Kılıçdaroğlu'nun evi de seçmenliği de sahte çıktı!

Ben Hırsızım Deyip çalan Hırsız Elhamdülillah Deyip çalan Hırsızdan Daha Hayırlıdır..............

Anlayana..................

bu kadarmı düştünüz ayağa oysa daha önceleri çok daha büyük iftiralar atıyordunuz...

alın size bir haberde ben söyliim Kemal Kılıçtardaroğlu ''Yellendi''..... olay olay olayy kılıçdaroğlu YELLENDİ

:):):):)

Vakit muhabirlerinin üstün gayretleri sonucu Kemal Kılıçdaroğlunun Yellendiği ortaya çıktı.Kılıçdaroğlunun almanyada pkk lılarla muhabbet ederken iki kez yellendiğini tespit eden vakit muhabirleri üstün gazetecilik gayreti göstererek bu başarıya imza atmışlardır.:):)

bu kadarmı düştünüz ayağa oysa daha önceleri çok daha büyük iftiralar atıyordunuz...

alın size bir haberde ben söyliim Kemal Kılıçtardaroğlu ''Yellendi''..... olay olay olayy kılıçdaroğlu YELLENDİ

:):):):)

Vakit muhabirlerinin üstün gayretleri sonucu Kemal Kılıçdaroğlunun Yellendiği ortaya çıktı.Kılıçdaroğlunun almanyada pkk lılarla muhabbet ederken iki kez yellendiğini tespit eden vakit muhabirleri üstün gazetecilik gayreti göstererek bu başarıya imza atmışlardır.:):)

hocam bunlara nobel ödülü vermek lazım büyük gazetecilik örneği vermişler :durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun

bir adamın hergün skandal bir olayı ortaya çıkar mı Allah aşkına

gelin görün ki çıkıyor işte

Hem de Doğan medyası tarafından dürüst diye yutturulmaya çalışılan Tuncelili nin skandalları

daha bir kaç gün öncede ikiz kardeşinin su hırsızlığı ile gündeme gelmişti
şimdi varsayalımki(varsa allah korusun)senin kardeşin hırsız..bu durumda sende hırsızmısın?kendini öylemi görürsün?seni öyle görenlere eşin dostunda ''evet bu da hırsız! '' derlerse doğrumu yapmış olurlar?lütfen birisine çamur atmadan bi empati yap yaa..

kılıçdaroğluna neremle güleceğim konusunda yeni bi fikir oluştu..

kılıçdaroğluna neremle güleceğim konusunda yeni bi fikir oluştu..

Anlayışınızda bir sorun var belliki. Vakitin o sözde muhabiri kendi attığı pisliğin içine düştü. İnsanlara iftira atmadan önce iki kere düşünür bundan sonra...​

Görüntü kirliliği yaratmak yerine eğer varsa beynini kullanarak biraz düşünür müsün. Ha yok ben düşünmüyorum diyorsan eğer neden laubali hareketlerle etrafı kirletiyorsun. Nedir bu güreş pistine mi çıktın. Dikkat et kündeye almasınlar...

Görüntü kirliliği yaratmak yerine eğer varsa beynini kullanarak biraz düşünür müsün. Ha yok ben düşünmüyorum diyorsan eğer neden laubali hareketlerle etrafı kirletiyorsun. Nedir bu güreş pistine mi çıktın. Dikkat et kündeye almasınlar...

kağıthaneye kağıttepe diyen bir sahte adayın nesine yorum yapayım

hayyda bree :durdurun

CHP nın nesı duzgunkı her ıslerı karısık esgenekonu savunan adamdan ne beklerım ben ole bır partıden

Bence bu konuları tartışmaya gerek yok.
Nasıl olsa seçimi kaybedecek :D
Yeni bir konu açılmalı bence bu bölümde.
Seçim yenilgisini örtbas etmek için
Kılıçdaroğlu 30 mart sabahı kime çamur atacak.
Şöyle anketli felan :D:D

Bence bu konuları tartışmaya gerek yok.
Nasıl olsa seçimi kaybedecek :D
Yeni bir konu açılmalı bence bu bölümde.
Seçim yenilgisini örtbas etmek için
Kılıçdaroğlu 30 mart sabahı kime çamur atacak.
Şöyle anketli felan :D:D

iftira mıı gerçekler mi... sanırsam şaban dişli... dingir mir mehmet fırat... melih gökçek... tayyip erdoğan( bu ne kadar yüzsüz olsada tanımıyorum desede..) bunlar sanırsam ağır yaralar aldı... ama size göre çamur atmak... :goz::goz::goz::goz:

iftira mıı gerçekler mi... sanırsam şaban dişli... dingir mir fırat... i.melih gökçek... tayyip erdoğan( bu ne kadar yüzsüz olsada tanımıyorum desede..) bunlar sanırsam ağır yaralar aldı... ama size göre çamur atmak... :goz::goz::goz::goz:

çamur atma işi sanırm bu sefer şahıslara değilde
ya chp nin bile kendi belediyelerinde yaptığı yardımlara
yada ysk ya olur heralde.

Olur böyle vakalar
Türk medyası yakalar:)

----------------------

Geri