Kız Arkadaşınızın Bikini Giymesinden Rahatsız Olurmusunuz.?

Kız Arkadaşınızın Bikini Giymesinden Rahatsız Olurmusunuz.?

• Kullanılan toplam oy
    327
Gözün kemiği yok! giyerse bikiniyi herkes bakar! Ve ne niyette olduklarını her erkek iyi bilir.Kesinlikle giydirmeeeeemmemmemem....

rahatsız olurum.... madem rahatsız olmuyosunuz bakana da bişi deme hakkınız yok .... sacma cunku

çok güzel söyledin ağzına sağlık:durdurun

ya arkadaşlar şimdi bir bayan en mahrem yerleri açık olarak giyinecek ve buna erkekler bakmayacak onunla ilgili fanteziler kurmayacak olmaz öyle şey doğası gereği her sağlıklı erkek böyle bir durumda bikinili bayana bakar erkeklik duyguları depreşir dolayısıyla da o bayanla ilgili hayaller kurar tabi bazıları hayal kurmasında bir şey yok diyebilir ama o erkek bu hayallerini gerçekleştirmek için mutlaka fırsatta kollar bu fırsatlar ve olabilirliği ayrıca tartışılabilir. zaten dinimizde bu durumu göz önünde bulundurup kadınları erkeklerin şehvetlerini uyandırmayacak şekilde giyinmeleri için uyarır. Allah erkeklere de bu durumu kontrol etmeleri için kıskançlık duygusunu vermiştir yani böyle birşeyden karısını eşini sevgilisini kıskanmayacak bir erkeğin sevdiğini sahiplenmesi sağlıklı bir aile reisi ve babası olmasını sağlayacak ahlak namus gibi kavramları ne kadar anladığı konuları tartışalabilir.

arkadaşım olayı çok güzel anlattın tabiki rahatsız olmayan arkadaşlar senin yorumuna karşı çıkacaktır sende bunlardan rahatsız olma:clap

BIRDE BENIM ANLAMADIĞIM ŞU BURDA BIKINILI KIZLARIN RESIMLERI VERILIYOR ONLARA BAKIYORSUNUZDA KENDI SEVGILINIZ GIYDIĞINDE BAKANIN KAFASINI KIRIYORSUNUZ O ZAMAN GIYDIRMEYIN KARDEŞIM NE URAŞIYORSUN KAFA GÖZ YARMAKLA CANIN KAVGA ETMEK ISTIYORSA RINGE ÇIK

bikiniye lafım yoq da tangaydı wesayresi felan adamı bozar yani bikini giyende çok yani bu yıllarda

Tabii ki de rahatsız olmam..

onun kararıdır..

ona bakana sarkana hiç bi güvence veremem ama..

kesinlikle bu arkadaşa katılıyorum güvence vermemde başka birşey veririm pek memnun kalacağını zaannetmiyorum

Benim bildiğim EşiNi kıskanMayan Tek canlı Kendi Pisliğinde yaşayan DOMUZ olduğundan ötürü

Millet benimm dediğim kıza Öküzlemesine bakarken hiçbişey olmamış gibi XXXLARGE olmayı istemem ...

Yanındaki hatunu insanlar alttan üstten süzüm süzüm süzerken hiçbirşey olmamış gibi keyfine bakan XXXLARGE arkadaş benim nazarımda MANUKYAN'la aynı karakterdedir...

O bikiniyi kızdan alıp kendi üstüne geçirmesi en makulüdür böylesine XXXLARGE kişilerin en azından içi dışı bir olur..

Edit:Böyle düşündüğüm için yobaz gerici bilmemneci olacaksamda
Allah beni bu yobazlıktan mahrum bırakasınj tek dileğim(=

ya ona laf attıracak duruma düşmesini istemem. GiydirtMEM. O KADAR

rahatsız olurum...
benim racona ters...
_-_-_-_- kültürümüze de ters_-_-_-_-_

kim ne derse desin!
Avrupa bizi bu hallere getirdi. Bunu tartışmak bile abes...

Evet, Rahatsız Olurum. neden olmiyimki bakanıda baktığına 1000000000000 pişman ederim!

Hayır, Rahatsız Olmam.

ama birisi asılırsa o çok rahatsız olur :D 3 yıl poposunun üstüne oturamaz :)

istediğiniz kadar rahatsız olun giyecekler onları sınırlama hakkınız yok sırf keyfiniz için

rahatsız oLurum hemde çok kıskanırım ama,her genç kız giymek ister giyme denmesi ters kaçar bu devirde =)

Abi allah aşkına ne bikinisi ya kız arkadaşım dar badi giyse bakmayan abaza kalmıo kımbılır nolur o zman olurum tabıkı :S hele bu sartlarda gıydırmem zaten herkese dovebılcegımı sanmıorum da :D:D

Geri