[me|2wi$]
H & M
ben erkek olsam rahatsız olurum ona bişe diyemesem bile içmden kötü olurum :durdurun
ya arkadaşlar şimdi bir bayanen mahrem yerleri açıkolarak giyinecek ve buna erkekler bakmayacak onunla ilgili fanteziler kurmayacak olmaz öyle şey doğası gereği her sağlıklı erkek böyle bir durumda bikinili bayana bakar erkeklik duyguları depreşir dolayısıyla da o bayanla ilgili hayaller kurar tabi bazıları hayal kurmasında bir şey yok diyebilir ama o erkek bu hayallerini gerçekleştirmek için mutlaka fırsatta kollar bu fırsatlar ve olabilirliği ayrıca tartışılabilir. zaten dinimizde bu durumu göz önünde bulundurup kadınları erkeklerin şehvetlerini uyandırmayacak şekilde giyinmeleri için uyarır. Allah erkeklere de bu durumu kontrol etmeleri için kıskançlık duygusunu vermiştir yani böyle birşeyden karısını eşini sevgilisini kıskanmayacak bir erkeğin sevdiğini sahiplenmesi sağlıklı bir aile reisi ve babası olmasını sağlayacak ahlak namus gibi kavramları ne kadar anladığı konuları tartışalabilir.
иιgнт gσиєя;3494442' Alıntı:
dai mahrem yerleri açık diyosunda nihayetinde bikini var üstünde çıplak değilki ben rahatsız olmam arkadaşım abaza gibi bakan düşünsün sonunu gider kırarım hiç affetmem
senin mahrem anlayışını ben anlamadımama benimkisi şu; eğer sevgilimin tüm vucudunu örten sadece iki parça el kadar kumaşsa sevgilimin %90 ı açık demektir e mahrem yerlerde bana göre en az %50 alanı kaplar benim anlayışım bu sevgilimin ayrıntılarını yalnız ben bilmek isterim neden diğer erkekler bilsin buna da kıskançlık diyorlar sanırım
![]()
rahatsız olurum.... madem rahatsız olmuyosunuz bakana da bişi deme hakkınız yok .... sacma cunku
önemli olan kavgayı göze alabilmek. kavgayı göze alabilen kız arkdaşının mayo giymesine izin verir. ben de çok severim kavga falan. ama asıl olan onun rahat olması.