Kürt Sitesi HackLenmiştir (;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
walla yakında türk hackerlar olarak bunların kökünü kurutacağız böle devam arkadaşlar elinize kolunuza sağlık...

yakışır kardeşime helal sana bu yollar :)

helal olsun sana kardeş atatürk gençliği seninle gurur duyuyor .buna inan...

erenay_e' Alıntı:
arkadaşlar şunu hiç kimse unutmasın atılan mesajlardada düşüncelerinizdede bunu ifade edin her zaman türkiye sınırları içinde olan yaşavan ve vatandaşı olan herkim olursa olsun türk dür bunu ayrımı garımı yok tur kimsenin nüfuz cüzdanında sen şu etnik gurundan sın diye yazmaz türkiye cumhuriyeti vatandaşı diye yazar yani türk şimdi atılan mesajları okudum yalnız arkadaşlar siz laz türk kürt vasaire diye ayırırsanız ve biz türküz derseniz kendi kendinize bilerek yada bilmeyerek türkiyeyi bölmüş sayılırsınız bölücü örgütler neyapıyor etnik gurupları ileri çıkartırıyor ve bizleri o etnik gurubu telafuz etmeye zorluyor yani bilmeyerek ayırım yapıyoruz sonuç da biz türküz sideğil siniz diye nüfüs cüzdanında türk yazan bir kişiyi dutum bir etnik guruba yönlen diriyoruz kendi kendimize türkiyeyi bölüyoruz ve kimseninde bu olaydan haberi yok aten ab bile bizi parçalamaya çalışırken biz adamlara sendur biz hallediyoruz diyoruz onların bişi yapmasına gerek kalmadan biz birbirimizi yemeye çalışıyoruz şimdi başlık olayını banaçtım neden kürt yerine pkk yazmadınız diye arkadaş kürt diye bir ulusmuvarda siz dutup kürt sitesini hack ledik diye yazıyor sunuz bunun yerine pkk yazsanız daha makbule geçerdi dedim olayı tartışma konusuna taşımamak için mesaj atmadım ama yazılanları okuyunca şaşırdım kaldım
1-türkiye sınırları içinde yaşayan her insan türk dür hangi dinden dilden ırktan olursa olsun
2-kürt diye bir ulus yada millet yoktur sadece bunu kendilerine dedirttirmeye çalışan yani bölücü örgütler pkk kadek gibi bu unsurlar vardır
3-hiç bir gurup türkiyede azınlık değildir azınlık diye bişide yoktur bunları çıkartanda biziz
bunları iyice aklınıza yazın ilerde sizlerin içinden daha çok vekiller başkan lar çıkar ilerde aklınızda olsun :)
atatürkün türkiye cumhuriyeti tanımlamasınıda anayasa kitabını bir açın bakalım neyazıyor sonra burada konuşun forumun geneli zaten hep geçlerden yani kanları kaynayan kişilerden oluşuyor ufakbir lafla kıyametler kopartmaya hazır sınız önce bir aklınızı kullanın mantık yürütün sonra buraya yazdıklarınızı düşünün sonucu siz görecek siniz
baya bir nutuk oldu ama umarım okur ve anlarsınız
ya söze nerden başlasam diye düşünüyodum ama erenay ın yazısını okuduktan sonra sadece bişeyler eklememin yeteceğini düşündüm.sana kesinlikle katılıyorum erenay!kürt diye bir millet yok ve olmamalı da!eğer biz bunu böyle zikretmeye dewam edersek onlar da bir millet olarak şu anki isteklerinde haklı konuma geçerler.ama onların her biri TÜRK!!!biz onlara ya da onları maşa olarak kullanan diğerlerine bunu kabullendirmeliyiz!!!
başlığın neden pkk diil de kürt... çünkü hecklenen site kendini kürt olarak ayırmış olan bi site.ama denmeseydi daha ii olabilirdi tabi.sonuç olarak başlığı saymazsak; hepimizin kim olduğunu bildiğimiz ve amaçlarını da sitede açıkça belirten bu insanların, bu vesile için kullandıkları sitelerini ortadan kaldırmak başarılı bir davranış.yapanları cesaretlerinden dolayı kutluorum.ama içimizden çok daha fazlasını yapmak gelse de ülkemizi ve onun konumunu düşünerek davranışlarımızı kontrol etmeliyiz.ülkemiz ve milletimiz için...herkese ii çalışmalar....

tebrik ederim kardeşim devamınıda dilerim

kardes sen susma hep konus ...dewamlı konus :clap:

abi ben yorum yapmadan olurmu hic ...

oncelikle sunu belirtmek istiyorum . Siyasi düsüncesi Türk milletine ve halkina zarar vericek her yayina karsiyim... ama sunuda siddetle belirtiyorum ki her Kürt pkk li degildir bu site hacklenmis iyi olmus cünkü zararli kurt kardeslerimizi yoldan cikartiyor ve ayni sekilde bizide ne guzel karde kardes yasamak varkan hem bizden hem onlardan pislik ciktigi zaman hersey cirkinlesiyor ama yinede ne mutlu türküm diyene
evet arkadaslar bu yayinimizi hic dinelemedigim ve nefret ettigim bir sarkicinin sarkisi ile kapatiyorum ...

hepimiiiizzz gaedesiizzzz bu ofkeee ne diyeee aaaayyyy hepimizzzz kardesiiizzz bu kavga ne diyeee aayyyy

aramizi bozmaya calisan Mason ve Siyonistlere ,Ermenilere, Yahudilere, bati sevdalilarina , kendilerin aydin olarak taniten ezik insanlara , ve elbette Tum insanlara

ne yaparlarsalar yapsinlar Türkiye bir bütündür ve Türklere aitdir herkez kendini bilsin ;)

SAD0LAYN' Alıntı:
hehe al sana çözü tıpyekun ımha :p

töbe yarabbim neyse ben susuyorum konusursam kötü olucak...

Ellerine saglık...

Don'T Panic polemige gerek yok derim ben güzel iş:D

Sana Helal Olsun....diyecek Söz Bulamiyorum....buradan Bu Yeteneğe Sahip Herkese Sesleniyorum...lütfen Devamini Getirin...mümkünse Dağlardaki şehitlerimizin Intikamini Cyber Ortamda Alalim....bu Arada Kruis Kardeşim Benim Pm E Adresini At , Bir Hediye Koptu Gönlümden....

guzel is parmaklarin dert gormesin

kruis kardes yine yapmıssın yapacagını. valla ne diyim helal olsun. sabırsızlıkla yenilerini bekliyoruz. idolsun valla.

Valaahi Buyuksun Ne Diim Hacklemeye Devan Edin Allah Askina Sunlari

Kruis, Partizan , SpyLynx hepinizi alnınızdan öpüyorum Allah razı olsun sizlerden elleriniz dert görmesin,birde şu itlerin televizyonuna güzellik düşünebilirmisiniz.rojtv ye?Tebrikler ......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri