islam ve insan mod adaylığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bendende +1
hayırlısı olsun elinden geleni yaptığına inanıyorum

mvardar' Alıntı:
tamam ii hoş güzel kardeşim çalışıon da konularına baktım daha önce bu bölüm için görev almak isteyen bi arkadaşa da sölemiştim senin de adult paylaşımların var ve islam ile ilgili paylaşımların var ben bunu hep bir çelişki olarak görmüşümdür bu yüzden şimdi burada rahman mashodovu aslında çok görmek isterdim ama oda artık siteye gelmior nese çok konuştum

- 1 diorum arkadaşım

walla bu mesajı okumadan sana destek verecektim ama şimdi emin değilim!...:(

Arkadaşım paylaşımların güzel ama keşke Adult bölümüyle alakan olmasaydı....Gerçekten buu bii çelişkii gibi...

Ancak derim kii bu senin bundan sonraki durumunu etkilemeye bilir...Yanii baksana Kuran okumayı bile öğrenmişsin...Adulta da uğramazsın olur biter...:)

Mod olmaya layık bii emeğin var...Ama kendinle özleşirse işte süper olur...

Sanorom As-Mod olarak + verecem....Kusura bakma....

Sana bişe soracam sevgili arkadaşım İslami konularda bilgilisin diyelim burası forum sayfası yani dünyadayız daha yanlış yaptığında hele bu konuda modlukta Ahirette bunun yükünü çekebilecekmisin saygılarımla

A.Modluğa ++

.............-1-1-1......................

Bence aday olduğun bölüm çok hassas bir bölüm. Daha öncede söylediğim gibi buraya asistan mod yada mod olacak arkadaş. ; hızlı ve doğru düşünebilen , doğru karar verebilen vede tartışmaları bilgileri ve de deneyimiyle anında kapatabilecek çok eskilerden biri olması benim görüşüm..

Zamanın var daha erken diyorum.. Bugün için -1..

olayları yorumlama konusunda biraz daha olgunlaşman gerektiğini düşünüyorum. bence yaptığın paylaşımların bilgini ve yorum kuvvetini göstermeyen çoğu kişinin ekleyebileceği başlıklardan oluşuyor. adult bölümüne yaptığın paylaşımların işin aslı beni pek ilgilendirmedi. biraz daha bekleyip bilgi ve becerini artırmalısın bence.

-1

crazyboy_9999' Alıntı:
arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce bu bölüme adaylığımı koymuştum şimdi tekrar koymak istiyorum bu süre içerisinde boş durmadım hep islam insan bölümü için çalıştım ayrıca majeste arkadaşımın şu sorularına ceap vermeyi gerekli görüyorum

1-İslam Hakkındaki Bilgin Ne Kadar ?
bunu abartmıyorum gerçekten islam konusunda bilgim iyidir

2-Bu konuda Bir İktisasın var mı ?
hayır sadece kişisel merakım çok fazla

3-Arapça Ve Kuranı kerim okumayı biliomusun?
Kur'an okumayı her zaman istemiştim kısmet bu zamanaymış hh ye yararlı olabilmek adına kuran okumayı öğrendim ama şuan heceleyerek okuyabiliyorum ama geliştiricem

4-Duaları biliomusun?

evet tüm namaz içi duaları ve namaz sonrası yapılan tesbihat ve duaları biliyorum.

Yorumlarında samimiysen bir de ben yorum yapayım.

1.Güzel çok güzel
2.Bu konulara merak iyidir ama başka konularda fazla merak tavsiye etmem.
3.Biz bu işi herhangi bir site değil Allah rızası için yapıyoruz.
4.Bu da güzel tabi bunları bilip uygulamakda lazım değil mi...
redface.gif

Sonuçta bilemiyorum ama hakkında hayırlısı olsun.

arkadaslar burası çok hasas bi konu buranın objektif kalmasından yanayım buraya mod atanmasın genel modlar ellerinden geldigi kadar ilgilensin bu bölüme özel mod olmasın çünkü her türlü düşünceye açık olması gereken bir bölüm oaraya mod atanırsa n kadar objektif olabilirki

Ilk Mesajlardan Birini Atan Bendim Kararsizim Demistim

Adulta Paylasim Yapiyor Olabilirsin

Ya Lutfen Yapmayin Adulta Paylasim Yapan Islam Bolumune Mod Olamaz Diye Bisey Yok

Boyle Yaparak Samimiyetinden Kaybeden Sizsiniz

Adulta Paylasim Yapan Adamda Musluman

Imamin Bile Dedigini Yap Yaptigini Yapma Demisler

Insanin Biseyeri Bilmesi Uygulayacagi Anlamina Gelmez Bunun Hesabini Allah'a Verir Size Degil, Yargilama Hakkiniz Yok - Vermenizin Nedeni Bu Olamaz Bence.... Baska Nedenden - Verene Lafim Yok

Crazy Sende Her Olumsuz Mesaja Cevap Vermesen Daha Iyi Olur

Bikac Gun Sonra Daha Net Karar Vercem Demistim Benim Oyum + Oldu.

HoCuSPoCuS' Alıntı:
Ilk Mesajlardan Birini Atan Bendim Kararsizim Demistim

Adulta Paylasim Yapiyor Olabilirsin

Ya Lutfen Yapmayin Adulta Paylasim Yapan Islam Bolumune Mod Olamaz Diye Bisey Yok

Boyle Yaparak Samimiyetinden Kaybeden Sizsiniz

Adulta Paylasim Yapan Adamda Musluman

Imamin Bile Dedigini Yap Yaptigini Yapma Demisler

Insanin Biseyeri Bilmesi Uygulayacagi Anlamina Gelmez Bunun Hesabini Allah'a Verir Size Degil, Yargilama Hakkiniz Yok - Vermenizin Nedeni Bu Olamaz Bence.... Baska Nedenden - Verene Lafim Yok

Crazy Sende Her Olumsuz Mesaja Cevap Vermesen Daha Iyi Olur

Bikac Gun Sonra Daha Net Karar Vercem Demistim Benim Oyum + Oldu.

HoCuSPoCuS : sevdigim ve saygı duydugum userlardan birisin
yorumları iyi takip et, iyi oku, iyi anla ondan sonra eleştiri yap
+ burda kimseyi yargılamıyoruz herkesin düşünceside kendisine kimsenin mesajı kimseyi enterese etmez baştada söyledim..
bazı kişileri savunurken kendi değerinden olma.
benide eleştireceq sen deilsin.
ben konuyu açan arkdaşa pmden söyledim zaten
eğer ordaki sözlerime kırıldıysan mesajımı siler sadece - veririm die
bu olayda kişileri eleştirecek kişi sen deilsin.
konuyu da uzatıpta konuyu açan arkdaşın konusuna taciz etmek istemiyorum.
sende umarım uzatmazsın...

Ben Mesaji Sana Cevap Olarak Atmadim Hepsini Okuyunca Mesajlarin Benim Cikarttigim Anlam Bu Oldu

Yanlis Anlamissin

Ben Kendi Dusuncemi Ve Oyumun + Oldugunu Soyledim

Tabiiki Size Kalmis Ben Herkesin Dusuncesine Saygi Duyuyorum, Seninde Bana Saygi Duydugunu Biliyorum

Tesekkurler ;)

Bence biraz daha zamana ihtiyacın var. O Bolümle daha fazla ılgılenlmelısın.
Adulta konu acmıs olmanda islam bolumune mod olamayıcagın anlamına gelmez
En azından ben böyle düşünüyorum. Şimdlik -1

arkadaşlar J@CK@L kardeşimin bu mesajından sonra oylamanın büyük ihtimal sonuçlandığını düşünüyorum öncelikle yorum yazan oy veren (+-) herkese teşekkür ederim hele - diyipte yorum yazanlara ayrıca teşekkür ederim - verenler içerisinde sadece 1 kişinin samimi olduğuna inanmıyorum o arkadaşın çok kompleksli bi insan olduğunu düşünüyorum şunuda söyliyeyim bu arkadaş kesinlikle bi moderatör veya yönetici değildir zaten kompleksli bi insanın böyle bi foruma yönetici olmasınıda ben düşünemiyorum lütfen kimse bu konuda bana pm atmasın veya açık soru sormasın ismi bende kalsın kimsenin rencide olmasını istemem her neyse bide mvardar arkadaşım hakkında yorumum var kendisi çok iyi niyetli bi arkadaş onunla hiçbir problemim yok bide bu yenin nickini ben beğenmedim değiştirip eski nickini koyarsa bence daha iyi olur ;) neyse herkese teşekkürler iyi forumlar

aslında bu konuda bilgi ve bırkıme sahıbım arkadaş ..arapça ve tefsir bılıyorum sağlam kaynak dersen sana yardımcı olurum ...benden + sana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri