acun_karo
Banned
Yeter lan artık bıktım bu dünyadan............A.q hayatımda hiç bi bk yolunda gitmiyor...
--Mütevazi bi hayat kurmak için gittigim ünv de daha ilk seneden çaktım...Babam çok 3-4 ay önce hastandı durumu şimdi dahada kötü hiç bi bk yapamıyorum..şimdi yogun bakımda...
--İstanbul tikysi bi kıza aşık oldum ,a.q kızı bebnle resmen oynadı ama halada seviyorum ve her defasında düşündükçe içim acıyor....unutamıyorum...
--2 tane fahişeninkavgası yüzünden sabaha kadar patrondan azar işittim a.q ben ne yaptım yaa(pezevenk degilim akılı olun
)
--içki içipkafayı bulmak istiyorum ne bi kafadar yanımda kimse yok yanlızım
--bu hayattan resmen bezdim .....intihar etmeye dötümde yemiyor
--hiç bi halttan zevk almıyorum.
--gülmek içimden gelmiyor
--a.q porç paçadan akıyo
--aşık oldugum kız hergün düşündükçe içimi açıtıyor dayanacak gücüm kalmadı biliyorum tınlamıyor bile...umrunda bile degilim biliyorum
--Ve babam galiba..................
kısacası bu dünyanın a.q
--Mütevazi bi hayat kurmak için gittigim ünv de daha ilk seneden çaktım...Babam çok 3-4 ay önce hastandı durumu şimdi dahada kötü hiç bi bk yapamıyorum..şimdi yogun bakımda...
--İstanbul tikysi bi kıza aşık oldum ,a.q kızı bebnle resmen oynadı ama halada seviyorum ve her defasında düşündükçe içim acıyor....unutamıyorum...
--2 tane fahişeninkavgası yüzünden sabaha kadar patrondan azar işittim a.q ben ne yaptım yaa(pezevenk degilim akılı olun
--içki içipkafayı bulmak istiyorum ne bi kafadar yanımda kimse yok yanlızım
--bu hayattan resmen bezdim .....intihar etmeye dötümde yemiyor
--hiç bi halttan zevk almıyorum.
--gülmek içimden gelmiyor
--a.q porç paçadan akıyo
--aşık oldugum kız hergün düşündükçe içimi açıtıyor dayanacak gücüm kalmadı biliyorum tınlamıyor bile...umrunda bile degilim biliyorum
--Ve babam galiba..................
kısacası bu dünyanın a.q