Iste Yahudilern Gercek Yuzu!!!! (resimlerle)

onlar dilediklerini yapsınlar Allah'ın vadettiği gün gelecek işte o zaman Rabb'in rahmeti tecelli edecek ve bu akan kanların cezasını ağır ödeyecekler.....

sen bu müslümanlara bi şey deme hakkın yok çünkü şavaşla karşıya karşıya kalan toplum sesini çıkarması lazım
ve sana diyorum senin ülken işgal olursa acaba ne yapardın onları ülkende uzaklaştırmak için... cvp vermicen bilen biliyo

iyi forumlar ...

duyarlılığın için tebrikler dostum
bazen bu gerçekleri hatırlamaya ihtiyacımız var.

[KooZ]' Alıntı:
sen bu müslümanlara bi şey deme hakkın yok çünkü şavaşla karşıya karşıya kalan toplum sesini çıkarması lazım
ve sana diyorum senin ülken işgal olursa acaba ne yapardın onları ülkende uzaklaştırmak için... cvp vermicen bilen biliyo

iyi forumlar ...

Benım yazacagım bazı seylerı sen yazmıssın eyw saol dostum

AYRICA BAZI ARKADASLAR MUSLUMAN OLDUKLARINA INANIYORUM!!

AMA MUSLUMAN OLDUKLARI HALDE KENDI DININE MILLETINE YAKISMICAK LAFLAR EDIYOR BUNLAR BURDA TARTISILCAK KONU DEGIL DINI,SIYASI

KONULARI KONUSMAK BIZE DUSMEZ DUSERSEDE BURDA OLMAZ VE NICK VERMICEM AMA ONLARA IADEN BIR KAC SEYDEN BAHSETMEDEN GECEMICEM

ALLAH NE EMREDIYOR SENIN DININE KITABINA ILAHINA BIRI LAFMI EDIYOR KARSIMI GELIYOR CIHAT ET CIHAD ET!!!

BURDAN SOLEMESI KOLAY DIYECEKSENIZ NAPALIM GUCUMUZ BUNA YETIYOR

IBRET OLSSUN DIYEDE BIR KAC HADİS ARASTIRDIM INSALLAH BUNADA BIR KULP UYDURURSUNUZ

Müslüman müslümanin kardesidir. Ona zulmetmez, onu (düsmanina) teslim etmez. Kim, (mümin) kardesinin bir ihtiyacini giderirse Allah da onun bir ihtiyacini giderir. Kim müslümani bir sikintidan kurtarirsa, bu sebeple Allah da onu kiyamet günü sikintilarinin birinden kurtarir. Kim bir müslümani(n kusurunu) örterse, Allah da Kiyamet günü onu(n kusurunu) örter.

Buhârî, Mezâlim, 3; Müslim, Birr, 58.

Birbirinize buguz etmeyin, birbirinize haset etmeyin, birbirinize arka çevirmeyin; ey Allah' i n kullari, kardes olun. Bir müslümana, üç günden fazla (din) kardesi ile dargin durmasi helal olmaz.

Buhârî, Edeb, 57, 58.

(Insani) helâk eden su yedi seyden kaçinin. Onlar nelerdir ya Resulullah dediler. Bunun üzerine: Allah'a sirk kosmak, sihir, Allah' i n haram kildigi cana kiymak, faiz yemek, yetim mali yemek, savastan kaçmak, suçsuz ve namuslu mümin kadinlara iftirada bulunmak buyurdu.

Buhârî, Vasâyâ, 23, Tibb, 48; Müslim, Îmân, 144.

ABUK SUBUK RESIM KOYUPTA BUNLAR MUSLUMAN BUNLARDA YAPIYOR DEMEYIN ARASTIRIN ONDAN SONRA YORUM YAPIN AYIDAN YANAMISINIZ BIZDENMI??

RoKeT' Alıntı:
Hz Muhammed Le Yazdigin Seyler Arasinda Cok Fark Var Herkesin Inançlarina Saygi Gostermek Zorundasin Gostermessen Onlarda Sana Saygi Gostermez ;)

(-simdi Bunu Yahudiler Yapiyo Ok Peki Musluman Musluman I Olduruyo Bundan Daha Iç Acisi Bisey Olabilirmi ;) -)
şimdi bak yanlışlıkla teşekkur ettik

müslüman müslümanı öldürmesi islamla bağdaştırılamaz çünkü bu genel bi inanc değildir islamda adam öldürmek en büyük günahtır .
bunun yanında yahudiler bunu kendilerine verilmiş bir hak gibi kullanıyor bu yanlış burda anlaşıyoruz değil mi ? işkencenin her türlüsü kötüdür işkence ederek adam öldürenin halini sen düşün. ........................

islam ne yüce bir dindir ki hiç tahrif edilmemiştir PEYGAMBERİMİZ HZ. MUHAMMED (s.a.v ) ne güzel peygamberdir ki Allah (c.c ) alemleri onun şerefine yaratmıştır .

ve diyorum ki onların bir planı varsa YÜCE ALLAH'IN da bir planı vardır ve o planlayıcıların planlarını bozmasını bilir çunku o planlayıcıların en güzelidir . (Allahın onların planlarını yüzüstü etmesi dileğiyle)

tesekkuru hakettın arkadasım fazlasıyla herkesın gorusu farklı yınede sssaygı gostermeye calısıyoruz

RomeoMAD' Alıntı:
BANA BAK SENIN INANC DEDIGIN SEY KAFANA GORE MILLETI YERE YATIRIP KAFASINA SIKMAKMI ? SINIRLERIMI BOZMA SUAN YANIMDA OLSAN BU SINIRLE BEN SENIN KAFANA SIKARDIM

AYETLERE GELINCE BIRAZ TAKVIM YAPRAKLARINI OKU KAFAMIZA GORE SALLAYIP YAZMIYORUZ YAZMAYIZDA

romeMAD aga verdiğin tepkide seninle birlikteyim,aynı fikirdeyim kardeşim.

+1

Benimde ülkemi işgal etseler.
Anama bacıma her gün tecavüz ettiklerini bilsem
camimin yıkıldığını görsem
yüce kitabımın ayaklar altında ezildiğine tanık olsam
çocukluk arkadaşlarımın cezaevlerinde tırnaklarının söküldüğünü, sopalarla tecavüze uğradıklarını bilsem...

Elimden gelen en iyi şeyi yaparım....

ÜLKEMİ İŞGAL EDENİNDE, ONA YARDIM EDENİNDE, ÜLKEMİ ONLARA SATANINDA, BİR ŞEKİLDE ARACI OLANINDA GÖZÜMÜ KIRPMADAN KAFASINI KESER, BUNUDA TÜM DÜNYAYA YAYINLARIM!!!

insanı insana öldürten zihniyetin taaaaaaaa a.q

Allah herşeyi hakkıyla bilen ve görendir....Rabbim hiç mümin ile bu gibi sapıtmışları bir tutar mı....Gün gelir hepsii yaptıklarının karşılığını öderler....Ve bunu cezasını dünyada da ahirette de çekerler....

İşallah bu insanların acıları bir an evvel diner demekten başka bişi yapabilir miyiz...

İşallah bu insanların çektikleri bir an evvel biter...

Paylaşım için sağol...Bilinçlendirme için ayrıyeten sağol....

daywalkerr kardeşimflood yapmışsın msjın birini silmen lazım,

bunu yapan insan olamaz,
yıllar önce yine israilli askerlerin
filistinli gence yaptıklarını görmüştüm o bundan daha beterdi,
taşlarla gençlerin heryerine vura vura öldürmüşlerdi
şerefsiz mahlukatlar,
inanın imkanım olsa filistine gider,
filistinli kardeşlerimize yardım için elimden geleni yapardım

Arakadaşlar aslında bu tip olaylara bir çok musevide karşı ama bu olayların tek müsebbibi tüm dünya yı kana buluyan siyonistler ve bunların hizmetçisi olan bazı kuruluşlar örneğin mason kuruluşları. Bu adamlara göre kabbala olarak inandıkları rab dünyanın efendiliğini kendilerine vermiş, diğer insanlar ise onların hizmetçileri ve köleleri. Bu durumu ortaya koyan bir çok yazı var tevrat da ayet demiyorum çünkü sizlerde biliyorsunuz tevrat tahrif edilmiş tevrattan bir kaç örnek tam metnini bilmiyorum ama arz-ı mevt(vadedilmiş topraklar) yani fırat ve dicle nehirleir arasındaki topraklar tevrata göre bu toprakları ele geçimek için insanları öldüreceksin onların kanını içeceksin dünya hakimiyetini sen ele geçireceksin şimdi aklıma gelmiyor çok daha acımasızca ifadeler. Şimdi gel sen böyle bir dini eleştrime gel de böyle bir dine tabi olan insanları kınama bana soracak olursanız asıl hata bu kınayışa karşı çıkmaktır. Eminim bunlara inann olmuyacak ama hepsi doğru. Şunuda bildireyiö fırat ile dicle nehirleri arası dedik hepinizin malumu bu sınırlar içinde türkiyenin de toprakları var. Hal böyle olunca güney doğu anadolu projeleri BOP(büyük ortadoğu projesi (amerikanın gerçekleştirdiği bu ortadoğuya demokrasi getireceğiz sasatasıyla bu bölgede israilin güveliğini sağlamak)) projeleri Kürdistan devleti bunların hesi dünya siyonizminin bir oyunudur.
Düşmanımız kim bunu iyi tesbit edelim ve bu düşman karşısında kim varsa onların yanın da yerimizi Alalım.
Allah'ın lanetlediği bu yahudi milletini bende lanetliyorum ve onlara karşı bu nefretimi açı açık söylüyorum.

way şerefsiz aşşalık onun bunun çocuları.insanmısınız lan siz.

Şerefsizler :mad:

AYRICA BAZI ARKADASLAR MUSLUMAN OLDUKLARINA INANIYORUM!!

AMA MUSLUMAN OLDUKLARI HALDE KENDI DININE MILLETINE YAKISMICAK LAFLAR EDIYOR BUNLAR BURDA TARTISILCAK KONU DEGIL DINI,SIYASI

KONULARI KONUSMAK BIZE DUSMEZ DUSERSEDE BURDA OLMAZ VE NICK VERMICEM AMA ONLARA IADEN BIR KAC SEYDEN BAHSETMEDEN GECEMICEM

ALLAH NE EMREDIYOR SENIN DININE KITABINA ILAHINA BIRI LAFMI EDIYOR KARSIMI GELIYOR CIHAT ET CIHAD ET!!!

BURDAN SOLEMESI KOLAY DIYECEKSENIZ NAPALIM GUCUMUZ BUNA YETIYOR

IBRET OLSSUN DIYEDE BIR KAC HADİS ARASTIRDIM INSALLAH BUNADA BIR KULP UYDURURSUNUZ

Müslüman müslümanin kardesidir. Ona zulmetmez, onu (düsmanina) teslim etmez. Kim, (mümin) kardesinin bir ihtiyacini giderirse Allah da onun bir ihtiyacini giderir. Kim müslümani bir sikintidan kurtarirsa, bu sebeple Allah da onu kiyamet günü sikintilarinin birinden kurtarir. Kim bir müslümani(n kusurunu) örterse, Allah da Kiyamet günü onu(n kusurunu) örter.

Buhârî, Mezâlim, 3; Müslim, Birr, 58.

Birbirinize buguz etmeyin, birbirinize haset etmeyin, birbirinize arka çevirmeyin; ey Allah' i n kullari, kardes olun. Bir müslümana, üç günden fazla (din) kardesi ile dargin durmasi helal olmaz.

Buhârî, Edeb, 57, 58.

(Insani) helâk eden su yedi seyden kaçinin. Onlar nelerdir ya Resulullah dediler. Bunun üzerine: Allah'a sirk kosmak, sihir, Allah' i n haram kildigi cana kiymak, faiz yemek, yetim mali yemek, savastan kaçmak, suçsuz ve namuslu mümin kadinlara iftirada bulunmak buyurdu.

Buhârî, Vasâyâ, 23, Tibb, 48; Müslim, Îmân, 144.

ABUK SUBUK RESIM KOYUPTA BUNLAR MUSLUMAN BUNLARDA YAPIYOR DEMEYIN ARASTIRIN ONDAN SONRA YORUM YAPIN AYIDAN YANAMISINIZ BIZDENMI??

BUNLARI YAZDIKTAN SONRADA HALADA BISEYLER YAZABILIYOSAN

ALLAH SIZI CEHENNEM ATESINDEN KORUSUN DIYIM BASKA NE DIYEBILIRIMKI

kardeş islam gayet güzel bir din.

ne var ki bir çok insan dışını islam adı altında süslese de içi yine kötü kalıyor.islam insanın dışına,konuştuğu sözlerde değildir.islam müminin içindedir,yüreğindedir.

canıma kasdetmediği sürece kimseye de cihadetmem inkar zamanla kabule dönüşebilir,kızgınlık sükunete,acı mutluluğa dönüşebilir.ama katledilen canların hesabını nasıl vereceğiz?dinime küfreden varsa bu onun kendi acizliğidir.

Evet gunumuzde mesela kufurler oyle gelistiki artik ana avrat ufak sayılıyor

Mılet ALLAH KITAP kufur edıyor ,

Mesela sahsımıza veya aılemıze kufur edıldııgınde tepkıımız ne olur?Yapıcak bısey buluruz ama;

Allah'a ve Kıtaba kufur edıldıgınde solıyebılcegım tek sey var orası Allah'ı ılgılendırır

Elımden baska ne gelırkı :(

Peygamber efendımızın amcasının bır savasta soledıgı gıbı;

Dusmanlar hem develerını almıslar hemde Kabe'yı yıkacaklardı ama onun derdi develerıydı

Ona sorduklarında ıse neden Kabe'yı korumuyorsunda develerının pesıne dusuyorsun cevabı;

Develer benım mesulum altında ama Kabe'nın koruyucusu var (Ebabil Kuslarının ateslı taslar atarak dusman kabılelerındekı Buyuk Fıllerı dahıl herkesın olumuyle sonlanan savas)

adamlarda allah korkusu yokk adamlar kutsandıklarını zannediyor allah okadar insanı bırakıp bi ırkı kutsarmı???????????????????????????????????????????

allah u zülcelal bu kavmi lanetledigi icin pekte kafama takmıyorum cünkü kuranda israil ogulları olarak gecen bu ırk ın sonu helak ve perisan olmaktır tarih tekerrürden ibarettir yasayıp görmek en güzeli elden ne gelir su an onlar icin dua etmekten baska hicbirsey allah tüm müslüman ve türklerin yar ve yardımcısı olsun.

Geri