Hz. Peygamber de Türktür dostum. yani senin o araştırmaları yapan yanlı bilim adamlarının araştırmaları sen daha Türk tarihini bilmiyorsun dostum git bak
Göktürk prensi (Öl. 635). Göktürk Hakani Çuluk Kagan'in küçük oglu. Babasi, bir Çin prensesi olan, üvey annesi Içing Hatun (Katun) tarafindan zehirletildi. Yerine geçen amcasi Kara Kagan'in düsüncesiz yönetimi ve kitlik yüzünden, Türk ordusu, Çinlilere yenildi. Kürsad da esir edilerek, Çin'e götürüldü (630). Kara Kagan, Çin'de ölünce (634), Çinliler, kendi taraftarlari olan Göktürk prensi Sirba'yi, Türk hakani yaptilar. Sirba, Çin'e baglanmayi kabul etti.
Türkler, gizlice çalisarak, kirk kisilik bir ihtilal birligi kurdular ve basina Kürsad'i getirdiler. Kürsad, birlik baskanligini, ihtilal basariya ulasirsa, imparator olmamak ve siyasetle ugrasmamak sartiyla kabul etti. Ihtilalciler, Kürsad'in kardesinin oglu Ispera'yi (Isbara), Türk kagani ilan ettiler. Bu sirada Çin tahtinda Tang'larin ikinci imparatoru Li-sih-min vardi. Türk ihtilal birligi baskani Kürsad'in planina göre, imparator Li-sih-min, önce esir edilerek Türk iline kaçirilacak, sonra da Çin sarayinda esir bulunan Türk soylulari ve Çinlilerin elinde bulunan Türk topraklariyla degistirilecekti. Çin imparatorunun, her gece kilik degistirerek baskent Çangan'da dolastigi da, Türk ihtilal birligi tarafindan biliniyordu. Ancak, kararlastirilan gece siddetli yagmur yagdi ve imparator, saraydan çikmadi. Kürsad, ihtilal planini degistirerek, imparatorun sarayina bir baskin yapmayi kararlastirdi. O gece kirk Türk, Çin imparatorluk sarayini basti. Yüzlerce Çinli muhafiz öldürüldü. Ancak, imparator ele geçirilemedi. Ihtilalciler, Çin baskentinden ayrildilar. Fakat, büyük bir Çin ordusu, bunlari takip etti. Ihtilalciler, Vey irmagi kiyisinda durdular. Kabaran irmagi geçemediler. Burada yapilan efsanevî savasta, kahramanca dövüsen ve kendilerini koruyan Kürsad ve arkadaslari, birer birer ecel serbetini içtiler.
Umarım bu seni tatmin etmiştir
Kürtlere laf atmaya gelince süpersin bir öz eleştiri ytap o onu zehirliyor bir diğeri hain gidip çine teslim oluyor sonrada Kürtler şu bu ayıp. Sen daha Türk tarihinin en önemli olaylarından birini bilmiyosun gelip bana ders veriyorsun. Abdest almayı bilmez imam timsali.
Bak dostum bu diyeceğimi sen asla diyemezsin. Ben Kürt'üm ama şimdi ölsem ve bana dense ki seni dünyay yeniden gönderririz fakat farklı bir ırk seçeceksin hemen Türk derim ama sen bunu da çekersin biyere şimdi

ha? ne dersin