Isyanim Lan!!yeter!!

acun_karo

Banned
Reaction score
0
Yeter lan artık bıktım bu dünyadan............A.q hayatımda hiç bi bk yolunda gitmiyor...
--Mütevazi bi hayat kurmak için gittigim ünv de daha ilk seneden çaktım...Babam çok 3-4 ay önce hastandı durumu şimdi dahada kötü hiç bi bk yapamıyorum..şimdi yogun bakımda...
--İstanbul tikysi bi kıza aşık oldum ,a.q kızı bebnle resmen oynadı ama halada seviyorum ve her defasında düşündükçe içim acıyor....unutamıyorum...
--2 tane fahişeninkavgası yüzünden sabaha kadar patrondan azar işittim a.q ben ne yaptım yaa(pezevenk degilim akılı olun;))
--içki içipkafayı bulmak istiyorum ne bi kafadar yanımda kimse yok yanlızım
--bu hayattan resmen bezdim .....intihar etmeye dötümde yemiyor
--hiç bi halttan zevk almıyorum.
--gülmek içimden gelmiyor
--a.q porç paçadan akıyo
--aşık oldugum kız hergün düşündükçe içimi açıtıyor dayanacak gücüm kalmadı biliyorum tınlamıyor bile...umrunda bile degilim biliyorum
--Ve babam galiba..................

kısacası bu dünyanın a.q

Borç ödenir sabırla. Kız unutulur başka bir kızla. Sağlık bulunmaz kaybedince. Sağlığını kaybetme sabret ve sadece sabret. hep bunu söylüyüyorm.

aynen yaw, intihar etmek benimde düşündüğüm bişe, ama hem büyük günah hemde sıkıyo biraz, bunada şükür deyip geçicen a.q başka yapıcak bişe yok ;)

hepsini boşverde en kötüsü sağlık durumları,
o gittimi geri gelmiyo çünkü, inşallah düzelir baban ne diyelim..

acun kardeşim geçmiş olsun öncelikle...umarım baban en kısa sürede iyileşir...sağlıktan gerisi yalan aşk dediğin de yaralar açar ama en önce babanın sağlığının bir an önce düzelmesine yardımcı ol moral ver...daha sonrası için ise zaman en güzel çözüm;)seni anlıyorum tavsiyeler senin yaşadıklarının yanında çok az etki yapar ama hayatın devam ettiğini düşün kardeşim;)

sorunlu ya katiliyorum. biraz sab1r ve zaman içinde bulundugun durumun ilaci. baban için üzüldüm çok geçmis olsun. allah acil sifalar versin. ben böyle s1k1nt1l1 olduum zamanlarda bol bol aç1k havada gezip stres at1yorum. sen de bu yolu bir dene istersen. allah yard1mc1n olsun...

Saçmalamayin..!! Dek Durun..!! Akilli Olun..!! Hayat Herseye Ragmen Guzel..!! Ben 26 'timdan Sonra Mutlu Oldum Bu Dünyada... Sizde Sabredin.. Güclü Olun..

Kardeşim üzülme Allah büyüktür bol bol dua et en başta bunu söylüyorum. Sağlık için, sabır için, güç için, gelir için... herşey için. En sonunda bunların karşılığını alacaksın. Tabiki intihar falan boş işler. Sen yaşamaya geldin ölmeye değil. İleride yaşayacağın güzel günleri de alıp götürürsün böyle bi durumda s.....et ;) yanındayız her zaman unutma :)

saolun arkadaşlarda herşey üstüste geliyo a.q bagırıp çagırmak gelyo içimden anlatamam.......herşeyin için saolun

bak benım baslıklarım arasında basımıza gelen felaketler we yapmamız gereken dıye bır baslık olması lazım yada buna yakın bısı olucak
neyse bıraz bakarsan bulursun we oku sonra emın ol ıcın rahatlıyacak...

acun_karo' Alıntı:
Yeter lan artık bıktım bu dünyadan............A.q hayatımda hiç bi bk yolunda gitmiyor...
--Mütevazi bi hayat kurmak için gittigim ünv de daha ilk seneden çaktım...Babam çok 3-4 ay önce hastandı durumu şimdi dahada kötü hiç bi bk yapamıyorum..şimdi yogun bakımda...
--İstanbul tikysi bi kıza aşık oldum ,a.q kızı bebnle resmen oynadı ama halada seviyorum ve her defasında düşündükçe içim acıyor....unutamıyorum...
--2 tane fahişeninkavgası yüzünden sabaha kadar patrondan azar işittim a.q ben ne yaptım yaa(pezevenk degilim akılı olun;))
--içki içipkafayı bulmak istiyorum ne bi kafadar yanımda kimse yok yanlızım
--bu hayattan resmen bezdim .....intihar etmeye dötümde yemiyor
--hiç bi halttan zevk almıyorum.
--gülmek içimden gelmiyor
--a.q porç paçadan akıyo
--aşık oldugum kız hergün düşündükçe içimi açıtıyor dayanacak gücüm kalmadı biliyorum tınlamıyor bile...umrunda bile degilim biliyorum
--Ve babam galiba..................

kısacası bu dünyanın a.q

Derdim çok tur hangisine yanayım...dostum senin durumun ben den de kötü nedim ki allah sabır versin.....

dostum bunlar Allah'ın bizi sınadığının bir kaıtıdır. Önemli olan senin böyle durumlardaki sabır ve hidayetindir. Ne kadar sabırlı ve ne kadar hidayet sahibi olursan Allah da sana o kadar yardım eder.

Tanrım derdi verirken şifasınıda vermiş.Ancak birisini unutmuş.Oda ölüm.Ölüm olmadıktan sonra gerisi hiç problem değil.

Sen okulunu 1'den çakmışsın ben 3'ten bıraktım.
Borç desen snin paçandan akıyor benim boğazımda
Aşk desen bir kızgınlık anında sildim kızın numarasını mesajlarını.yırttım evinin adresinin olduğu kağıdı.Şimdi yanarımda ne yanarım.

Ama hepsinden çok tanrıma sağlığım ve sevdiklerimin sağlığı için dua ediyorum.Hiç bir zaman intiharı göze alma.Çünkü intihar korkakların kaçışıdır.Günahların en günahıdır.Namussuzluğun en büyüğüdür.

Bende çok intiharı dusundum,hatta bazılarında kafama sıkmak istedim

AMA SUNA INANIRIM KI!

ALLAH {c.c] BİZE ÇEKEMEYECEĞİMİZ DERT VERMEZ HEP BU KELIMEYI DUSUNEREK HAYATTA SABIR EDERIM...

1) Arkadas Isyan Etme Allahin Gucune Gider

2) Su Anda Dunya Yikiliyor Deseler Sadece He, Hih Derim O Kadar Derdim Cok

3) Hayatta Erkekler Icin Kiz, Kizlar Icin Erkekler Bir Hictir. En Azindan Bana Gore.

4) Bende De Bu Kadar Dert Var Hatta Fazlasi Var Eksigi Yok Sende Benim Yaptigimi Yap Istersen;

Sabah Uyan Bi Dus Al-kahvaltini Yap-gec Bilgisayarin Basina
Aksama Kadar Herseyi Unutana Kadar-aksam Serinliginde Cik Disariya Gez
Kimse Yaninda Olmasin Git Bi Parka Otur.
Inan Bana Dunya Buymus Diyeceksin.

Babana Destek Olmak Icin Cunku Bu Aciyi Cok Iyi Bilirim Halada Yasiyorum..
Yogun Bakimdaymis Eger Burdaki Sistem Gecerliyse Orda Da
Gunluk 1 Defa Ve 3 Dakika Icerde Kalabiliyorsun.
Iceri Girdiginde Konusma Sadece Babana Bak Zaten Yogun Bakimda Olan Bi Kisi Konusulanlarida Anlamaz. Tut Eline Hic Birakma Kalbine Koy Elini Iste Bunu Hissediyordur.

Borclarina Gelince "bu Dunyada Hersey Gecer" Borctan Dolayi Intihar Etmeyi Dusunen Adama Sadece Ot Derim. Borclar Odenir Ilerde Bi Bakmisin Ne Borc Kalmis Nede Dert Kalmis

Umarim Yardimci Olurum Bu Dediklerimi Kafan Sikilinca Bi Yap Gercekten Ise Yariyor ;)

yav şu kız kadın yüzünden intihar edenleri ve kafayı yiyenleri anlamıyorum ya seni sevmeyeni ne diye seversin töbe töbe tanrı mı bu sıradan biri bir ana ve bir baba imal etti onuda diğerlerinide beni sevmeyenin ta a.. g. der çıkarım ya okadar kafamı yoracam bu işe ama beni seven kim olursa olsun çirkin bile olsa o benim gözümde kendimden sonra ki en mühim kişidir bırakın bu şekliyane sevdaları çok mu güzel dök kenzap suyunu oldu sana çirkin biri o zaman o yalvaracak beni alacak erkek yokmuuuu diye. Seveni sevmeyenin topunun a..g.m diyorum son sevgi ile ilgili olarak borç çok bizdede ama azimde okadar var ya temmellerin ve korkakların işidir çıkar yolu ölümde aramak unutmayın eğer inançlı bir müslümansanız zaten dünya üzerin deki en büyük günah olduğunu da bilin ;) ;)

ABİCİM sen boş ver kari kiz muhabbetini seni sevmiyeni sende sevme Sana tekme atana sende at AMA Ailenin ve kendi sağliğin EN başta gelir Zaten olumlu dunya Bi gun hepimiz O tarafa gidecez Kimse kalmicak bu fani dunyada onun için yasamana bak derim BU kari milletinden nedir erkek lerin çektiği bilmiyorum herkezin başinda bu dert var herkez boş diyor ama erkek leri en çok ilgilendiren bu konu oluyor ve her şeyi bu etkiliyor Sana tek tavsiyem UNUT o kizi Seni sevmeyen biri için yeterince fazla şey yapmissin zaten birak Sakin salak salak Şeyler dusunme senin için ailen ve işin onemli....

The cakan's

dünya, imtihan dünyası umarım anlamışındır...

ya karı kız mevzuları fanı seyler.bakmayın bana bunalım takılıyom ama bu benım hosuma gıdıyo.ama hıc bı zamanda intihar etmeyi aklımdan gecırmıyorum.

Çünkü yaşamak intihar etmekten daha çok cesaret gerektırır

Geri