Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şimal kürtçe de varmıdır bilmiyorum ama osmanlıda kuzey yönünün ismi şimal di şark doğu garp batı şimal kuzey cenup ta güney
anne ve babanın en büyük görevlerinden biriside isim vermektir zira cocuk o isimle anılacaktır bana düşmeş sadece kulağa hoş gelsin yada değişik olsun diye isim verilmemeli. benim kız çocuğu için seçimim rukiyye olurdu kızım olursa
Arkadaslar Gercekten Ben Sİzlere TesekkÜr Ederİm Katildiginiz İcİn Bakalim Sonuc Ne Olucak Ben Bİle Merak Edİyorum Daha Var Dunyaya Gelmesİne BebİŞİmİn
buket ,burcu ,sude ,bak bunlarda güzel isimler arkadaş..
benim kızım olsaydı bunlardan birini koyardım..ama oğlum oldu adınıda kaan koyduk.
allah analı babalı büyütsün,
Bence şimal veya destina olmasın.Benim şimal die bi arkadaım vardı ve herkes ismini söyliyemiyordu bile anlamıyorladı bence ilerde kızınız belki bu ismi pek sevmiyebilir yani selin,deniz ya da başka bir isim koyun işinize karışmak gibi bi niyetim yok yanlış anlamayın sadece fikrimi sölüorum gene de siz bilirsiniz