'Kılıçdaroğlu şerefini kurtaramadı'

K€LKiTLi

Banned
Reaction score
0
Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Gökçek, Kılıçdaroğlu'nun sorularına cevap veremediğini söylerken Dündar'a da göndermede bulundu

Kılıçdaroğlu'nun söz konusu iddialarını ispatlamak zorunda olduğunu ifade eden Gökçek, ''Birisinin şerefi burada ortada, kim ispat ederse o şereflidir. Sayın Kılıçdaroğlu bu manada şerefini kurtaramadı. Tek yaptığı edebiyat 'Ankara halkını soyuyorsunuz' gibi son derece izafi bir laf'' dedi.

Bugün 25'e yakın iddiada bulunduğunu belirten Gökçek, ''Halkımız şunu gördü; Kılıçdaroğlu sadece insanlara son derece sakin durarak iftira atan bir adam. onun haricinde başka birşey yok. Tam bir balon. Sadece bildiğini söyleyip, istediğini okuyan, katiyen suallere cevap vermeyen biri'' diye konuştu.

Gökçek, bir gazetecinin ''Uğur Dündar'ın taraflı davrandığını düşünüyor musunuz?'' sorusuna ise şu yanıtı verdi:

''Evet Uğur Dündar kesinlikle taraflı davrandı. Sayın Dündar'a programdan önce sadece konuyla ilgili konuşmak şartıyla çıkacağımı söyledim. Buraya geldikten sonra tavrını birlikte gördünüz. 'Melih bey bırakın da konuşsun doğal gaz üzerine konuşuyor' Doğal gaz öyle bir başlık ki doğal gaz üzerine 50 tane konuda konuşursunuz. Bir konu değil ki... Sayın Dündar, geçen Arena'daki olan konunun cevabını ondan alamadı. Devamlı kaçtı, kaçak güreşti.''

Bir gazetecinin ''Tekrar çıkacak mısınız, ikinci bir düello olacak mı?'' sorusu üzerine de Gökçek, birçok iddiada bulunduğunu ve bundan sonra da Kılıçdaroğlu ile ilgili pek çok konuda açıklama yapacağını söyledi.

AA

http://www.haber7.com/haber/20081217/Kilicdaroglu-serefini-kurtaramadi.php

tuncelili yine rezil oldu... hele yayının son 5 dk sı gülmekle yetindi :D çünkü yamyamlara geldi konu baykal gibi onunda sesi soluğu kesildi..

yuh diyorum başka bişey demiyorum. Bu ne yüzsüzlüktür yahu... Bi susun Melihin halini gördük ekranlarda. Bakalım Tayyip ağababası aday yapacakmı yine.

rezil herifya.son derece basit konuşmalar melih gökçekten.Korkun bu adamdam.bütün yolsuzluklarınızı ortaya çıkaracak...

yamyamları doyuramıyorum diyince kendi üstüne felan alınmadı umarım kılıçdaroğlu...:D bide pkklılarla genelev mevzusunu açmaya çalıştı adam:D çok geniş bunların mezhepleri çoookk

dengir mir de böyle diyodu

çırpın çırpın nereye kadar. sayın kılıçdaraoğlunu artık 1-2 kesmiyor. kaç tane var hepsini gönderin :D

tuncelili yine rezil oldu... hele yayının son 5 dk sı gülmekle yetindi :D çünkü yamyamlara geldi konu baykal gibi onunda sesi soluğu kesildi..

afferin sana yurdumun güzel ve saf insanı adam orda çıkmış (kemal kılıçdaroğlu) sana; seni nasıl soyduklarını belgelerle anlatıyo sende kalkmış tuncelili rezil oldu diyosun valla bravo sana.ben orda kemal kılıçdaroğlunun rezil olduğunu da görmedim rezil olan biri varsa oda melih gökçek tir.melih gökçek in yapmış olduğu hal ve hareketlerde kimin rezil olduğu da gün gibi ortada dır. umarım aklınızı başınıza devşirir parti tutmayı takım tutmaya benzetmeyip mantığınızı ve sağ duyunuzu kullanır ve fikirlerinizi ona göre beyan eddersiniz allaha emanet olun sağlıcakla kalın:eek::eek::eek:

melihin söyleyebildikleri ......

- Başka konuyu konuşturmam. Soru sormayacaksınız.
- Böyle bir fatura yok.
- Öyle dediniz.
- Biz hangi konuyu konuşacaktık?
- Bunun bu konuyla ne alakası var?

sorum var sorum var diye ortalığı yaygaraya veren gökçekin diğer konuşmaları saldırı ve iftira içeriyor. dinlemeye değer bulmadım. zaten sayın kılıçdaroğlunun anlattıklarını dinleyin, sonra gökçeki de kuyudan çıkarmaya gidin :D

melih istediğini yapamadı bu sefer. laf karıştıramadı araya giremedi başladı uğur dündara yüklenmeye. çocuk gibi tutturmuş bi 168avro diye.. bütün soygun sürecini özellikle açıklatmadı kılıçdaroğluna sürekli planlı programlı sabote etti. biliyo çünkü yediği naneyi..
eline de almış iki kağıt iki sayaç. tam bir şovmen. eğer gökçek yine seçilirse diyecek tek bir sözüm yok. ankara halkı böyle yönetilmeyi hak ediyor demektir!

valla akp yi sevmesemde onlara oy vermesemde ve yine ne akp ye nede chp ye oy vermeyecek olsamda kılıçdaroglu bu defa çuvalladı dengir fırat olayında dengir fırat saptırmalara ses çıkarmamıştı ama gökçek kılıçdarın saptırmasına fırsat vermedi ve kılıçdar birazcık rezil oldu ama olsun bu sayede iki tarafında başka yolsuzluklarıda oldugunu alenen tvden izlemiş olduk. bayagıda güldüm açıkçası.

objectif olun melih gökçek daha tartışma nasıl yapılır onu bilmiyoer ikincisi konuyu saptıran melih gökçek kılıötar oğlu da yaptı ama özür diledi laf bölmedi kayırmak değil objectif olmak lazım diye düşünüyrum...

abi 15 dkka daha uzasaydı çamur oturup salya sümük ağlıcaktı... yüz kızardı alfabe 23 e düştü gözler yaşardı terleme,titreme başladı yüzü öne düştü bunlarıda inkar edin körler sizi... gerçekten çok şaşırıyorum... hala ya hala...

Objektif olmak mı ? Arkadaşım sen onu bu at gözlüğü takmış parizanlara mı diyorsun :) Bırak Allah aşkına. İlköğretim öğrencisini çıkarsan Melih'ten daha iyi tartışırdı. Bağırmakla tartışılır sanıyor. Patlattılar mı balonunu Melihim :D

Melih GökçeK'in peçesi ve pulları eksikti..Adam doğalgaz sayaçları hakkında konusuyo konuyla alakasız konusma diye çemkiriyo.Ben böyle pişkinlik göremedim.

Buarada Çamlıbel'in ortaya attıgı genelev yalanını da tüm takiyecilerin suratına çarptı Kılıçdaroğlu.Şimdi hakkında başka bir yalan ortaya atın ve onla oyalanmaya bakın

bu ne pişkinliktir yaw..adamın yaptıkları ortada ekranda salak saçma cevaplar verdi ve siz hala melih i koruyonuz..bi partiyi sevebilir destekleyebilir görüşlerine sende eşlik edebilirsin ama o partinin içindeki hırsız şerefsizleri koruyarak degil biraz delikanlı olunda ülkeniz için konuşun şahıslar için degil..kaynaga da bak haber7..al birini vur ötekine..

ve melih kendi isteği ile partiden ayrılır, artık sakin olacak ve huzurlu bir hayatın özlemini kuracaktır. dolandırıcılık, hortumculuk falan nereye kadar, hem insanları da kandıracak bir şey kalmadı, melih karmaşık duygular içerisinde boğaz köprüsünün çevresini dolanmaktadır, derin maviliklere için için bakar.... :D:D:D:D:D:D

bu ne pişkinliktir yaw..adamın yaptıkları ortada ekranda salak saçma cevaplar verdi ve siz hala melih i koruyonuz..bi partiyi sevebilir destekleyebilir görüşlerine sende eşlik edebilirsin ama o partinin içindeki hırsız şerefsizleri koruyarak degil biraz delikanlı olunda ülkeniz için konuşun şahıslar için degil..kaynaga da bak haber7..al birini vur ötekine..

1 saat önce kılıçdaroğlu kanal7 yide patlmadımı yaw elindeki bi kağıtla :)

At izi it izine karışmış yurdumda....yanlış anlaşılmasın bu Adana yöresine ait bir deyimdir....Aklıma geldi birden..

Geri