SQULACHİ
Banned
walla yakında türk hackerlar olarak bunların kökünü kurutacağız böle devam arkadaşlar elinize kolunuza sağlık...
ya söze nerden başlasam diye düşünüyodum ama erenay ın yazısını okuduktan sonra sadece bişeyler eklememin yeteceğini düşündüm.sana kesinlikle katılıyorum erenay!kürt diye bir millet yok ve olmamalı da!eğer biz bunu böyle zikretmeye dewam edersek onlar da bir millet olarak şu anki isteklerinde haklı konuma geçerler.ama onların her biri TÜRK!!!biz onlara ya da onları maşa olarak kullanan diğerlerine bunu kabullendirmeliyiz!!!erenay_e' Alıntı:arkadaşlar şunu hiç kimse unutmasın atılan mesajlardada düşüncelerinizdede bunu ifade edin her zaman türkiye sınırları içinde olan yaşavan ve vatandaşı olan herkim olursa olsun türk dür bunu ayrımı garımı yok tur kimsenin nüfuz cüzdanında sen şu etnik gurundan sın diye yazmaz türkiye cumhuriyeti vatandaşı diye yazar yani türk şimdi atılan mesajları okudum yalnız arkadaşlar siz laz türk kürt vasaire diye ayırırsanız ve biz türküz derseniz kendi kendinize bilerek yada bilmeyerek türkiyeyi bölmüş sayılırsınız bölücü örgütler neyapıyor etnik gurupları ileri çıkartırıyor ve bizleri o etnik gurubu telafuz etmeye zorluyor yani bilmeyerek ayırım yapıyoruz sonuç da biz türküz sideğil siniz diye nüfüs cüzdanında türk yazan bir kişiyi dutum bir etnik guruba yönlen diriyoruz kendi kendimize türkiyeyi bölüyoruz ve kimseninde bu olaydan haberi yok aten ab bile bizi parçalamaya çalışırken biz adamlara sendur biz hallediyoruz diyoruz onların bişi yapmasına gerek kalmadan biz birbirimizi yemeye çalışıyoruz şimdi başlık olayını banaçtım neden kürt yerine pkk yazmadınız diye arkadaş kürt diye bir ulusmuvarda siz dutup kürt sitesini hack ledik diye yazıyor sunuz bunun yerine pkk yazsanız daha makbule geçerdi dedim olayı tartışma konusuna taşımamak için mesaj atmadım ama yazılanları okuyunca şaşırdım kaldım
1-türkiye sınırları içinde yaşayan her insan türk dür hangi dinden dilden ırktan olursa olsun
2-kürt diye bir ulus yada millet yoktur sadece bunu kendilerine dedirttirmeye çalışan yani bölücü örgütler pkk kadek gibi bu unsurlar vardır
3-hiç bir gurup türkiyede azınlık değildir azınlık diye bişide yoktur bunları çıkartanda biziz
bunları iyice aklınıza yazın ilerde sizlerin içinden daha çok vekiller başkan lar çıkar ilerde aklınızda olsun
atatürkün türkiye cumhuriyeti tanımlamasınıda anayasa kitabını bir açın bakalım neyazıyor sonra burada konuşun forumun geneli zaten hep geçlerden yani kanları kaynayan kişilerden oluşuyor ufakbir lafla kıyametler kopartmaya hazır sınız önce bir aklınızı kullanın mantık yürütün sonra buraya yazdıklarınızı düşünün sonucu siz görecek siniz
baya bir nutuk oldu ama umarım okur ve anlarsınız
SAD0LAYN' Alıntı:hehe al sana çözü tıpyekun ımha![]()
Teşekkürü Borç Bilirimmendo68' Alıntı:süpersin kardeşim
kimsin lan senbay_hacking' Alıntı:Teşekkürü Borç Bilirim
Ellerin dert görmeye
Sende açıl artık sınav biteli yıl olacak![]()