Kız Arkadaşınızın Bikini Giymesinden Rahatsız Olurmusunuz.?

Kız Arkadaşınızın Bikini Giymesinden Rahatsız Olurmusunuz.?

• Kullanılan toplam oy
    327
nasıl olunmaz ki bikini giycek elin herifi dik dik bakcak sonra ben gitcem adama dalcam sonra olay büyücek polis gelcek sonra polis gitcek ben yine dalcam bence hiç gerek yok böle şeylere giymesin olur biter giymek zorunda diil sonuçta yada gitsin bayan plajında,havuzunda giysin isterse çıplak dolaşsın orda sorun diil :D

nerde giydiğine bağlı :) üstsüzler plajında bikini giymesi serbest mesela...

kız arkadasımla ilişkimimin ciddiyetine baglı...yine de muhtemelen giydirmezdim...

rahatsız olmam şöyleki deniz kıyısıysa ve denize gireceksek ama haldır huldur taksimde orda burda gezeceksek o biraz zor keza bu anketleride cevaplamak zorundaymışız gibi neden cevaplıyorsak bilmem. Gereksiz bir konu.

rahatsız olmam ama tip tip bakanın gözlerini oyarım :D

rahatsız oluyosunuz :sigara: plajda bikini dışında ne giyip güneşlenecek peki bu kızlar ben ona takıldım :saskin

evet rahatsız olurum dien nedir ya abi cok yobazlastık brawo akp!!

ne çarsafla mı denize girsin? bide evet rahatsız olurum sıkkı en cok isaretlenen sık cıkmıs. yok ya bu millet adam olmaz iyice civisi cıktı insanların. millet gun gectikce ilerleme kaydediyor bizim millet de geriye sayıyor. mehter marsı gibi iki ileri bir geri(gerci bu sekilde geri gidilmiyor ama işte simdi millet herseyin olduugu gibi mehter marsının da dejanere olmus bicimini benimsemiş durumda o yuzden geriye dogru ilerliyor..

rahatsız olurum az kalır kafayı yerim bide bakan adamı öldürcek arkadaslar dikkat edinde siz boylamayın essek cennetini kolay değildir öle bu işler

he bide bikini giyince ilerlenmiyo arkadasım bunu böle bil

zor bi durum .zoruma gideraçık ve nett

rahatsız oluyosunuz :sigara: plajda bikini dışında ne giyip güneşlenecek peki bu kızlar ben ona takıldım :saskin

güneşlenmek gerekmiyor her açıdan güneşlenmek zararlı özellikler sağlık açıısından yüzecekse tamam girer yüzer o kadar

Geri