Iste Yahudilern Gercek Yuzu!!!! (resimlerle)

bişiler sölerdim ama suan okadar garip bi duygu hissettimki nediycemi bilemiyorum. orda yatan kişi bizlerden biride olsbilirdi, şerefsizlik bu insan kılığındaki yaratıkların yaptıkları.

RoKeT' Alıntı:
Hz Muhammed Le Yazdigin Seyler Arasinda Cok Fark Var Herkesin Inançlarina Saygi Gostermek Zorundasin Gostermessen Onlarda Sana Saygi Gostermez ;)

(-simdi Bunu Yahudiler Yapiyo Ok Peki Musluman Musluman I Olduruyo Bundan Daha Iç Acisi Bisey Olabilirmi ;) -)

aslında arkadaş bi bakıma haklı , biz onlara şerefsiz diyoruz ama bizim milletimizden olan çok şerefsiz var . kızın üstüne kaynar su dökülmüş , tam 7 hastane kıza bakmamış kız son anda 8. hastaneye yatırılmış. bi adamın arabası başka bi adamın arabasına hafif dokundurdu diye öldürülmüş. daha çok var...

XY_SCORPION' Alıntı:
bıkıme jına van

anlamını solemek istemiyorum ama anlamlı si şey soledim emin olabilirsiniz

EJİ BIKIME HALTİKE VAN

birkaç rezilin yaptığı vahşet bütün ulusa maledilemez.

bunu yapanlar da müslüman ben şimdi "islamın gerçek yüzü" diye bunlardan bir başlık açsam ne kadar gerçekleri yansıtır?

11eu6czirsj5t.jpg

11eu6pznhh24h.jpg

11eu6r0g9d4ox.jpg

Dünyanin Pisliğini Güneş Hergün Görüyorda; Yine Eskisi Gibi Sicak Doğuyor, Hayret!!!
şerefsiz şerefe Göz Daği Veriyorda ; Başimiza Taş Yerine Yağmur Yağiyor, Hayret!!!

Tabiki birkaç rezilin yaptığı vahşet bütün ulusa maledilemez.Ama yahudilerin nerdeyse tamamı boyle rezil insanlar(oda şüpheli).Dünya'da 50 yıldır tüm savaşlarda uzaktanda yakındanda olsa yahudi parmağı var.Şu anda üstü kapalıda olsa Filistinlilere,Nazi Almanyası'nın kendilerine yaptıklarını yapıyorlar.Naziler yüzünden 2.Dünya Savaşı çıktı.Milyonlarca masum insan öldü.Bakalım bu katiller yüzünden neler olcak?Yahdudilerin bitmek bilmez toprak arzusu olması Dünya çok daha barış dolu olcak.

ınsallah hakettıklerı cezayı verecektır ALLAH. bızım uzerımıze dusen fılıstınlı muslumanlara Dua etmek. ALLAH yardımcıları olsun

amin.

Terorun dini milliyeti olmaz ama su gidis ve ahval onu gosteriyorki ve kiyamet alametlerindede gosterildigi gibi cikacak olduguna inandigim ve ona gore hazirliklarimizi yapmamiz gereken buyuk savas muslumalarla yahudiler arasinda cikacaktir Allahu alem. Tabi vahset goruntuleri farkli milliyetlerden geldigi kadar kendisine musluman adini veren gruplar ve milletlerdende geliyor.Insan oldurmenin dinimizde en buyuk gunahlardan biri oldugunu bile bile bu insanlar intihar komandosu yetistiriyor bile bile insanlari katlediyor.Tabi bu arada o insanlarin icinde oldugu durumada bakmak lazim filistin gibi elinizde silahiniz yoksa size makineli tufekle saldiran israil ordusuna sadece taslarla cevap verebiliyorsaniz oradaki insanlari baska arayislara ve cevap verebilmek icin baska yontemlere itecektir bu.Yalniz aleni olarak televizyonlarda yayinlanmasi icin cekilen ve insanlarin elleri arkalarindan bagli oldurulme goruntuleri katiksiz vahset gorun tuleridir.Birde anlamadigim musluman musluman i olduruyor ya bu nasil olabilirki Allahim kafam bir turlu almiyor. Bence bu vahsetleri yapanlarin yatacak yeri yok...

Adi şerefsiz köpekler.
Ulan adamın üzerinde bişey yok işte niye öldürüyorsunuz o.çocukları
Aklımdan geçen tüm küfürleri savurmak istiyorum size. Allah belanızı versin lanetli, şerefsiz, pislik topluluk!!!!

Benım dıyecegım Tek sey INSALLAH nasıpse ALLAH hepımıze onun yolunda ölmeyi nasip etsın bu resımdekı olen ınsan Allah'ın ısıne karısmak bıze dusmez ama INSALLAH sehit düşmüştür hıc degılse dıger tarafta rahat etsın

ALLAH hepımızı zalımlerın zulumlerınden Deccalın serrınden korusun
AMİN.

romeo roket haklı sitede bi çok ıraktaki müslüman terörüstlerin müslümanların kafasını nasıl kestiklerini görüyoruz. yahudilerin şerefsiz oldukları aşikar ama böyle yayınlamak saçma. onlarda emin ol müslümanların yaptığını yayınlıyodur. bunun dinle alakası yok. insanlıkla alakası var. hristiyanıda yapıyo müslümanıda yahudiside. allah verir allah alır.

pistol_pete' Alıntı:
romeo roket haklı sitede bi çok ıraktaki müslüman terörüstlerin müslümanların kafasını nasıl kestiklerini görüyoruz. yahudilerin şerefsiz oldukları aşikar ama böyle yayınlamak saçma. onlarda emin ol müslümanların yaptığını yayınlıyodur. bunun dinle alakası yok. insanlıkla alakası var. hristiyanıda yapıyo müslümanıda yahudiside. allah verir allah alır.
işte bir allahın kulu anlamış neyin ne olduğunu.

insanları dinine,milletine göre değerlendirmek hatadır.insanı insan olarak ele almak gerekir.

Geri