walla iş biraz alengirli, duruma göre davranmak gerek, yani hangi kız daha önceden bir erkekle çıkmamış. Ulan üstelik en yakın arkadaşının sevgilisini tanımıyorsan, ayıp sana. Demek ki en yakın arkadaşın değil, böyle arkadaşlık olmaz. Tabi bide diğer durum var ne kadar ilişkiye girmişler. Yani ne kadar ileri gitmişler. Giriş çıkış olayı var mı? Bunları da sorgulamak gerek. Lan bi de evlenecen mi sanki. Ne olcak sen de gönlünü hoş et. Anlarsın zamanla hatunun ne mal olduğunu. Hayat kısa ise tat almaya çalış, dert sıkıntı içinde kıvranma. Yok en yakın arkadaşımmış da ney miş. Ben işime bakarım. Hatun güzel mi ve yatakta iyimi ben buna bakarım , geçmiş geçirilmişte kalmıştır. Skilmiş amun davası olur mu lan. Sen de sük sükebilirsen tabi. Her erkeğin işi değil. Ama ben aynısını yaşadım ve sonana kadar da soktum malafatı. Ne yapim amuna koyum. Aşk sözcüklerimi yazayım. Gönlüm de hoş keyfim de. Hala görüşüyom tabi..Kız geliyor arada sırada. Ben de geçirip gönderiyorum. En yakın arkadaşımın eski hatunu. Aşk falan palavra. Unutma sktikçe sevilirsin. Ha işe de yarıyor. Ben den sölemesi. Herkesi öptümmm....