Kılıçdaroğlu bu pankarta şaştı kaldı!

Havuzlu villa düşmanı olduk çıktık.

Hangimiz istemez havuzlu bir villayı?

Hangimizin hayalinde deniz kenarında ya da bir göl başında hhavuzlu bir villa hayali olmamıştır ki.

Birdenbire havuzlu villa sahiplerinin düşmanı olduk. Sahiplerinin hırsız olduğu kanaatine vardık. Sermaye düşmanı gibi davranmaya başladık.

Aslında "kendimizi inkar ediyoruz" da farkında değiliz.

Her ne kadar o tartışmayı yersiz de bulsam buradaki amaç , doğru düzgün görünüp işin içinde başka işler olduğunu ortaya çıkarmaktır. Halkın gözündeki perdeyi bir nebze de olsun yırtmaktır.

Havuzlu villa düşmanı olduk çıktık.

Hangimiz istemez havuzlu bir villayı?

Hangimizin hayalinde deniz kenarında ya da bir göl başında hhavuzlu bir villa hayali olmamıştır ki.

Birdenbire havuzlu villa sahiplerinin düşmanı olduk. Sahiplerinin hırsız olduğu kanaatine vardık. Sermaye düşmanı gibi davranmaya başladık.

Aslında "kendimizi inkar ediyoruz" da farkında değiliz.

Yazdıklarınız genel anlamda doğru.

fakat şahsım adına ben havuzlu villa düşmanı da değilim havuzlu villa sahibi düşmanı da değilim, bu kılıçdaroğlu içinde geçerlidir tayyip erdoğan için de gecerlidir.

benim burada eleştirdiğim kılıcdaroğlunun günlere tayyip erdoğanın havuzlu villasını diline dolaması, sanki bir suçmuş gibi göstermesi, halkın önünde defalarca BEN HAVUZLU VİLLADA OTURMAYACAIĞIM SİZE SÖZ VERİYORUM demesine rağmen kendisinin de havuzlu villasının olduğnun ortaya çıkmasıdır.

Yoksa parası varsa helal yoldan kazanmışsa ister havuzlu villa alır ister yere gömer parasını, beni ilgilendirmez.

Ben yalanı eleştiriyorum, ikiyüzlülüğü eleştiriyorum.

Geri