Kız Arkadaşınızın Bikini Giymesinden Rahatsız Olurmusunuz.?

Kız Arkadaşınızın Bikini Giymesinden Rahatsız Olurmusunuz.?

• Kullanılan toplam oy
    327
Evet, Rahatsız Olurum.

Bikini dolaşmak için değildir dolaşırken bence bi havlu sarıp takılmalı..Zaten o ortamda herkes deniz veya havuza girdiği için pek problem olmuyor bende..Fakat bir yere giderken mutlaka havlusunu dolamasını rica etmiyorum ama hissettiriyorum..Makul olanı bu bence.Bikinide en tahrik edici bölge popo..Hem ayıp olarak görüyorum,kim olursa olsun.

olurum tabi millet içinden neler geçiriyodur kim bilir gerçi zavallılar sadece avuçlarını yalarlar ama olsun

kavgayı göze almak ne demek yaa kavgayı senin çıkarman için önce haklı olman lazım ee sen yanındakinin heryerin göster adamı tahrik et e oda gözünün ucuyla baklıyo diye ne bakıyon lan deyip kavga çıkar hem haksız olursun hem dayak yersin bence ha yanında ki hanım hanım giyinir ona rağmen öküzün teki bakar o zaman haklısın vatan millet sakarya deyip dal :D
birde onun rahat olması ne demek yaa ben şahsen öyle bir rahatlığı anlayamam fiziken rahat olabilir ama manen öyle bir rahatlık olamaz ancak yatak odasında o rahatlığı bulabilir

terbiyeni takın dicem başka bişey demicem. senin yüklediğin dürüma bişey denir ama ben demicem sana. o yüklemeye çalıştığın sıfat eğer buysa aynene iyade eder saygılarımı bildiririm. zen git çarşaf giydir benim sevdiğim insanı ben ne kılıkta sevdiysem o kıllıkta bırakırım. yani açıksa açık halde sevmişimdir öyle kalsın çarşaflı sevmişimdir öyle kalsın. burada benim yazdığıma yorum yapmanı gerektirecek bi durum yok siyaset meydanı deil. ne yaparım yaparım yüklemeye çalıştığın sıfatları tekrar tekrar iyade ederim:mad::mad::mad::mad:

rahatsız olmam.
bakan da bakar, ama öküz gibi değil tabii
çünkü ennihayetinde biz de bakıyoruz dimi..

niye rahatsız olayımki çarşıda pazarda giymicekya.sahilde giycek sonuçta.onlardan sahilde dolu war...

yalnız unuttuğunuz bir şey var
kadınların sadece vücundadaki açık yerleri değil, yüzüde tahrik edici bir unsurdur erkek için.
sen kafada bir kadını hayal etmeyi düşünüyorsan sadece bikinili olması gerekmez.
hertürlü kurarsın kafanda..

rahatsız olmam hatta ve lakin isterse sokakta donla gezsin yine bişi demem çünkü kız arkadasım yok

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:DD::D:D:D:D:D:D:D:D

Çevredeki abazalar salyalarını akıtarak ßakarsa rahatsız olurum ;)

rahatsızlık olur illa ki :D:D

rahatsız oluruz yani ortalama türkiye insanının yaklaşımı soruya vereceği yanıt bu olur,ama neden oluruz orasını konuşmak gerekir,örneğin avustralya 'veya ispanya yaşasaydık rahatsız olurmuyduk yine?

orada da müslüman olsaydık olurduk belki de

isterse çıplak bile dolaşabilir =))) sorun değil yani.. canı nasıl isterse...( acaip large bi adam oldum ben ya ) =)))

Tabikide Rahatsız Olurum
Neden Olurum Onuda Söylim :

Arkadasım Kız ark. Bikini Giyecek Sürekli Üstünde yabancı gözler Sürekli Ahlaksız Bakışlar Düşünceler Ben rahatsız Olurum Ark. Gördüm Olursada Dayak Yiyeceğimi Bilsem Bi güzL söver girişirim :goz:

Ayrıca Bu Kız Arkadasım Ciddi Bir İlişkimiz Varsa Rahatsız Olurum zaten arada Ciddilik Yoksa Kızın gözüde Dışardadır

ßen Yazmamışım Kısa Ve Öz Yorum Yapmadan..

Evet Rahatsız Olurum..

Geri