iste GELDIM..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
H0$geLdin.. Umarim ne pi$man oLursun Ne pi$man edersin..

iyi forumLamaLar..

Dark_Angel' Alıntı:
Hoşgeldin P@S@KLI_KIZ yabancı olmadıgın aşina aslında bukadar tanıyanın olduguna göre.. Bir ben tanımıyorum sanırım :eek:
hosbulduk belki sende taniyosundur;)

kim lem bu? ben tanımıom.. hoşgeldin bacım.. :)

ozy olm sende tanıyorsun hani su kanalında sana op vermeyen pasaqlı qız varya o :p

hani seni odadan atarım dediydi :d bak şimdi o geldi sıra sende ahuhaha

yaşasın kötülük be ohh

of pasaklı kötü düştün bunların eline :D iyiki kady yok bi de o olsa tam bermuda şeytan üçgeni olucak :p

DrEaM_y' Alıntı:
of pasaklı kötü düştün bunların eline :D iyiki kady yok bi de o olsa tam bermuda şeytan üçgeni olucak :p
ya hic sorma bunlar beni yakinda atarlar burdan.kady tanimiyorum ben bu ikisi yetiyo valla..bi de o gelirse tutmayin beni kacar giderim:D

Beni bile bu kadar tanıyan yoktur bu forumda :) Hoşgeldin

Sevencloves' Alıntı:
ozy olm sende tanıyorsun hani su kanalında sana op vermeyen pasaqlı qız varya o :p

hani seni odadan atarım dediydi :d bak şimdi o geldi sıra sende ahuhaha

yaşasın kötülük be ohh
hahah o dimi :) ehueh şimdi de admin panele girsin bakayım.. :) yo yok bende intikam olayı yoktur.. :) iyi forumlalamalar..

theozy' Alıntı:
hahah o dimi :) ehueh şimdi de admin panele girsin bakayım.. :) yo yok bende intikam olayı yoktur.. :) iyi forumlalamalar..
tsk ederim oh be ucuz kurtuldum :D

P@S@KLI_KIZ' Alıntı:
ya hic sorma bunlar beni yakinda atarlar burdan.kady tanimiyorum ben bu ikisi yetiyo valla..bi de o gelirse tutmayin beni kacar giderim:D

boşver tanımak içinde acele etme zaten ilk ban ını yiyince istemedende olsa tanıycan :D :p

DrEaM_y' Alıntı:
boşver tanımak içinde acele etme zaten ilk ban ını yiyince istemedende olsa tanıycan :D :p
:D :D ban mi oda ne hic tadina bakmadim bakicamida sanmiyorum:Dkick yedim ama ban hic yemedim:d

hoşgeldin bence elinde ödev varsa bizlerle paylaşman iyi olur

Sanki biyreden tanıyorum ama, çıkartamadım :eek:

ya herkes tanıo
ben nie bu pasaklı kızı hatırlamıom
alla allaaa
hoşgldin pasaklı
forumlarıda pisletme hee
dd9ip.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri