Itiraf'ım Var ! ?

react

Admin
Süper Moderatör
Reaction score
0
BARIŞ kardeşim böyle bir başlığın olması gerektiğini hatırlattı bana ve bence haklı, şu an için küçük bir itirafım var; "geri aldım:)"

---

Sizler de itiraflarınızı yapın,tek ricam var,yorumlardan çok itiraf edin, foruma yük binmesin :D

:D tşkler sorunlu 2.side benden gelsin o zaman. ............. seni çok özledim ama aramicam :p

editlendi :D

eskiden bir kız arkadaşım söz yüzüğü hediye etmişti aşkımız pekişsin diye ben gidip onu satıp diğer sevgilime küpe almıştım :D yüzüğüde kaybettim demiştimm hepinizn önünde özür diliyorum ondan o ne kadar da göremesede ;)

vallaa çok iii olmuşşş sabitlensinn bu başlık :D

Benimmdee bi itirafımmm varrrr

Geçeen seneee arkadaşımınn sevgilisii bendeen hoşlanmasıylaa iplerr gerilmiştiii ! arkadaş beni suçladıı tabii haksız yeree vee aklımdaan geçirmeyeceğim durum karşısındaa böylee suçlanmayla nefret ettim arkadaştann ve itiraf ediyorum kii (arkadaşa ben böyle bişey yapmam derken) günlerce düşündüm teklifi kabul etsemmii diyee :mad: KEŞKE KABUL ETSEYDİM şuan arkadaşla kanlı bıçaklıyız...Teklifi geri çevireli tren kalktı çoktannn sür eşşeği niğdeye fırsatı tepmiş gibiyim :rolleyes:

benim de itirafım var ... şu zamana kadar korsan cd cileri yaklaşık 8- 10 milyar kadar dolandırmışımdır . belki de daha fazla :D:D:D

ruzgar' Alıntı:
eskiden bir kız arkadaşım söz yüzüğü hediye etmişti aşkımız pekişsin diye ben gidip onu satıp diğer sevgilime küpe almıştım :D yüzüğüde kaybettim demiştimm hepinizn önünde özür diliyorum ondan o ne kadar da göremesede ;)

ben ce en güzel itiraf tı :D

^^_İtiraf_ediyorum_^^

sevgilim yok....:(:(

kadıköyde bardan çıkmıştık 5-6 kişiydik ve ortada kimsecikler yoktu ee tabi okadar bira içince insanın çişi geliyor peki ben sizce nereye işedim kadıköyün tam ortasındaki boğanın boynuzlarına :D buradan duyurulur boynuzlara dokunmadan elleyin :p (zuhaha o nası olcaksa kahkahada.com da wardı :D )

itiraf ediyorum sevgilimden hoşlanmıyorum sırf onunla yatmak için çıkıyorum (yaş 16 :D)

evrenbesiktas' Alıntı:
kadıköyde bardan çıkmıştık 5-6 kişiydik ve ortada kimsecikler yoktu ee tabi okadar bira içince insanın çişi geliyor peki ben sizce nereye işedim kadıköyün tam ortasındaki boğanın boynuzlarına :D buradan duyurulur boynuzlara dokunmadan elleyin :p (zuhaha o nası olcaksa kahkahada.com da wardı :D )

Evren hep aynı itirafı yazıyosun :p Naptın olm işedikten sonra bide orgazm mı oldun hiç unutamıyosun :D Başka önemli bişey olmuyo mu lemm :D

Ben ve eskiden en yakın olan arkadaşım bizim oturduğumuz yerdeki apartmanlarda asansörle oynardık . Arkadaşımla ne zaman sıkışsak gidip asansörleri ıslatırdık .
( çok iğrenciz ) :)
Bizden sonra girenlerin suratları nasıl oluyordu acaba . Bir kere kadının biri nerdeyse yakalıyordu bizi .
Bir kere asansörde kalmıştık işlemde yapmıştık . Kapıcı bizi yakalıyamadı yakalasa ne yapardı bilemiyorum . Bir kaçmıştıkki kapıyı açınca .
Ne günlerdi ya . Bizim arkadaştan çok p.ç fikirler çıkıyordu . Halada p.ç ama ben konuşmuyorum artık onunla .
:)

bende itiraf ediiyim bari bu güne kadar kac kıza sana asıgım deli divane gibi dediysem hepsi yalan hiçbirine asık olmadım sadce kandırdım

he bide bkeresinde ben de ark larla taksimden sabah karsı semte dogru gelirken beyazıttan geldik benimde kafam güzeldi üniversitenin orda bi tane X5 uyuz oldum tepesine cıkıp heryerine işemiştim :D :D

BARIŞ' Alıntı:
Evren hep aynı itirafı yazıyosun :p Naptın olm işedikten sonra bide orgazm mı oldun hiç unutamıyosun :D Başka önemli bişey olmuyo mu lemm :D

yaw o başka sitedeydi buradaki arkdaşlar da bilsinler haykırıyorum uleeen :D hem de tam üstü giyinikdi boğanın (ne wardı bilirsiniz :D )

İtiraf ediyorum; babamdan habersiz arabayı alıp ana yola çıkmıştım :) neden söyledim çünkü böyle bişi yapmak babamdan habersiz yürek ister :)

Benim itirafım kanalizasyon 'a yok neydi o desantra..amannn des'e işte.DES Senin bebeklik resmini kullanıp bürodaki kızlardan öpücük alıyom.Ben bebeklik rresmimi bulamıyom.Ama hiç pişman değilim devam edecem çok güsel oluyo:):):)

bende itiraf ediyorum geçen ay ruzgar seni kandırıp kız arkadaşlarımla gezmeye gitmiştim.:Dyani seni ektim arkadaşım bana kızma lütfen..:(

SEPTAGH' Alıntı:
Benim itirafım kanalizasyon 'a yok neydi o desantra..amannn des'e işte.DES Senin bebeklik resmini kullanıp bürodaki kızlardan öpücük alıyom.Ben bebeklik rresmimi bulamıyom.Ama hiç pişman değilim devam edecem çok güsel oluyo:):):)

hahahaha aynısnı bende internette yapmadım değil :)

edit:

hiçte bile :) şaka yabtım şaka,önemli olan özel kişiden öpücük almak,(şirinem;P)

bim_28' Alıntı:
Benim de yok şimdilik :D

olsun be olunca da dert olmayınca da dert :D ben 1 itirafta daha bulunayım hatta 2 itiraf olsun neyse kız arkdaşımla mesajlaşıoz kontürlerin hepsi ona gidiyo annem nereye gidiyo bu kontürler diyince suçu hep başka bi arkdaşa atıyorum 2.'si ise dün gece oldu babamın yeni motoru kuzenle çaldık gezdik babamda motoru aramış bulamamış tam dönerken babama yakalandık sonrasını ne siz sorun ne ben söyliyeyim :D

Geri