KıZ ArKaDaŞıNıZıN SiZdEn ÖnCe sİzİn En YaKıN ArkADaŞıNıZLa BiRlİkTe OlDuĞuNu ÖğReNsEn

SeVgİLiMiN En YaKıN ArKaŞıMLA İLiŞkİyE GirDiĞiNi ÖrEnSeM;(sizle tanışmadan önce)

• Kullanılan toplam oy
    107
aRkadaşıma bişy diyemem
çünkü benden öNce...
eğer o tipte bi kızSa zaten... Vur kaç yapaRım.
yok gerçekten iyi bir kızsa ilişkiyide sevdiği için veya dolaylı yollardan yaptıysa..
ayRılırım arkadaşaDa derim git kıza sahip çıK..

öyle bsy yapmayı goze alan kısıler benı sevmıyordur ne sevgılım sevmıstır benı ne saygı vardır bu yuzden hepsıne elvedaaaa

horoza sormuslar `tavuk mu yumurtadan cikar yumurta mi tavuktan` diye
horoz cevap vermis `bana ne kardesim ben isime bakarim` ciddi bir sey dusunmuyorsam bosveririm
ciddiysem tekmeyi vururum

Önce durur bi düşünürdüm...Sonra erkek arkadaşımdan ayrılırdım...Daha sonra da mutluluklar dilerdim...Erkek arkadaşımdan ayrıldığım gibi bir ihtimal en yakın arkadaşımla aramdaki samimiyeti keserdim...

tebrik edip bide ben girerim son olarak koy gitsin sana bişey olmasın ghost yaa boşver

önce tadına bakarım sonra koyarım kapının önüne hayatı boyunca unutamiyacağı laflar sölerim .Arkadaşıma gelince çocuk nerden bilicekki o kızla benim bi ilişkim olucanı ama yinede döverim içimde kalmasın:clap :clap :melek

Sevgılıme bır tokat atardım Cocuguda kız evden cıkana kadar döverdim

'Benden önce başka biriyle beraber olmuşsa bu onun sorunu, demek ki benim sevgimi haketmiyor, öğrendiğim iyi oldu' derdim ve röveşatayı çekerdim :)

anket celiskili olmus
birisi en yakin arkadasimsa kimlerle iliskisi oldugunu bilirim
ve dolayisiyla anketin cevabina yonelik bir yorumda bulunamayacagim :)

takıldığım bi hatunsa sallamam; sadece kızla beraberken, arkadaşımı görmemeye çalışırım...

ama ciddi düşündüğüm biriyse yıkılırım ve mecburen ayrılırım.....

şimdi bu konu tartışılır bir ben o kızı seviyormuyum iki benimle intikam için mi birlikte yoksa tesadüf mü? Kız güzel mi? benimle yattımı? arkadaşla yatıp benimley yatmadıysa tekmeyi yer yok tam tersi olmuş arkadaşla yatamamış benle yatmışsa o zamanda arkadaşa anlatırım nasıl yaptığımı hehehehehehehe ondan sonrada ona yollarım :)

İkisinide Memlekete Doğru Döndürürüm Sonra O An Aklıma Ne Geliyorsa Onu Yaparım Kararı Saniyede Veririm Yani =)

walla iş biraz alengirli, duruma göre davranmak gerek, yani hangi kız daha önceden bir erkekle çıkmamış. Ulan üstelik en yakın arkadaşının sevgilisini tanımıyorsan, ayıp sana. Demek ki en yakın arkadaşın değil, böyle arkadaşlık olmaz. Tabi bide diğer durum var ne kadar ilişkiye girmişler. Yani ne kadar ileri gitmişler. Giriş çıkış olayı var mı? Bunları da sorgulamak gerek. Lan bi de evlenecen mi sanki. Ne olcak sen de gönlünü hoş et. Anlarsın zamanla hatunun ne mal olduğunu. Hayat kısa ise tat almaya çalış, dert sıkıntı içinde kıvranma. Yok en yakın arkadaşımmış da ney miş. Ben işime bakarım. Hatun güzel mi ve yatakta iyimi ben buna bakarım , geçmiş geçirilmişte kalmıştır. Skilmiş amun davası olur mu lan. Sen de sük sükebilirsen tabi. Her erkeğin işi değil. Ama ben aynısını yaşadım ve sonana kadar da soktum malafatı. Ne yapim amuna koyum. Aşk sözcüklerimi yazayım. Gönlüm de hoş keyfim de. Hala görüşüyom tabi..Kız geliyor arada sırada. Ben de geçirip gönderiyorum. En yakın arkadaşımın eski hatunu. Aşk falan palavra. Unutma sktikçe sevilirsin. Ha işe de yarıyor. Ben den sölemesi. Herkesi öptümmm....

abi şimdi yaptıkları ................. yani
şimdi bak bişi varki saklamışlar demi ?
onlara layık güzel bi plan kururum ikisinede
mesela bi ............. ayarlarım isteyen istediğine! :D
yani ister arkadaşa ister kıza :D
biraz adice oldu ama hak ediyolar :D

çüşşşş

Geri