Kılıçdaroğlu bu pankarta şaştı kaldı!

Nihilan

Banned
Reaction score
0

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan bir talep: Bize de halk tipi havuzlu villa yaptırsana

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara Elmadağ'daki mitinginde gerginlik yaşandı. Kılıçdaroğlu'nun konuşma yaptığı meydandaki bir binaya 'Bize de halk tipi havuzlu villa yaptırsana' pankartı asıldı. Pankartı gören CHP'li gençler binaya koşarak pankartı asanları bulmak istedi. Çevik Kuvvet polisi araya girerek olayları yatıştırmaya çalıştı.

Ankara'nın Elmadağ ilçesinde referanduma 'hayır' mitinglerini sürdüren Kılıçdaroğlu konuşmasında AK Parti ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yüklendi. Kılıçdaroğlu'nun konuşmasının bittiği anda ise bir binaya asılan 'Bize de halk tipi havuzlu villa yaptırsana' yazılı pankart asıldı. CHP'liler, pankartı asanlara tehditler savururken, çıkan gerginliği polis yatıştırdı.

Bu arada miting alanında bir yan kesici gözaltına alındı.

Kılıçdaroğlu bu pankarta şaştı kaldı!

Hehehehe :) Yapıştırmışlar etiketi :D Kapak olmuş :) Ama ipotekli olmasın ne olurrrr :D

kapı gibi civanım başbakan dururken,neden başbakandan istememişler =)

laf olsun torba dolsun.

adam kredi çekmiş bankadan yazlık ev yaptırıyor.havuzu ortak.birilerinin gözüne batıyor.

başbakanın gemiciklerine,villalarına da ses çıkarmak gerek ozaman dimi ?

gidin başbakanınıza,o referandumdan sonra bide evet çıkarsa değil villa şato yaptırır herkese =):lol:

ozaman villanın,şatonun allah ını görürsünüz =) :lol:

beraber sonra mutlu mesut geçinir gidersiniz.

bi yandan ülke gider bi yandan siz şatolarınızda rahat rahat yaşarsınız tabi başbakan ülkede durabilirse.

kapı gibi civanım başbakan dururken,neden başbakandan istememişler =)

laf olsun torba dolsun.

adam kredi çekmiş bankadan yazlık ev yaptırıyor.havuzu ortak.birilerinin gözüne batıyor.

başbakanın gemiciklerine,villalarına da ses çıkarmak gerek ozaman dimi ?

gidin başbakanınıza,o referandumdan sonra bide evet çıkarsa değil villa şato yaptırır herkese =):lol:

ozaman villanın,şatonun allah ını görürsünüz =) :lol:

beraber sonra mutlu mesut geçinir gidersiniz.

bi yandan ülke gider bi yandan siz şatolarınızda rahat rahat yaşarsınız tabi başbakan ülkede durabilirse.

biz onada karşıyız ama daha ne başbakan nede bakan olmadan havuzlu villa yaptırıyorsa

bide başbakan olduğu zaman neler yapar

ne yapar biliyonmu ssk yı komple kapatır aile şirketi yapar :thumbup:

biz onada karşıyız ama daha ne başbakan nede bakan olmadan havuzlu villa yaptırıyorsa

bide başbakan olduğu zaman neler yapar

ne yapar biliyonmu ssk yı komple kapatır aile şirketi yapar :thumbup:

ozaman şunu da düşün.

kendi parası ise yaptırsın,ne yani sen kendi paran olunca yaptırmazmısın ?

onu bırak bi tayyip başbakan olmadan önce laikliğe karşı olduğunu şeriatı istediğini sölüyorsa,

başbakan olduğunda neler yapabilir bu kişi sen hiç bunu düşündünmü ? ki yapıyo zaten.

aynı şekilde bop eşbaşkanı olduğunu sölüyen biri.kaldı ki onu başbakan iken söledi.o daha da kötü.

yok villa yaptırdı yok gömleği marka,pahalı diye sanki öle giyinmek öle ev yaptırmak yanlışmış gibi göstermekten vazgeçin.

ha bunu yapıyorsanız başbakan ın da servetine bi bakın bakalım.gemiciklerine villalarına bakın.onu da eleştirin.öle tek taraflı birini

eleştirip diğerini görmemezlik olmaz.

ssk yı gandi batırdı diye adamla dalga geçenler aşağıdaki linke bi göz atın :lol:

http://www.hackhell.com/guncel/6839...2008-akp-donemi-ssk-acigi-26-katrilyon-|.html

neden şaşırsın ki uzay gemisi mi bu? altı üstü bir pankart her gün binlercesini görüyor.

o villalar 200 binlira ise bir tanede ben alıcam :001_cool:

o villalar 200 binlira ise bir tanede ben alıcam :001_cool:

Adam yaptığım masrafı verene verecem deyip fiyat çıkarıyor

dİREK bağlantı kurupta almazsan bu forumda durma...

Alabiliyorsan trilyonluktan al bi de gemicik baglarsın havuza SÜPPER olar o zaman

Oğlunla sen bol bol oynarsınız.

Halk tipi olanları siz alın

ben kral tipi isterim

trlyonluk olmalı...

Allah ın verdiği nimetlerden faydalanmalıyım.

okuman yok mu? zaten yazdık ya halk tipi isteriz diye:)

Sen ister kral tipi iste ister kralice tipi bizi ilgilendirmiyor, biz halkçı başkan kemal kılıçdaroğlunun villasından istiyoruz!

Biz halkız, halkçı liderimizin peşindeyiz!

benim ev sahibim devlety memuru. bir polis. ve benim ev sahibimin tam 5 tane dairesi var. benim bildiğim kadarı bu.

ve bu kişi düz polis memuru. amir falan değil.

anlayana sivrisinek vızıltısı anlamayana belediye bandosu...

arkadaşım: senin ev sahibinin devlet memuru olması ve bir kaç tane dairesinin olması bizi ilgilendirmiyor.

Eğer senin ev sahibin kılıçdaroğlu gibi devlet memuru şu kadar daire sahiib olamazzzzz der de kendisi daire sahibi olursa o zaman tuhaf olur.

Kılıçdaroğlu ne diyordu:

Havuzlu villalarda oturmaycağız!!!! size söz veriyorum!!!!

eeeee ne oldu şimdi bu söz?

Kimse kılıçdaroğluna niye bu yeri aldın demiyor, parası varsa alır.

Burda insanların kızdığı nokta kılıçdaroğlunun YALAN söylemesidir, halkı kandırmasıdır.

Hem biz havuzlu villalarda oturmuyacağız diyceksin hem de kendinin havuzlu villan olacak!

İŞte buna anadoluda takiyye deniyor, yalancının mumu deniyor.

olay budur.

Yoksa senin ev sahibinle de kılıçdaroğlunun parasıyla da kimsenin sıkıntı yoktur.

helal olsun onu oraya asanlara :thumbup:

Geri