AYRICA BAZI ARKADASLAR MUSLUMAN OLDUKLARINA INANIYORUM!!
AMA MUSLUMAN OLDUKLARI HALDE KENDI DININE MILLETINE YAKISMICAK LAFLAR EDIYOR BUNLAR BURDA TARTISILCAK KONU DEGIL DINI,SIYASI
KONULARI KONUSMAK BIZE DUSMEZ DUSERSEDE BURDA OLMAZ VE NICK VERMICEM AMA ONLARA IADEN BIR KAC SEYDEN BAHSETMEDEN GECEMICEM
ALLAH NE EMREDIYOR SENIN DININE KITABINA ILAHINA BIRI LAFMI EDIYOR KARSIMI GELIYOR CIHAT ET CIHAD ET!!!
BURDAN SOLEMESI KOLAY DIYECEKSENIZ NAPALIM GUCUMUZ BUNA YETIYOR
IBRET OLSSUN DIYEDE BIR KAC HADİS ARASTIRDIM INSALLAH BUNADA BIR KULP UYDURURSUNUZ
Müslüman müslümanin kardesidir. Ona zulmetmez, onu (düsmanina) teslim etmez. Kim, (mümin) kardesinin bir ihtiyacini giderirse Allah da onun bir ihtiyacini giderir. Kim müslümani bir sikintidan kurtarirsa, bu sebeple Allah da onu kiyamet günü sikintilarinin birinden kurtarir. Kim bir müslümani(n kusurunu) örterse, Allah da Kiyamet günü onu(n kusurunu) örter.
Buhârî, Mezâlim, 3; Müslim, Birr, 58.
Birbirinize buguz etmeyin, birbirinize haset etmeyin, birbirinize arka çevirmeyin; ey Allah' i n kullari, kardes olun. Bir müslümana, üç günden fazla (din) kardesi ile dargin durmasi helal olmaz.
Buhârî, Edeb, 57, 58.
(Insani) helâk eden su yedi seyden kaçinin. Onlar nelerdir ya Resulullah dediler. Bunun üzerine: Allah'a sirk kosmak, sihir, Allah' i n haram kildigi cana kiymak, faiz yemek, yetim mali yemek, savastan kaçmak, suçsuz ve namuslu mümin kadinlara iftirada bulunmak buyurdu.
Buhârî, Vasâyâ, 23, Tibb, 48; Müslim, Îmân, 144.
ABUK SUBUK RESIM KOYUPTA BUNLAR MUSLUMAN BUNLARDA YAPIYOR DEMEYIN ARASTIRIN ONDAN SONRA YORUM YAPIN AYIDAN YANAMISINIZ BIZDENMI??
BUNLARI YAZDIKTAN SONRADA HALADA BISEYLER YAZABILIYOSAN
ALLAH SIZI CEHENNEM ATESINDEN KORUSUN DIYIM BASKA NE DIYEBILIRIMKI