Itiraf'ım Var ! ?

itiraf edıyorum , lisedeyken babamdan Bristol kagıdı alıcam dıye sureklı para alırdım. ama o kagıttan hıc almazdın tam olarak ne oldugunu hala bılmıyorum :) affet baba :sigara:

itiraf ediyorum:eek: gece senin yanından ayrıldıktan sonra senin hiç sevmediğin bi kız vardı ya onun yanına gittim....(ikiside sevgilim değildir)

babama itiraf ediyorum ki harç parasını yatırmak için kredi kartından nakit avans çekmedim senden daha fazla para almak için böyle bir yalan uydurdum gerçi istediğim parayı alamadım ama olsun yine de senin göndermek istediğin miktardan fazla aldım :):):):)

iyi iş çıkarmışsın :D:D:D

aslinda sonradan pisman oldum parayi mudure goturmeyi dusundum ama mudur de uniformalar icin degerinin iki kati para istemisti tabi o da kendisine iyi para yapti heralde bu yuzden onlara daha az para verdigimi anlamadilar ..... bi de parayi goturseydim kesin ceza falan alirdim :D:D

ortaokula yeni geçmiştim sanırım annemin gitme demesine rağmen biraz uzaktaki basket sahasına gidicektik arkadaşlarla. ana cadde bi hayli genişti ve hızla karşıya geçiyim derken arabanın teki dokunmuştu=)
ben kendime gelme çabasındayken hastaneye götürelim lafını duyunca tabi gizli de iş çevirmişim bi anda kendime gelip kaçmaya başlamıştım.iyi rezillikti=))

arkadaşlardan biri oturup ağlamıştı ilginç günlerdi ama =)

abi eğer bunu okursan aramızda ama lütfen:melek:

Itiraf ediyorum
Okulumda ilk kez ogrenciler uniforma tasiyicakti ve benim sinifta uniformalarin parasini toplama gorevi bana verilmisti ben de tabiki topladim ama 150 euro kadar bir parayi da kendime tutum kimsenin ruhu bile duymadi

bi yerlerden Türklük bulaşmış kanına sanırım :D

iyi iş yapmışsın :dilCocuk:

İtiraf Ediyorum = Yaş Oldu 19 Ama Malesef Utancımdan Dolayı 1 Kızla Bile Çıkmadım...

bi yerlerden Türklük bulaşmış kanına sanırım :D

iyi iş yapmışsın :dilCocuk:

Abi sen Arnavutlari tanimiyorsun sanirim :D:D
ama
kanima Turkluk bulsmasaydi zaten burda olmazdim :D sonucta 500 yil Tukler burda cirit atmis olucak o kadar ,

:gulumseCocuk::gulumseCocuk:

itiraf ediyorum.universitede hesap makinasi almam gerekiyordu.herkes kalitelisini alirken ben hafizasi olan bir hesap makinasi aldim ve o gunden sonra butun derslerim duzelmeye basladi.tamam cok calisiyordum ama kutuphanede herkes ders calisirken ben butun formulleri hesap makinasina dosuyerek yukumu azaltiyordum.bosu bosuna ezber yapmiyordum :)

eski dostların hepsini çok özledim.
demilles,
uzunefe,
piken,
qyner,
gehenna,
asker,
rüzgar,
kady,
mendo,
ByCaptain,
majesties,
seven,
x,
ve nicklerini unuttuğum değerli arkadaşlar,
hepinizi çok özledim.

itirafim... aziz nesin aptal maptal dediginde 18 lerdeydim,,, adam dogru soyluyomus da ben anlamamisim..yaw oda yetmezmis ki.. ne hayvanlar ne serefsizler var hemde aptallar eksik kalmis lafi... buda benim itirafim...

İtiraf ediyorum.

Ben bir HH bağımlısıyım :)

gribim gecmedi

yarin is var

hasta oldugum halde gidecem

yatip uyumam gerekiyor

uykumda var

itiraf ediyorum evet ben tem-be-lim :vur

Geri