Küçükken En Kıl Olduğunuz Soru?

Büyüde Gel

ekmeyi eve getirdiğmde ekmeği gördükleri halde aldın mı ekmeği ?? sorusuna kıl oluom

bi de derslerin nasıl diye soruyolar lan sanane ki kötü olduğunu biliyosun ztn ddaha ne soruon :hhmanD gerçi bu soruyu hala soruyolar yazın bile... :mad:

büyüyünce ne olacaksın birde pipin kaç cm

sen küçükken kaç yaşındaydın

dersler nasıl dıye sorarlardı hala soruyolar söyleyiş şivesini bile ezberledim artık :)

cadır kuruyonmu:D

ekmeyi eve getirdiğmde ekmeği gördükleri halde aldın mı ekmeği ?? sorusuna kıl oluom

bi de derslerin nasıl diye soruyolar lan sanane ki kötü olduğunu biliyosun ztn ddaha ne soruon :hhmanD gerçi bu soruyu hala soruyolar yazın bile... :mad:

AYNEN ABİ BENDE BU SORULARA ÇOK KIL OLUYORUM:hhmanD

büyüyünce ne olcan derlerdi bende büyüyünce traş olcam bi ara adam olurum derdim:D

annenimi daha çok sefion babanı mı buna çok uyus olurdum yha ben ne biçim soru

Okuldaki kızlar Napıo Die sorarlardı :D

kaçıncı sınıfa gidiyosun???

okuyomusun yawrum?
hem okuyorum hem yazıyorum teyze :p (iğrenç biliorum ama başka yok)
hem kadın önce kaç yasındasın die soruyo sende 10-12 sölüyon bişeler sonra okuyomusun dio ee yani !!

anneni mi yoksa babanı mı daha cok seviyorsun sorusu beni deli eden kelimeydi soru sorulduğunda bi annemin bi babamın gözüne bakın çaresizce birini secmek zorunda kaldığımı düşünürken ordan birisi imdadıma yetişir ve ikisinide seviyordur canım der ve bende kurtulmuş olurdum ve odayı terkederdim =)

Geri