Itiraf'ım Var ! ?

mesajı sımdı yazdım la ısmaıl :):)

ayrıca abla caldım tam manasıyla ben nıyetımı bellı etmez ben odunc aldım :)gerı koyarım yerıne sıgara aldıgımda :D

İtiraf ediyorum kız arkadaşıma tektaş almıştım öyle ''en'' marka değildi..Bilinen bir alışveriş merkezinin fast foodlarında oturuyorduk elini cebime sok dedim soktu ve çıkardı çok mutlu olmuştu tam yüzüğü parmağına takıcakken gerizekalının biri TEKTAŞ PIRLANTA reklamı olan bir broşürü masaya bırakıverdi

Tuhaf bir andı

itiraf ediyorum...

hmm itiraf ediorum su ankı kız arkadasımı cok sevıorum hatta aşığım ılk tanıstığımızda fazlasıyla alkol alıodu benımde nargılem cok fazlaydı onun alkolu bırakması karsılıında nargıleyı bıraktım baya oldu ama abım burdayken bı kac nargıle bı de tombekı ıctım kendımı baya kotu hıssedıorum

bi itirafta benden şuana kadarki bütün erkek arkadaşlarımı aldattım...:D napim ama hakediolar:D

ErkekLerde bunun aLtında kaLmıyordur rahat oL...
sen biLmessin ama onLar bunun için yaratıLmış =)

Genç yaşta körLük başLamış bende abLa kusura bakma :)

estağfurullah oldnes ne kusuru. insanlık hali... :goz:

Başlık olduğuna göre bende bir itirafta bulunayım : )

Şimdi benim yükseklik korkum var ama farklı şöyleki uçağa elli sefer bindim hiç kormadım hatta uçağın kalkışından ve iniş anından zevk alırım ama beni bir gökdelenin tepesine çıkartın yani boşluğa düşme tehlikesi olan bir yere korkarım itiraf ediyorum yaşasın.. ama ileride belki bu korkumuda yenerim belli olmaz.. çalışmalarım sürüyor : )

Taksimden Arkadaşın Yanından geliyordum Clubte Çalmak İçin Gitdim Yanlız Club ten Çıkdıktan Sonra Büyük Bir İhtimal Parayı Düşürdüm Yada aLmayı Unutdum Kafam GüzeLdi GaziOsmanPaşa Meydanda İndim Ama Apartmanın Arka Çıkışıda Var Arkadaşımın Oturduğu apartman Adamı bekletdim ve Salladım Adamı Resmen Gerçi Bu Bir Nevi Hırsızlıkda Oluyor Ama Napişyim Param yoktu :D

Taksici Daiiii Özür Diliyorummmmmmmmmmmm

itiraf ediyorum seçimde sandık başkanıma içimden birsürü küfür ettim :D

İitiraf ediyorum bayramdan 2gün önce antremanda hocamla yaptğım maçda büyük dayak yedim suratım morardı bayağı bi fondetenle kapattım bayramda öyle gezdim:D

İitiraf ediyorum gece gece Korkunç Videolar bölümüne baktim korktum cok
uykum tamamen kacti :saskin
neyse artık ben de izlemem bir daha....:ter:

İtiraf ediyorum, nedendir bilinmez ama yaşamdan hiç zevk almıyorum :(

İitiraf ediyorum gece gece Korkunç Videolar bölümüne baktim korktum cok
uykum tamamen kacti :saskin
neyse artık ben de izlemem bir daha....:ter:

Alışkın oLmayana vurur,Keşke bi danışsaydın ceyLan,En azından yönLendirme yapardım =)

İnsanLara değerinden fazla değer verirseniz her zaman altta kaLan oLursunuz,
Eğer değerinden az değer verirseniz bu sefer yaLnız kaLırsınız,
Zamanında bunLarı yaptım,Yeni tanıştığınız insanLara fazLa güvenmemeyi,
Yeri geLdiğinde karşınızdakinin sizi yanLış dahi anLayabiLeceği soruLar sormaktan çekinmemeyi başarmak lazım,
Her ne kadar zor oLursa oLsun bunlar her zaman birşeyLer kazandırıyor insana,
Bir şeyi yapmak gözünüzde ne kadar güç görünsede ona atıLmaktan korkmamak lazım
İtiraftan çok didaktik bir yazı oLdu ama oLması gerekenLeride yazmak iyidir sanırım =)

Geri