hosbulduk belki sende taniyosundurDark_Angel' Alıntı:Hoşgeldin P@S@KLI_KIZ yabancı olmadıgın aşina aslında bukadar tanıyanın olduguna göre.. Bir ben tanımıyorum sanırım![]()
P@S@KLI_KIZ' Alıntı:hosbulduk belki sende taniyosundur![]()
evet ben oyumDark_Angel' Alıntı:hıııı sen o musun yoksa...ıh ıhh tanıdıgımı sanmıyorum
![]()
ya hic sorma bunlar beni yakinda atarlar burdan.kady tanimiyorum ben bu ikisi yetiyo valla..bi de o gelirse tutmayin beni kacar giderimDrEaM_y' Alıntı:of pasaklı kötü düştün bunların elineiyiki kady yok bi de o olsa tam bermuda şeytan üçgeni olucak
![]()
hahah o dimiSevencloves' Alıntı:ozy olm sende tanıyorsun hani su kanalında sana op vermeyen pasaqlı qız varya o
hani seni odadan atarım dediydi :d bak şimdi o geldi sıra sende ahuhaha
yaşasın kötülük be ohh
tsk ederim oh be ucuz kurtuldumtheozy' Alıntı:hahah o dimiehueh şimdi de admin panele girsin bakayım..
yo yok bende intikam olayı yoktur..
iyi forumlalamalar..
P@S@KLI_KIZ' Alıntı:ya hic sorma bunlar beni yakinda atarlar burdan.kady tanimiyorum ben bu ikisi yetiyo valla..bi de o gelirse tutmayin beni kacar giderim![]()
DrEaM_y' Alıntı:boşver tanımak içinde acele etme zaten ilk ban ını yiyince istemedende olsa tanıycan![]()
![]()
P@S@KLI_KIZ' Alıntı:![]()
ban mi oda ne hic tadina bakmadim bakicamida sanmiyorum
kick yedim ama ban hic yemedim:d
kady mi tanimiyom ama merak etmeye basladim ben bu kisiyiDrEaM_y' Alıntı:acı bi tecrube olucak yaneama sen genede dikkat et kady
![]()