Kılıçdaroğlu ne kadar oy alır?

Chp yüzde 30 oy alırsa, Akp yüzde 40 alsa bile (ki alamaz) koalisyon olur. Akp 330 milletvekilini bulamayacağı için tek başına iktidar olamaz.

tek başına iktidar olmak için 330 milletvekiline gerek yok

iktidar omak için 550 nin yarısından bir fazlası yetiyor buda 276 milletvekili eder bilgin olsun

bu bilgiye göre yine aynı düşüncedemisinin merak ettim doğrusu :=)

Keşke Baykal kalsaydı da Sarıgül'e solun oyları kaysaydı.
Adama büyük darbe oldu şimdi bu.Bende ümitliydim sarıgülden.

Sadece şunu söyleyeyim AKP-CHP koalisyonu olursa bittik =)

baq simdi ya.yırtık dondan cıkar gibi cıkıp sacmalamak dedikleri bu olsa gerek.tartısma dedigin nası olur biliomusun sen kendi gorusunu solersin karsıdaki kendi gorusunu soler dogru olanı bulmaya calısırısın.ama senin gibiler ne kendi gorusunuzu sawuna biliorsunuz ne karsıdakinin gorusunu çurutebiliyorsunuz.bunları yapamadıgınız için yapabildiginiz tek sey olan hakaret etmeyi tercih ediosunuz.bişeler anlatamıcagını sende bilidigin icin nası olsa anlamıcan o yuzden anlatmıorum demeye getiriosunuz.ama herkes senin gibilerin zekasının farkında neden bole yaptıgının farkında.o yuzden daha fazla deli durumuna dusme istersen wazgec bu sewdadan.papagan gibi olmadı biras farklı seyler soledim senin bunu anlıyabilcegindende suphem war ama belki anlayan birilerine sorarsın.

Elbette herkesin kendi fikrini söyleyerek tartışmaya dahil olması çok güzel. Ancak tamamen iftira ve karalama kampanyasına dönük adı sanı duyulmayan belirli ve küçük bir medya gurubunun haberlerini gerçekmiş gibi kimse ortaya sürüp tartışma konusu yapmasın. Ayrıca anlayış mekanizmamı anlaman için yazdıklarımı okuman yeterli. Bu siteye gireli bir hafta oldu olmadı tamamen çirkince kişi haklarına saygısızca saldırılırken kimsenin sesi çıkmıyor. Ama CHP denilince aynı sözlerle çirkince saldırıları görünce bu sitede üyeliğimin devamının uygun olmadığına karar verdim. Kılıçdaroğlu'nun belediye başkanlığı seçiminde bile söylenmeyen sözler, iftiralar sarfedilmeye başladı. Siz buna nasıl tartışma dersiniz. Siz bu yazıları hiç mi okumuyorsunuz.

Moderatör de bana bir şey söyleyecekse mail adresim ortada, maille bildiriversin. oradan görüşelim.

ÇIKIŞYOK(!) dün üye oldun şimdi tavan yapma gayreti içindesin seni anlamak için zırt pırt üye mi olalalım kaldıki herkes kendi demokratik fikirlerini söylüyor.

öyleki içine düştüğün girdaptan kendin bile çıkamamışsın üye adına yansımış

çakma gandi savunucularını yakında nasıl hüsrana ugrayacağını görecegiz

maksat biraz neşeniz yerine gelsin diye fazla girmiyoruz

buyurun forum sizin ;)

Elbette herkesin kendi fikrini söyleyerek tartışmaya dahil olması çok güzel. Ancak tamamen iftira ve karalama kampanyasına dönük adı sanı duyulmayan belirli ve küçük bir medya gurubunun haberlerini gerçekmiş gibi kimse ortaya sürüp tartışma konusu yapmasın. Ayrıca anlayış mekanizmamı anlaman için yazdıklarımı okuman yeterli. Bu siteye gireli bir hafta oldu olmadı tamamen çirkince kişi haklarına saygısızca saldırılırken kimsenin sesi çıkmıyor. Ama CHP denilince aynı sözlerle çirkince saldırıları görünce bu sitede üyeliğimin devamının uygun olmadığına karar verdim. Kılıçdaroğlu'nun belediye başkanlığı seçiminde bile söylenmeyen sözler, iftiralar sarfedilmeye başladı. Siz buna nasıl tartışma dersiniz. Siz bu yazıları hiç mi okumuyorsunuz.

Moderatör de bana bir şey söyleyecekse mail adresim ortada, maille bildiriversin. oradan görüşelim.

senin ztn chpli oldugun belli herseyi yapıonuz sora onlar kendinize yapılmıs gibi uste cıkmaya calısıonuz.kişi hakları demişsin ilk msjında kişi haklarına ne kdr saygılı biri oldugun ortaya cıkıo ztn.iftiraya gelincede kimse sizi gecemez iftira konusunda.

Mαtrαk's;5022378' Alıntı:
tek başına iktidar olmak için 330 milletvekiline gerek yok

iktidar omak için 550 nin yarısından bir fazlası yetiyor buda 276 milletvekili eder bilgin olsun

bu bilgiye göre yine aynı düşüncedemisinin merak ettim doğrusu :=)

Yavrucuğum 276 ile anayasayı tek başına değiştirme olayı ortadan kalkıyor. Doğal olarak diğer partilere yanaşmak zorunda ki yasa yapacak çoğunluğu bulsun. Sence iktidar olacak mı?

Yavrucuğum 276 ile anayasayı tek başına değiştirme olayı ortadan kalkıyor. Doğal olarak diğer partilere yanaşmak zorunda ki yasa yapacak çoğunluğu bulsun. Sence iktidar olacak mı?

yanaşmadığı parti kaldımı bu akp nin ilk okul çocuğu arkadaş unuttu işte hemencecik.
chpden mhp ye sonrada bdp ye yanaştı da akp havasını alıverdi ...

ben 276 ile ilgili yorumu iktidar olmak için gerekli milletvekili sayısı için yaptım. sense burda kıvırıp anaysa değişikliğine getirmişsin

iktidar olmakla anayasayı değiştimek arasındaki farkı bilmeyenler aklınca bir şey biliyorum ayakları burada geçiniyorlar

siyaset dersi vermek için kurmu açalım size

Chp yüzde 30 oy alırsa, Akp yüzde 40 alsa bile (ki alamaz) koalisyon olur. Akp 330 milletvekilini bulamayacağı için tek başına iktidar olamaz.

iktidar olmak için 330 değil 276 gerekli dir açıklamasını senin bu yorumun için yaptım

sen burda iktidar olmak için 330 milletvekilinden bahsediyordun

iktidar olacak çoğunluğuk ayrı şeydir anayasayı değiştirecek çoğunluk ayrı şeydir

yanlışını düzeltince müthiş bir kıvraklıkla olayı anayasa değiştirme meselesine getirdin

senin kendi yazdığın yorumlardan haberin yok birde utanmadam yavrucuğum gibi seviyesiz bir uslupla düştüğün durumdan birşey olmamış gibi çıkmaya çalışıyorsun

hiç utanmada yok

burdan bir uyarı da bulunmak istiyorum . belli bir siyasi bilgiye sahip olmayanlar lütfen benimle siyasi konularda tartışmaya girmesin

daha sonra olmayan siyasi bilginizle düştüğünüz durumdan çıkmak için seviyesizce hakaretlerinizle muhatap olmak istemem

Mαtrαk's;5022439' Alıntı:

ben 276 ile ilgili yorumu iktidar olmak için gerekli milletvekili sayısı için yaptım. sense burda kıvırıp anaysa değişikliğine getirmişsin

iktidar olmakla anayasayı değiştimek arasındaki farkı bilmeyenler aklınca bir şey biliyorum ayakları burada geçiniyorlar

siyaset dersi vermek için kurmu açalım size

iktidar olmak için 330 değil 276 gerekli dir açıklamasını senin bu yorumun için yaptım

sen burda iktidar olmak için 330 milletvekilinden bahsediyordun

iktidar olacak çoğunluğuk ayrı şeydir anayasayı değiştirecek çoğunluk ayrı şeydir

yanlışını düzeltince müthiş bir kıvraklıkla olayı anayasa değiştirme meselesine getirdin

senin kendi yazdığın yorumlardan haberin yok birde utanmadam yavrucuğum gibi seviyesiz bir uslupla düştüğün durumdan birşey olmamış gibi çıkmaya çalışıyorsun

hiç utanmada yok

burdan bir uyarı da bulunmak istiyorum . belli bir siyasi bilgiye sahip olmayanlar lütfen benimle siyasi konularda tartışmaya girmesin

daha sonra olmayan siyasi bilginizle düştüğünüz durumdan çıkmak için seviyesizce hakaretlerinizle muhatap olmak istemem

Yazdığım şeyleri gayet iyi biliyorum. Hepsinin de arkasındayım. Yazdığım şeylerin doğruluğudur seni rahatsız eden.

kılıctaroglu başa gelırse sorunlar çözülürmü sanıyorsun elıne yüzüne bulaştırır herşeyı başbakan olmak kolay degıl öle bi cırpıda iş yapamazsın bu adam başa gelırse sankı mılletın karnınımı doyuracak yoksa kendı sülalesınımı beslıcek daha 1 yaşına gelmeyen torununa sıgorta yaptırıyor bide bunu düşün neyse bu adam ıcın polemıge gırmek gereksız salla....

takiyyenin bu kadarı!kaç para kazanıyorsun?millet aç,aç!ilk önce bu adamı bi anlamaya çalış ondan sonra karar verirsin diyeceğim ama sen cebini düşünürsün!geleceğini değil!

adamı anlamak cok basit siyasette daha yeni yetme olduğu için hala halki iş sözüyle fakir edebiyatıyla kandırabilceni sanan dilinden hakareti yalanı düşürmeyen bi lidercik bunu destekledine göre sende pekala geleceğini coktan hibe etmissin hatta öyle vurdum duymazmıski referandumda okadar savunduğu hayırı veremedi bile bu arada açlık edebiyatını sende yapıosun ne o internete komsudanmı giriosun yoksa hala açlıktan bahsettine göre sen baya geride kalmıssın amerikada 7 kişiden 1 i yoksul ne yani kılıcdar gelip değnegiyle dokunup herkese işmi saglıcak ee ozaman söylesin politikasınıda akp uygulasın vatandası neden magdur ediyo illa iktidarmı olması lazım geçin bu ayakları dar görüşlüler 1923te tr nufusu 10milyondu hala aynı politikayla ülke yönetilemez azcık caga ayak uydurun

bu adama ölsem oy atman ben
adam sahtekara benziyor
3 secimdir boş atarım bidahaki secimde mustafa sarıgule atacagım

chp sonraki seçimlerde %35 ile 40 arası oy alır

daha önce Deniz Baykala sinirlene gidip akp ye atıyordu

artık Recep Beyden bıkan Chp ye oy atıyor

olay bu kadar basit

bdp İle birleşirse alacağı oy % 30 olur....mhp %8 de kalır ,,hepsi birleşse yine akp yapmaz...alacağı bu...!!!!!!!!

bdp İle birleşirse alacağı oy % 30 olur....mhp %8 de kalır ,,hepsi birleşse yine akp yapmaz...alacağı bu...!!!!!!!!

Bdp ile birleşecek parti Akpdir .... o yüzden bence sen bdp ile ilgili koalisyona hazır ol

Diğer konu ise
eskiden DENİZ baykalı sevmeyenler akpye veriyordu
artık Recep T erdopandan bıkarnlar chp ye veriyor

Kendine oy vermeyı unutmassa Belki iktidara gelir :))

kimse kimseyi kandırmasın referandumda da hayır oyları %51 demişlerdi ama gördük. bence %25 civarı falan olur. evet biraz arttı ama 2-3 puan. gerçekçi olmak lazım

Geri