Küçükken En Kıl Olduğunuz Soru?

1.ödevin bittimi kızım????

2. aaaa beni hatırladın mı yavrucum 2 yaşındayken bize gelmiştin :vur :eek:ha :yuh :çüşşş Mersindeki annemin akrabaları oluo bunlar:D

tuvaletin varmi? bu soruyu annem hala soruyor (16 yasindayim), ablamada soruyor (20 yasinda)

aslinda bakarsan baya komik :D

en sevmediğim soru

annenimi daha çok seviosun yoksa babanımı :vur

Küçükken değilde bir mekana girdiğimde arkadaşların "ooo naber geldinmi?" diye sorulmalarına..
Allaalaaaaa gelmesem karşında nasıl dikilcem be adam?
Bende her zaman "hayır henüz gelmedim daha evdeyim, birazdan çıkacağım" derim..
ama her defasında da yine sormaktan inatla vazgeçmezler nedense..
:eek:

yasadıgım yerden baska bir yere gezmeye gittigimde sorarları hep.. trabzona gittim mesela..sorarlar hemen---burası mı guzel yoksa orasımı...bu karsılastırma surekli yapılır..bende sinir oluurum..

Kuş ötüyormu
nesın lan sen haydar dumenmı deseydım keske:)

daldan atladnmı derlerdi ama hep nediyonuz deridiö

soru degilde daha çok yeni bi ayakkabı alınca hemen ayakkabıya basaarlardı ilk siftah benden diye hale o hareketin anlamını kavramış degilim :D

benim adım ne?

nan sülale geniş olunca herkes adını bilmemi istiodu hepsi aynı soru bilemeyince resil oluon :D bende ayrıldım sülaleden başlarım öle işe onların isimlerine ezberleyene akdar ansiklopedi ezberlerim :)

Genel anlamda olan ise;
Mesela ev telefonundan arayıpta evdemisin diyen salaklardan nefret ediom yaaa evde diilsem telefona kim baktı yada telefona baktımsa niye evdemisin diye soruosun hastamısın a.q.:durdurun

büyüyünce ne olucan ???

sanane lem ne olursam olurum.allaallaaaa

- beni tanıdınmı ?
- yooo
- yaaa gençliğin haberi yok akrabalarından...

çıldırmamak için zor tutyor insan kendini .
Babamın yada annemin köyünden insanlar yüzlerini görmemişim . sorduğu soruya bak. :vur

1.annenı mı babanı mı daha cok sevıyorsun?
2.buyuyunce ne olucan
3.derslerın nasıl

Ben Almanyadanim. burada dügüne nisana v.s... gidince daima akrabalarin beni kuzenimle karistirp 'La Olum Kiming olusung la' demelerine cok sinir olurdum :)

cvp.: babamin oglu :)

Geri