bu kadarmı düştünüz ayağa oysa daha önceleri çok daha büyük iftiralar atıyordunuz...
alın size bir haberde ben söyliim Kemal Kılıçtardaroğlu ''Yellendi''..... olay olay olayy kılıçdaroğlu YELLENDİ
Vakit muhabirlerinin üstün gayretleri sonucu Kemal Kılıçdaroğlunun Yellendiği ortaya çıktı.Kılıçdaroğlunun almanyada pkk lılarla muhabbet ederken iki kez yellendiğini tespit eden vakit muhabirleri üstün gazetecilik gayreti göstererek bu başarıya imza atmışlardır.![]()
şimdi varsayalımki(varsa allah korusun)senin kardeşin hırsız..bu durumda sende hırsızmısın?kendini öylemi görürsün?seni öyle görenlere eşin dostunda ''evet bu da hırsız! '' derlerse doğrumu yapmış olurlar?lütfen birisine çamur atmadan bi empati yap yaa..bir adamın hergün skandal bir olayı ortaya çıkar mı Allah aşkına
gelin görün ki çıkıyor işte
Hem de Doğan medyası tarafından dürüst diye yutturulmaya çalışılan Tuncelili nin skandalları
daha bir kaç gün öncede ikiz kardeşinin su hırsızlığı ile gündeme gelmişti
kılıçdaroğluna neremle güleceğim konusunda yeni bi fikir oluştu..
hayda breeeee
Görüntü kirliliği yaratmak yerine eğer varsa beynini kullanarak biraz düşünür müsün. Ha yok ben düşünmüyorum diyorsan eğer neden laubali hareketlerle etrafı kirletiyorsun. Nedir bu güreş pistine mi çıktın. Dikkat et kündeye almasınlar...
Bence bu konuları tartışmaya gerek yok.
Nasıl olsa seçimi kaybedecek
Yeni bir konu açılmalı bence bu bölümde.
Seçim yenilgisini örtbas etmek için
Kılıçdaroğlu 30 mart sabahı kime çamur atacak.
Şöyle anketli felan![]()
iftira mıı gerçekler mi... sanırsam şaban dişli... dingir mir fırat... i.melih gökçek... tayyip erdoğan( bu ne kadar yüzsüz olsada tanımıyorum desede..) bunlar sanırsam ağır yaralar aldı... ama size göre çamur atmak... :goz::goz::goz::goz: