Iste Yahudilern Gercek Yuzu!!!! (resimlerle)

RomeoMAD

JusT B€
Reaction score
0
1 Önce 23 yaşındaki Filistinli Moh’d Saleh’i tutukluyorlar, Şu anda bunda yanlış bir şey yok gibi…

i5173_1.JPG

2 Daha sonra Moh’d’un üzerinde bomba olma ihtimaline karşı onu hareket edemeyeceği şekilde yere yatırıyorlar. Hala anormal bir şey yok mu?

3 Onu hala yerde tutuyorlar ve ikinci bir Filistinliyi sorguluyorlar. Onu tamamen kontrol aldıkları ve duruma hakim oldukları görünüyor…

4 Bu yeterli değil mi? Şimdi üzerinde bomba olmadığına emin olmak (!) için elbiselerini çıkarıyorlar. Yerde neredeyse tamamen çıplak olduğundan tamamen silahsız ve tepkisiz, üzerinde bomba olduğuna dair hiç bir işaret yok. Peki İsrail gibi(!!!) insan haklarına saygılı, demokratik (!) bir ülke ne yapar ??? Onu tutuklar mı?

5 Resim her şeyi söylüyor !!!

Sizler rahat evlerinizde oturuyorken bu katliamlar Filistin’de günlük hayatın bir parçası olmaya başladı. Şimdi en azından bu dosyayı veya goruntuleri herkese gösterin bildirin, özellikle Batılı tanıdıklarınız varsa onlardan başlayın ki onlar da Filistin’de neler olduğu hakkında fikir sahibi olabilsinler....)

BÜTÜN DÜNYA ASLINDA BU KATLİAMLARI BİLİYOR FAKAT KİMSE NEDEN SES ÇIKARMIYOR. DÜNYA DA BİR KÜRESELLEŞME, BİR SÖMÜRGECİLİK ADINA EMPERYALİST ÜLKELER BORULARINI ÖTTÜRÜYORLAR.

HADİS-İ ŞERİF

“BİR İNSANIN SAĞLIK VE SIHHATİ YERİNDEYSE, BİR GÜNLÜK NAFAKASI (yiyeceği) VARSA VE AKŞAMDAN SABAHA GÜVENLİK İÇERİSİNDE SABAHLADIYSA; BÜTÜN DÜNYA ONA VERİLMİŞ GİBİDİR”

HZ. MUHAMMED (S.A.V.)

Hz Muhammed Le Yazdigin Seyler Arasinda Cok Fark Var Herkesin Inançlarina Saygi Gostermek Zorundasin Gostermessen Onlarda Sana Saygi Gostermez ;)

(-simdi Bunu Yahudiler Yapiyo Ok Peki Musluman Musluman I Olduruyo Bundan Daha Iç Acisi Bisey Olabilirmi ;) -)

...rospu evlatları. bütün dünyada kan döküyorlar. Allah hepsinin belasını versin tez vakitte.:mad:

bıkıme jına van

anlamını solemek istemiyorum ama anlamlı si şey soledim emin olabilirsiniz

romeo kardeşim işte yahudilerin gerçek yüzü demişsin aslında hepimiz biliyoruz ki yahudilerin;özellikle tahrif edilmiş bozulmuş tevrat´a sıkı sıkıya inanan yahudilerin bir tek yüzü vardır.o da bu yüzleridir.cenab-ı hak kur´an -i aziminde haşa boşuna dememiş;mealen:insanlar arasında sana en çok düşman olarak yahudileri bulacaksın.ne desek boş.içimizdeki yahudi muhiblerine ithaf olunur.

RoKeT' Alıntı:
Bunun Yeri Burasi Degilki + HZ MUHAMMED LE YAZDİGİN SEYLER ARASİNDA COK FARK VAR HERKESİN İNANÇLARİNA SAYGİ GOSTERMEK ZORUNDASİN GOSTERMESSEN ONLARDA SANA SAYGİ GOSTERMEZ ;)

(-SİMDİ BUNU YAHUDİLER YAPİYO OK PEKİ MUSLUMAN MUSLUMAN İ OLDURUYO BUNDAN DAHA İÇ ACİSİ BİSEY OLABİLİRMİ ;) -)

BANA BAK SENIN INANC DEDIGIN SEY KAFANA GORE MILLETI YERE YATIRIP KAFASINA SIKMAKMI ? SINIRLERIMI BOZMA SUAN YANIMDA OLSAN BU SINIRLE BEN SENIN KAFANA SIKARDIM

AYETLERE GELINCE BIRAZ TAKVIM YAPRAKLARINI OKU KAFAMIZA GORE SALLAYIP YAZMIYORUZ YAZMAYIZDA

Romeo sakin ol dostum. ellerine sağlık paylaşımına teşekkürler. burada ki herkesi memnun etmek zorunda değilsin. +++ memnun da edemezsin sıkma canını:sigara:

RoKeT' Alıntı:
Hz Muhammed Le Yazdigin Seyler Arasinda Cok Fark Var Herkesin Inançlarina Saygi Gostermek Zorundasin Gostermessen Onlarda Sana Saygi Gostermez ;)

(-simdi Bunu Yahudiler Yapiyo Ok Peki Musluman Musluman I Olduruyo Bundan Daha Iç Acisi Bisey Olabilirmi ;) -)

İlk Cümlen Çok Saçma Bence
İkinci Cümle Çok Haklısın :(
İç Acısı Bir Durum

fofer' Alıntı:
Romeo sakin ol dostum. ellerine sağlık paylaşımına teşekkürler. burada ki herkesi memnun etmek zorunda değilsin. +++ memnun da edemezsin sıkma canını:sigara:

Kusura bakma bırader haklısın napalım sinir iste anlayısın ıcın saol

RomeoMAD' Alıntı:
BANA BAK SENIN INANC DEDIGIN SEY KAFANA GORE MILLETI YERE YATIRIP KAFASINA SIKMAKMI ? SINIRLERIMI BOZMA SUAN YANIMDA OLSAN BU SINIRLE BEN SENIN KAFANA SIKARDIM

AYETLERE GELINCE BIRAZ TAKVIM YAPRAKLARINI OKU KAFAMIZA GORE SALLAYIP YAZMIYORUZ YAZMAYIZDA
RomeoMAD HERGÜN SENİN GİBİ SANAL COCUKLAR KACKERE CİKİYO KARŞİMA BİLİYOMUSUN ? AMA SADECE BOYLE KLAVYE DELİKANLİLİGİ YAPİCAK DÜZEYDE ATİP TUTAN FAVALLİ "İNSANCİKLAR" SENİN GİBİ ALLAH BİLİR SENDE SANAL BEBENİN TEKİSİN AMA BURASİ SANAL UNUTMA KENDİNİ KAPTİRİPDA YAZİLARİNLA HAYALLER ALEMİNE DALMA COK SIKMAK ISTIYOSAN KAFAMA PM DEN ULAŞ BANA ;)

1 Burda kavga etmek yakısmaz bana dedıgın gıbı sanal sana burdan ancak monıtor delıkanlılıgı yaparım.
2 Senın gıbı bırı daha cıkmıstı fikirtepeye evıne almaya gıttım gecen sene elımden babası aldı yapmayın etmeyın dıye her neyse bunları anlatmaya mecbur degılım
3 Nete 13 senedır gırıyorum bole laf atmalara sınırlenmem ama

Konu Din,Milliyet ve Milli Dini cıkarlar olursa sana ozaman gosterırım BEBEMIYIM BEBEKMI CIKARTIYORUM

Kavga buyumesın ıyı forumlar AYRICA(MESAJDAN ALINTI YAPARKEN TAMAMINI YAP YAZDIGIN KELIMENIN AGZINDAN CIKAN LAFIN ARKASINDA DUR)

GERCEK MESAJIN!!!

RoKeT' Alıntı:
Bunun Yeri Burasi Degilki + HZ MUHAMMED LE YAZDİGİN SEYLER ARASİNDA COK FARK VAR HERKESİN İNANÇLARİNA SAYGİ GOSTERMEK ZORUNDASİN GOSTERMESSEN ONLARDA SANA SAYGİ GOSTERMEZ ;)

(-SİMDİ BUNU YAHUDİLER YAPİYO OK PEKİ MUSLUMAN MUSLUMAN İ OLDURUYO BUNDAN DAHA İÇ ACİSİ BİSEY OLABİLİRMİ ;) -)

Peygamber Katleden, Allah Tarafindan Lanetlenen Bir Millet Için Birbirinize Giriyorsunuz. Arkadaşlar Bu Bizelere Yakişmaz, Sakin Olalim Rica Ediyorum Lütfen Birbirinize Karşi Kirici Olmayin

bence resim acımasızlığın tam bir kanıtı eline sağlık

yanlız bunun için birbirinize girmenize gerek yok

paylaşımın için sağol

ufak bı anlasmazlık olur bole rahatsızlık verdıysek kusura bakmayın ıyı forumlar

kafana sikarim, hayir kafama sikamazsin ben senin kafana sikarim, erkeksen wersene adresini vs vs vs....

adresini alip gidiyorsun, oyle biri yok
adresini alip gidiyorsun, oyle biri war ama yalwariyor
adresini alip gidiyorsun, kafana yiyip donuyorsun

cok ihtimalli bir olay, peki sebep ne? forumda yazilan yazilar

sonuc ne? bu adamlardan bir farkimiz yok!

bunlar bilinenleri bide bilinmeyenleri var dünyay medeniyet dersi verenler ilk önce kendi hallerine baksınlar paylaşım iç.in saol dostum

[KooZ]' Alıntı:
bunlar bilinenleri bide bilinmeyenleri var dünyay medeniyet dersi verenler ilk önce kendi hallerine baksınlar paylaşım iç.in saol dostum

Sen saol mod arkadasım

romeo ellerine sağlık kimi beğenir kimi beğenmez sen sakin olmaya bak ben beğendim;)

Geri