islam ve insan mod adaylığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DeRSaaDeT

Islambol
Reaction score
0
arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce bu bölüme adaylığımı koymuştum şimdi tekrar koymak istiyorum bu süre içerisinde boş durmadım hep islam insan bölümü için çalıştım ayrıca majeste arkadaşımın şu sorularına ceap vermeyi gerekli görüyorum

1-İslam Hakkındaki Bilgin Ne Kadar ?
bunu abartmıyorum gerçekten islam konusunda bilgim iyidir

2-Bu konuda Bir İktisasın var mı ?
hayır sadece kişisel merakım çok fazla

3-Arapça Ve Kuranı kerim okumayı biliomusun?
Kur'an okumayı her zaman istemiştim kısmet bu zamanaymış hh ye yararlı olabilmek adına kuran okumayı öğrendim ama şuan heceleyerek okuyabiliyorum ama geliştiricem

4-Duaları biliomusun?

evet tüm namaz içi duaları ve namaz sonrası yapılan tesbihat ve duaları biliyorum.

hh ye faydalı olabileceğimi düşünüyorum ve bu konudaki görüşlerinizi bekliyorum

İYisin hoşsunda buraya alınırsa mod alınacak imam alınmayacak :D:D

Yani;
acdıgın konular
olaylara yaklaşımın
onlıne suren
forum kurallarını bilmen gibi özelliklere bakılacak

zuhahah biliyorum kardeş yorum sizin ben majestenin sorularını cevapladım

O Konularda Bilgi Birikimim Var Demek Istemissin

Ben Sana + Vermek Isterim

Biraz Daha Zaman Gecerse Daha Net Karar Vercem Modluk Konusunda

Kisilik Olarak Seviorum Seni

evet jackal espirili yaklaşmış. bu soruları neden sordum şunu belirteyim bu sorduğum soruları bilmek için imam olmak gerekmio imam ın ne anlama geldiğini bilmek lazım benim isteğim şuydu eğer biri islam bölümünde mod olacaksa en azından bilgisi olsun bence daha yararlı olur bunun imamla yakından uzaktan alakası yok :D

Sana Gelelim CrazyBoy Paylaşımlarını uzun zamandır takip ediyorum. Ve sana Modluk Konusunda Sonuna Kadar Destek veriyorum eğer biri gelecekse Asistan Mod olarak yanıma bunun sen olmasını gönülden isterim. Ben HH nin Reklam İşleri Dolayısıyla baya yoğun oluyorum senin bana baya yardımın olacaktır.Bu yüzden + 1967

crazyboy_9999' Alıntı:
3-Arapça Ve Kuranı kerim okumayı biliomusun?
Kur'an okumayı her zaman istemiştim kısmet bu zamanaymış hh ye yararlı olabilmek adına kuran okumayı öğrendim ama şuan heceleyerek okuyabiliyorum ama geliştiricem

Eğer yukarıdakini burada mod olmak için yapıyorsan seni acayip şiddetli derecede takdir ettim..! Aynı zamanda da kınadım diye bi şaka yapmak istiyorum..! :)

Ben ordaki soruların burda mod olabilmek için gerektiğine inanmıyorum helki 3 ncü maddenin hiçbir alakası yok..! Ama birinci madde çok şiddetli derecede önemli bence..!

O bölümde fazla bulunmuyorum çünkü; ben özellikle bu konularda en ufak bi cahilleğe dayanamam..! Bu yüzden oraya bakmıyorum ve görmüyorum..!

Senin ordaki bi paylaşımın dikkatimi çekti..! Bu paylaşım çok azimli ve sabırlı bi şekilde yapılmış bi paylaşımdı..! Sen sıkılmayıp, azmedip, sabrettiysen; bende sıkılmayıp, kontrol edip her mesajına teşekkür ettim o konuda..! Çünkü çok şiddetli derecede önemli ve en ufak hata olmaması gereken bir konuydu..! Seninde beni o konudaki her mesajına teşekkür ettiğim için takdir ettiğini gördüm ama asıl takdire şayan sensin orda..!

Ben seni islam ve din bölümü açılmadan önce birkaç güzel yorumunu hatırlıyorum..! Sana karşı bi sempatim vardı tam olarak neden olduğunu hatırlamıyorum özür dileyerek..! Son zamanlarda pek görmedim..!

Her neyse eğer sen islam dini ile ilgili bilgine güvenerek böyle bir başvuruda bulunduysan; bence orda konulardan çok oraya hakimiyet gerekir bilgi olarak..! Yani açmış olduğun konuların sayısının azlığı çokluğu farketmez..!

Oraya kesinlikle ve kesinlikle; açılmış konuları gerçekten başından sonuna kadar okuyacak ve gerekli olduğunda yorum yapabilecek biri gerekli..! Tam anlamıyla ilgilenicek biri gerekli..!

Senin açıklamalarından ve görmüş olduğum o paylaşımından dolayı senin zaten ora ile yeteri kadar ilgilendiğini düşünüyorum ve daha fazlada ilgileneceğini düşünüyorum..!

Her türlü +1

(Yardıma ihtiyacın olursa; bir konu ile ilgili tereddütte kalırsan; her zaman, her şekilde benimle bilgi alışverişinde bulunabilirsin..!)

fatu' Alıntı:

Ben ordaki soruların burda mod olabilmek için gerektiğine inanmıyorum helki 3 ncü maddenin hiçbir alakası yok..!

babacım iyisin hoşsunda adamın teki yarn bi duanın arapçasının yazılışınıda foruma koyacak olursa işte orda onun koyduğu doğrumu yanlışmı bunu kontrol etmek gerekebilir ama elbette 1. madde en önemlisi

Crazy_boy kardesım benım herzaman

Bende bılıyorum senın dini bilgini ınsallah senı orda goruruz +1903

tamam ii hoş güzel kardeşim çalışıon da konularına baktım daha önce bu bölüm için görev almak isteyen bi arkadaşa da sölemiştim senin de adult paylaşımların var ve islam ile ilgili paylaşımların var ben bunu hep bir çelişki olarak görmüşümdür bu yüzden şimdi burada rahman mashodovu aslında çok görmek isterdim ama oda artık siteye gelmior nese çok konuştum

- 1 diorum arkadaşım

+1 Kardeşim Hatta +9999999999999999999999999999
HH de Senden iyi Yapabİlicek BasKa Kimse Yok...

mvardar bence mahsuru yok yanlıs anlasılmasın sevdıgım ıcın korudugumdan degıl

Ama heryerde paylasımı olması guzel bırsey

mvardar' Alıntı:
tamam ii hoş güzel kardeşim çalışıon da konularına baktım daha önce bu bölüm için görev almak isteyen bi arkadaşa da sölemiştim senin de adult paylaşımların var ve islam ile ilgili paylaşımların var ben bunu hep bir çelişki olarak görmüşümdür bu yüzden şimdi burada rahman mashodovu aslında çok görmek isterdim ama oda artık siteye gelmior nese çok konuştum

- 1 diorum arkadaşım

mvardar kardeşim ben islam bölümüne hiç bi şekilde zarar vericek bişi yaptığımı düşünmüyorum bu benim kendi özgürlüğüm elbette adultta paylaşımlarım oldu ama ben cennete girmek için başvurmadım bu bölümü en iyi şekilde denetleyebilmek adına başvurdum ama görüşüne sonuna kadar saygılıyım teşekkürlerimi sunarım şunuda ekliyeyim bugün 20 yaşına kadar gelip bilgisayarla uğraşan bi adult sitesine girmeyen insan dünya çapında çok azdır bu çok irade isteyen bi iş eğer böyle bi mod aranıyosa bulunması çok zor kaldıki bu özelliği bulduğumuzu varsayalım tüm müslümanlarda bi kusur vardır bundan dolayı da kimse mod olamaz onuda eklemek istedim teşekkürler

+1907

sonuna kadar destekliyorum kardeşim. Sen bu işin üstesinden Gelirsin buraya bende mod adaylıgımı koycaktım. ama bazı nedenlerden dolayı koymadım Sonuna kadar yanındayım. Herhangi bır din konusunda bilgi sahibi olmak istersen bu konuda biligimin yeterli olduguna inanıyorum ve paylaşmanı istiyorum. tekrar sölüyorum sonuna kadar destekliyorum

crazyboy_9999' Alıntı:
mvardar kardeşim ben islam bölümüne hiç bi şekilde zarar vericek bişi yaptığımı düşünmüyorum bu benim kendi özgürlüğüm elbette adultta paylaşımlarım oldu ama ben cennete girmek için başvurmadım bu bölümü en iyi şekilde denetleyebilmek adına başvurdum ama görüşüne sonuna kadar saygılıyım teşekkürlerimi sunarım şunuda ekliyeyim bugün 20 yaşına kadar gelip bilgisayarla uğraşan bi adult sitesine girmeyen insan dünya çapında çok azdır bu çok irade isteyen bi iş eğer böyle bi mod aranıyosa bulunması çok zor kaldıki bu özelliği bulduğumuzu varsayalım tüm müslümanlarda bi kusur vardır bundan dolayı da kimse mod olamaz onuda eklemek istedim teşekkürler

Yürü Be Crazy Kim Tutar Seniii....:DheLaL Olsun Kuran-ı ÖğrenMiş...
hep Destek Tam Destek....

işte bi kere böle yaparak mod olamazsın her yoruma cevap vererek böle olmaz tamam düşüncene saygılım demişsin ama cevap vermeyecektin nese hiç sevmem mod adaylıklarına tartışma çıkmasını ki hiç bi zaman yapmadım sadece görüşümü bildirdim ama dediim gibi istediin bölüm çok hassas ve bu da benim hassasiyetim seni hem adultta konu açarken hem islam ve insanda görmek beni üzer irade meselesi diosun iraden yoksa o bölüme bi kere mod olamazsın nese cevap verdim tekrardan özür diliorum ve herkesin tek tek yorumlarını ve sonuçlanmasını beklemeni rica ediorum

saygılar ..!

sırf mod olmak içinmi adaysın yoqsa
gerçekten din hakkında insanları bilinçlendirmeq adınamı..

(benim şahsi görüşüm kimseyi enterese etmez adulta paylaşım yapan bi kişi
Din ve islamda görev yapamaz ki bende adultçuyum bana sorarsan bende yapamam )

ben şu anda bu konuda biraz kararsızım
biraz daha zamana ihtiyacın var
şimdiliq -1

şimdi crazy öncelikle her yazılan mesaja cevap yazma bırak arkadaşlar görüşlerini bildirsinler baktım iyi çalışıyosun orda eğer mod olduktan sonrada paylaşımlarım hiç bir şekilde durmucak diyorsansa +1

arkadaşımın sitenin islam ve insan bölümünde çok yararlı olacağını düşünmekteyim... Gerçekten faydalı bilgi birikimine sahip... bunu yaptığı paylaşımlarından da gördük zaten....

Söylenecek söz olmadığını düşünmekteyim....

+++++SONSUZ+++++

Umarım seni mod olarak görürüz;)

By_GeNcO' Alıntı:
sırf mod olmak içinmi adaysın yoqsa
gerçekten din hakkında insanları bilinçlendirmeq adınamı..

(benim şahsi görüşüm kimseyi enterese etmez adulta paylaşım yapan bi kişi
Din ve islamda görev yapamaz ki bende adultçuyum bana sorarsan bende yapamam )

ben şu anda bu konuda biraz kararsızım
biraz daha zamana ihtiyacın var
şimdiliq -1

söylediklerine 3 aşağı 5 yukarı katılıyorum ama bence adult bölümünde paylaşım yapması islam bölümünde mod olmak için engel değil biraz daha zamana ihtiyacı var ama o zamanıda asistan mod olarak değerlendirebilir :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri