mvardar' Alıntı:tamam ii hoş güzel kardeşim çalışıon da konularına baktım daha önce bu bölüm için görev almak isteyen bi arkadaşa da sölemiştim senin de adult paylaşımların var ve islam ile ilgili paylaşımların var ben bunu hep bir çelişki olarak görmüşümdür bu yüzden şimdi burada rahman mashodovu aslında çok görmek isterdim ama oda artık siteye gelmior nese çok konuştum
- 1 diorum arkadaşım
crazyboy_9999' Alıntı:arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce bu bölüme adaylığımı koymuştum şimdi tekrar koymak istiyorum bu süre içerisinde boş durmadım hep islam insan bölümü için çalıştım ayrıca majeste arkadaşımın şu sorularına ceap vermeyi gerekli görüyorum
1-İslam Hakkındaki Bilgin Ne Kadar ?
bunu abartmıyorum gerçekten islam konusunda bilgim iyidir
2-Bu konuda Bir İktisasın var mı ?
hayır sadece kişisel merakım çok fazla
3-Arapça Ve Kuranı kerim okumayı biliomusun?
Kur'an okumayı her zaman istemiştim kısmet bu zamanaymış hh ye yararlı olabilmek adına kuran okumayı öğrendim ama şuan heceleyerek okuyabiliyorum ama geliştiricem
4-Duaları biliomusun?
evet tüm namaz içi duaları ve namaz sonrası yapılan tesbihat ve duaları biliyorum.
crazyboy_9999' Alıntı:zuhahah biliyorum kardeş yorum sizin ben majestenin sorularını cevapladım
HoCuSPoCuS' Alıntı:Ilk Mesajlardan Birini Atan Bendim Kararsizim Demistim
Adulta Paylasim Yapiyor Olabilirsin
Ya Lutfen Yapmayin Adulta Paylasim Yapan Islam Bolumune Mod Olamaz Diye Bisey Yok
Boyle Yaparak Samimiyetinden Kaybeden Sizsiniz
Adulta Paylasim Yapan Adamda Musluman
Imamin Bile Dedigini Yap Yaptigini Yapma Demisler
Insanin Biseyeri Bilmesi Uygulayacagi Anlamina Gelmez Bunun Hesabini Allah'a Verir Size Degil, Yargilama Hakkiniz Yok - Vermenizin Nedeni Bu Olamaz Bence.... Baska Nedenden - Verene Lafim Yok
Crazy Sende Her Olumsuz Mesaja Cevap Vermesen Daha Iyi Olur
Bikac Gun Sonra Daha Net Karar Vercem Demistim Benim Oyum + Oldu.