Kılıçdaroğlu bu pankarta şaştı kaldı!

Güzel kardeşim kimin clonesi hangi gayrı meşru zihniyetin evrimini tamamlayamamış bir alt türüsün bilmiyorum ama bende yazmışım

Siz halk tipini isteyin bende kral tipini istiyorum diye ...

Sende kral tipi al demedim .

İdrak yolların tıkalı mı ?

yazındaki seviyesizliğe cevap vermem. Sadece şikayet hakkımı kullanıyorum.

kılıçdaroğlunda cevap beklerdim ben buna ama nerdeeee ...

yine salmış 3-5 chpliyi de pankart asanları bulacakmışsınız .

cevap versene ?

anca 1-2 gün geçecek sonra birileri senaryoyu buna verip ezberletecek bu da çıkıp söyleyecek işte o kadar .

yok kredi çekmiş de yok alnının teriyle ödemiş de faln da filan da geçin bunları geçin .
bizden olursa ülkeyi satın alsın sorun yok , ama başkası alırsa haram zıkkım olsun .

işte bu kadarlık bir zihniyet . ucuz , köhnemiş , refleks ve müebbet muhalefet .

İyi de ben tayyip yalan söylemez acaip güzel adamdır vs. demedim ki:)

Kılıçdaroğlunun yalanı denince hemen tayyipde yalan söylüyor demek savunmak değil ki!

Arkadaşlar:

Konumuz Kılıçdaroğlu!

Varsa iki kelam kılıçdaroğlu ile ilgili yazınız, tayyip için de ayrı başlık açınız.

:)

Tayyibin yalan söylemiş olması kılıçdaroğluna da yalan söyleme hakkı veriyor mu?

Veriyorsa buyrun devam edin.

Yada edebiliyorsanız konu kılıçdaroğlu onunla ilgili iki çift laf edin yahu:)

TAYYİP DE YALAN SÖYLÜYOR demek kılıçdaroğlunun yalan söylediğini kabul etmek demektir arkadaşlar:)

BEN HAVUZLU VİLLADA OTURMAYACAĞIM, SİZE SÖZ VERİYORUM dedi kemal bey ve havuzlu villası ortaya çıktı.

Bu doğru bir siyasetci mi şimdi?

Daha şimdiden yalanları ortaya çıkan birisi yarın iktidar olursa bu ülkeye ne hizmet edebilir?

Buyrun.

(ha gene tayyip diyebilirsiniz:) ama benim sorumun cevabı olmaz)

işte anlak farkı.

tayyip erdoğan havuzlu villada oturuyor. tanesi 1.5 milyon dolardan 5 tane villası var. kendine, çosukalrına, hısım akarbasına almış. neyle almış? şahsi parasıyla. var mı bunda bir yanlış ? yok. sorun nerde ? başbakanın bunu gizlemesinde, mal varlığında göstermemesinde.

kılıçdaroğlunun havuzlu villa koperatifinde hissesi varmış. neyle almış? banka kredisiyle. var mı bunda bir yanlış? yok. mal varlığında görünüyor mu? evet.

şimdi gelelim karşılaştırmaya

babakan ben şeffafım, dürüstüm vs. vs diyor ama aldığı 5 tane 1.5 milyon dolarlık villaları malvarlığında göstermiyor. şeffaf ve dürüst hala

kılıçdaroğlu duvarında asılı duran tabloya kadar mal varlığına koyuyor. siz ona yalancı diyorsunuz.

kılıçdaroğlu " komşum açken ben tok yatmayacağım" diyor

siz "ben tok yatmam" anlıyorsunuz. sonra da yemek yiyince kızıyorsunuz.

sabahtan akşama kendini 3 kere yalanlayan bir adam doğrucu, baştan beri doğru söyleyen bir adam yalancı oluyor sizin için.

sizi anlamak gerçekten zor.

ne zaman ki anlağınız genişler, o zaman gerçekleri görmeye başlarsınız.

Ya harbi boş muhabbet.

Demek aklınca o kadar duyarlısın taş çatlasın 150 Binlik ortak havuzlu bir site villasının hesabını soruyorsunda, oyunu sattığın adama sahibi olduğu 1.5 MİLYONLUK denize sıfır villaların, gemiciklerin, elmas şirketlerininin hesabını sorma erkekliğini neden gösteremiyorsun?

İşinime gelmiyor?

Bu resmen ikiyüzlülüktür...

150 Binlik villanın hesabını sorup, 1.5 MİLYONLUK villaların hesabını sormayan adamın samimiyeti beş para etmez...

zerkli:

ben tayyibin villası var veya yok diyor muyum? ne kel alaka?

konumuz ne:

KIILÇDAROĞLU.

Eğer yüreğiniz yetiyorsa konu dışı yazmayın.

Tayyip ile ilgili yazacaksanız başka başlık açın.

kılıçdaroğlu duvarında asılı duran tabloya kadar mal varlığına koyuyor. siz ona yalancı diyorsunuz.

Peki aynı kemal amca BEN HAVUZLU VİLLADA OTURMAYCAAĞIM, SİZE SÖZ VERİYORUM dedi mi demedi mi?

Dediyse şimdi ortaya çıkan havuzlu villa ne oluyor?

Bu yalan söylemek değil mi?

zerkli:

konumuz ne:

KIILÇDAROĞLU.

Peki aynı kemal amca BEN HAVUZLU VİLLADA OTURMAYCAAĞIM, SİZE SÖZ VERİYORUM dedi mi demedi mi?

mesajımı tam oku.

yetmez. bir daha oku.

yetmez. bir daha oku.

önünde sonunda anlayacakasın.

bak o mesajda ne yazıyo.

siz anlak sorunu yaşıyorsunuz.

anlağın ne olduğunu bilmediğinden eminim.

onun için TDK büyük sözlüğe başvur.

anlağın anlamını öğrendikten sonra. benim yazdıklarımı bir daha oku.

kaç oldu 4.

e artık yavaş yavaş anlamaya başlarsınız.

umarım.

zerkli:

konumuz ne:

KIILÇDAROĞLU.

şu an oturuyo mu villasında?:blink:

zerkli:

Tavsiyen için teşekkür ederim, sağol.

benim de sana bir tavsiyem olacak.

Sen tekrar tekrar oku demşisin ya...

Ben de sana diyorum ki: Sen benim yazılarımı okuma. Boşver.

Çünkü anlayacağını sanmıyorum, boşuna uğraşma:)

kemal amcayı, yalanlarını, havuzlu villasını, 500 milyonluk gömleğini vs.vs. savunamamanın ezikliğiyle ne yapacağını şaşırmışsın, bu kadar zor durumda senin yazılanları anlaman mümkün değildir:)

Hadi sen gene tayyibin villası demeye devam et:)

Seni bu müthiş ANLAK halinden dolayı tebrik ederim:)

redyellow2 (yani redyellow'un devam filmi. clon olmadığını iddia etmişsin ama bana pek tanıdık geldin)

görüyorum ki anlak sorunu yaşamakta devam ediyorsun.

ve bunu düzeltmemekte kararlısın.

onun için yazdıklarının katre kadar değeri olmadığını söylemekten üzüntü duyuyorum.

ne zaman ki yazılanların özünü anlama kabiliyetine erersin, o zaman tekrar karşılaşırız.

o zamana kadar benim kapsama alanıma girmeyeceksin.

haaa sakın ola ki "bana cevap veremedi de kaçtı" gibi bir şey gelmesin aklına.

sen ve senin gibi yüzlercesine burda cevabımı çok iyi verdim ve hatta verdiğim cevaplar altında ezilip, saldıran ve hakaret etmeye başlayan ve sonra da banlanan üyeler gidip kendilerine defalarca clon üyelik alıp yine geldiler. ve clonları da gitti.

sana tavsiyem önce oku anla, sonra yazmak istersen yaz. eğer yazdıklarımı anlayıp cevap yazarsan cevapların değer bulacaktır. ama dediğim gibi: anlama kabiliyetine erdikten sonra olacak bunlar.

o zamana kadar

no comment...

redyellow2 (yani redyellow'un devam filmi. clon olmadığını iddia etmişsin ama bana pek tanıdık geldin)

şimdi de konuyu kişiselleştirmek mi istiyorsun?

Pekala olsun... anlak sahibi olabilmen için açıklama yapayım:)

senin gibi birisi daha aynı şeyi yazmıştı daha önce. Ona yazdıklarımı paylaşayım:

redyellow2 Nickli Üyeden Alıntı
Yeni üye olmak kötü birşey mi?

Siz hiç yeni üye olmamışsınız herhalde

(ben redyellow nickini kullanırım, ama burda redyellow nicki alınmış görünüyor bunun için bu nicki seçtim, colen mlone felone değilim)

afedersiniz siz yazılanları okumaktan ve anlamaktan aciz misiniz? yoksa kasten mi yapıyorsunuz?

(ben redyellow nickini kullanırım, ama burda redyellow nicki alınmış görünüyor bunun için bu nicki seçtim, colen mlone felone değilim)

ben bunu yazmışım.

Başka forumlarda da yazarım, genellikle hep REDYELLOW nickini kullanırım.

Bu foruma geldim üye olmak istedim baktım REDYELLOW kullanımda görünüyor. Ben de REDYELLOW2 nickini aldım diyorum.

colen felan da değilim diyorum üstelik.

Yazıklar olsun.

Sırf takım tartışması yaptık diye gelip burda böyle abuk subuk bir şikayette bulunabiliyorsun.

http://www.hackhell.com/oneriler-ve-sikayetler/94100-sikayet-ihbar-hatti-1273.html

tekrar edeyim:

ben redyellow'um, onlarca sitede bu nickle yazarım.

Eğer senin dediin gibi clon olsaydım redyellow yerine redyellow2 mi yapardım yoksa başka bir nickmi alırdım hiç benzemeyen:)

Redyellow nickyle üye olmak istedim alınmış.... Mecburen redyellow2'yi aldım.

ama sen gene de clon diyebilirsin:)

ha pek tanıdık geldin demişsin, başka yerde de tanışmışmıydık?

görüyorum ki anlak sorunu yaşamakta devam ediyorsun.

ve bunu düzeltmemekte kararlısın.

onun için yazdıklarının katre kadar değeri olmadığını söylemekten üzüntü duyuyorum.

ne zaman ki yazılanların özünü anlama kabiliyetine erersin, o zaman tekrar karşılaşırız.

o zamana kadar benim kapsama alanıma girmeyeceksin.

haaa sakın ola ki "bana cevap veremedi de kaçtı" gibi bir şey gelmesin aklına.

sen ve senin gibi yüzlercesine burda cevabımı çok iyi verdim ve hatta verdiğim cevaplar altında ezilip, saldıran ve hakaret etmeye başlayan ve sonra da banlanan üyeler gidip kendilerine defalarca clon üyelik alıp yine geldiler. ve clonları da gitti.

sana tavsiyem önce oku anla, sonra yazmak istersen yaz. eğer yazdıklarımı anlayıp cevap yazarsan cevapların değer bulacaktır. ama dediğim gibi: anlama kabiliyetine erdikten sonra olacak bunlar.

o zamana kadar

no comment...

hakaret vs.den bahsetmişsin ben hakaret etmem arkadaşım, ben sadece fikir ve düşünce yazarım.

Hadi konuya dönelim eğer dönebilirsen:

konu ne: kılıçdaroğlunun havuzlu villası.

Eğer "anlak" sorununu halletmişsen buyrun konuya devam edin.

:)

kılıçdaroğlunun havuzlu villa koperatifinde hissesi varmış. neyle almış? banka kredisiyle. var mı bunda bir yanlış? yok. mal varlığında görünüyor mu? evet.

kılıçdaroğlu " komşum açken ben tok yatmayacağım" diyor

siz "ben tok yatmam" anlıyorsunuz. sonra da yemek yiyince kızıyorsunuz.

ne zaman ki anlağınız genişler, o zaman gerçekleri görmeye başlarsınız.

daha önce yazdığım cevap

eğer anlağın geliştiyse anlarsın

havuzlu villayı almasında yanlışlık var diyen var mı?

Kim ne karışır istediğini alır bize ne?

Bizim burda söylediğimiz kılıçdaroğlunun aylarca HAVUZLU VİLLADA OTURMAYCAĞIM, SİZE SÖZ VERİYORUM diyerek yalan söylemesi!

Hiç kimse kılıçdaroğlunun niye havuzlu villası var diye sormuyor, insanlar kılıcçdaroğlunun yalan söylemesini, insanları kandırmasını eleştiriyor.

hem havuzlu villalarda oturmayacağım diyeceksin hem havuzlu villa alacaksın!

Yanlış olan budur.

Anlagının geliştiğini sanmıyorum ama olsun gene de yazdım!

(ha mal varlığında görünüyor diyorsun, kılıçdaroğlunun el yazısıyla mal beyanı var bende. orda HAVUZLU VİLLA yok, orda da uyanıklık yapılıyor kooperatif vs. yazılı)

Bizim burda söylediğimiz kılıçdaroğlunun aylarca HAVUZLU VİLLADA OTURMAYCAĞIM, SİZE SÖZ VERİYORUM diyerek yalan söylemesi!

Hiç kimse kılıçdaroğlunun niye havuzlu villası var diye sormuyor, insanlar kılıcçdaroğlunun yalan söylemesini, insanları kandırmasını eleştiriyor.

Yanlış olan budur.

(ha mal varlığında görünüyor diyorsun, kılıçdaroğlunun el yazısıyla mal beyanı var bende. orda HAVUZLU VİLLA yok, orda da uyanıklık yapılıyor kooperatif vs. yazılı)

sana çok yakışacak atasözlerimiz var ama sarfetmek istemiyorum.

kemal kılıçdaroğlunun villası kooperatif değil mi?

içinde oturan var mı?

yoksa kooperatifin inşaatı mı?

komşusu açken tok yatan bizden değildir sözünü ve ne anlama geldiğini biliyor musun?

biraz daha anlak konusunu uzatmak istemiyorum. çünkü senin anlağının gelişeceği falan yok. hoş senden ve senin zihniyetinden böyle bişey beklemiyorum.

gözü kapalı bir adamın peşinde koşanlar önünü göremezler ve bir gün uçurumdan yuvarlandıklarında buna kader derler.

zerkli:

Bak ben sana kötü laf yazmıyorum, söylenecek var felan diyerek imalarda bulunmuyorum.

a) Eğer fikir ve düşünce tartışması yapacaksan devam edelim,

b) bu şekilde imalarda bulunacaksan ben yokum arkadaşım.

Tercih senin.

a veya b ????

zerkli:

Bak ben sana kötü laf yazmıyorum, söylenecek var felan diyerek imalarda bulunmuyorum.

a) Eğer fikir ve düşünce tartışması yapacaksan devam edelim,

b) bu şekilde imalarda bulunacaksan ben yokum arkadaşım.

Tercih senin.

a veya b ????

fikir ve düşünce tartışması yapmamız için senin önce yazılanları anlaman lazım. onun için şıkları boşuna yazma.

seninle karşılıklı yazışmaya meraklı değilim. benim yazptığım bir yorumu alıntıladığın çin karşılık aldın. eğer tartışmak istemiyorsan alıntı yapma.

konu anlaşılmıştır, senin derdin boş gürültü. Hadi kolay gelsin.

Yanlış olan budur.

Pek karışmak istemezdim muhabbetinize, malum siz şimdi 3. ye bilmem ne dersiniz diye ama yinede sizden söylemesi benden yemesi olsun.

Bilmem bu gün Kemal Bey'i izledin mi? Tarafsızlığı su götürmez bir programda ve kanalda bir röportaj vermiş. Pek değerli Saynur hanıma...

Adam her şeyi açık seçik konuştu.
Kanalın adını yazmam ne derece doğru bilmiyorum ama onu bir izle sonra konuşalım.

arkadaşım: senin ev sahibinin devlet memuru olması ve bir kaç tane dairesinin olması bizi ilgilendirmiyor.

Eğer senin ev sahibin kılıçdaroğlu gibi devlet memuru şu kadar daire sahiib olamazzzzz der de kendisi daire sahibi olursa o zaman tuhaf olur.

Kılıçdaroğlu ne diyordu:

Havuzlu villalarda oturmaycağız!!!! size söz veriyorum!!!!

eeeee ne oldu şimdi bu söz?

Kimse kılıçdaroğluna niye bu yeri aldın demiyor, parası varsa alır.

Burda insanların kızdığı nokta kılıçdaroğlunun YALAN söylemesidir, halkı kandırmasıdır.

Hem biz havuzlu villalarda oturmuyacağız diyceksin hem de kendinin havuzlu villan olacak!

İŞte buna anadoluda takiyye deniyor, yalancının mumu deniyor.

olay budur.

Yoksa senin ev sahibinle de kılıçdaroğlunun parasıyla da kimsenin sıkıntı yoktur.

Yalan sevmiyorsun görünüyorsun Adaletli davran başbakan işsizlik sorununu çözecekti çözemedi demekki YALAN söyledi..halkı kandırdı.EEEEEEEE Eleştirir misiniz ?

Yalan sevmiyorsun görünüyorsun Adaletli davran başbakan işsizlik sorununu çözecekti çözemedi demekki YALAN söyledi..halkı kandırdı.EEEEEEEE Eleştirir misiniz ?

niye eleştirmeyim?

Akpyi yanlışları için her zaman eleştiririm, chpyi de doğru bir şey yaptığı zaman alkışlarım, beni kendinizle karıştırmayın:)

Akp işsizlik sorununu çözemedi, enflasyon düştü deniyor messela o konuda da katılmıyorum akplilere, benim cebimin enflasyonu dedikleri kadar düşmedi.

memura, işçiye, emekliye, asgari ücretliye cimrilik yapıyorlar, patronlara yaptıkları bonkörlükleri bu kesime yapmıyorlar.

Hem merkez bankasında şu kadar milyar dolar revervizimiz var vs. diyorlar hem de memura zam yaparken gözleri patlıyor!

siz rahat olun eleştirecek konu olunca ben sizden önce eleştiririm.

Pek karışmak istemezdim muhabbetinize, malum siz şimdi 3. ye bilmem ne dersiniz diye ama yinede sizden söylemesi benden yemesi olsun.

Bilmem bu gün Kemal Bey'i izledin mi? Tarafsızlığı su götürmez bir programda ve kanalda bir röportaj vermiş. Pek değerli Saynur hanıma...

Adam her şeyi açık seçik konuştu.
Kanalın adını yazmam ne derece doğru bilmiyorum ama onu bir izle sonra konuşalım.

Estağfurullah, burası forum, iki kişi konuşurken üçüncü de girer tabiki... o edepsizliği yapmam hiç bir zaman, bilakis güzel bir uslupla giren üçüncü dördüncü kişilerden memnuniyet duyarım.

kemal beyi izlemedim. İzlemediğim için de yorum yapamam.

ben kemal bey için her söylediği yalan demedim, demem de. Ben yanlışını gördüğüm konularda eleştiririm.

HAVUZLU VİLLALARDA OTURMAYACAĞIM SİZE SÖZ VERİYORUM deyip günlerce havuzlu villa havuzul villa diyen bir kişinin kendisinin de havuzlu villasının ortaya çıkması eleştiri konusudur her yerde. Çünkü siyasetci yalan söylememeli.

Sizce bu doğru mu? kılıçdaroğlu her mitingde durmadan havuzlu villa havuzlu villa diyordu sonra kendisinin villası çıktı. Ne düşünüyorsunuz bukonuda?

Siyasetci Yalan söylüyorsa söylenecekleri de sineye çekecek. Tayyip de kemal amca da.

Havuzlu villa düşmanı olduk çıktık.

Hangimiz istemez havuzlu bir villayı?

Hangimizin hayalinde deniz kenarında ya da bir göl başında hhavuzlu bir villa hayali olmamıştır ki.

Birdenbire havuzlu villa sahiplerinin düşmanı olduk. Sahiplerinin hırsız olduğu kanaatine vardık. Sermaye düşmanı gibi davranmaya başladık.

Aslında "kendimizi inkar ediyoruz" da farkında değiliz.

Geri