islam ve insan için bir öneri

Sizce islam ve insan bölümü ana başlık olmalımıdır?

• olmalı

Kullanılan: 58 84.1%
  • olmamalı

Kullanılan: 4 5.8%
  • kararsızım

Kullanılan: 7 10.1%

• Kullanılan toplam oy
    69
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iki şekildede olur ama belki öyle olursa onun alt başlıklarıda daha düzenli bi şekilde olur +1

iyi fikir insanlarımızın ve gençlerin çok bilgisiz olduğu konu
hh bu anlamda üzerine düşen görevi yapıyor ve fazlasıyla yapacağına eminim
+1907

birçok ana başlıştan daha önemli bir bölüm olduğunu düşünüyorum benden tam destek

crazyboy_9999' Alıntı:
ayrıca açılırsa da ben hristiyanlıkla islamiyet gibi bir dini aynı başlık altında görmek istemem

doğru haklısın islamiyeti allah hristiyanlığı ben gönderdim çünki insanlara dimi..?
aynı başlık değil ama aynı forum içinde adult'ta var hatırlatmak isterim..
neyse umarım istediğin olur..
kal sağlıcakla..

|ChaMuR|' Alıntı:
doğru haklısın islamiyeti allah hristiyanlığı ben gönderdim çünki insanlara dimi..?
aynı başlık değil ama aynı forum içinde adult'ta var hatırlatmak isterim..
neyse umarım istediğin olur..
kal sağlıcakla..

çamur ben öyle bişey demedimki =)
tabi ki hristiyanlık ta musevilik te allah tarafından gönderilmiş dinlerdir.Hristiyanlık ve musevilik günümüzde allah'ın gönderdiği şeklinden fazlasıyla uzaklaşmış olsada zamanında hepsi sadece allahın kelamından oluşmaktaydı.

Doğrusu şu ki ben insan uydurması özelliklerin bulunduğu bir dinle sadece ve sadece allah kelamına dayalı bir dini aynı başlık altında görmek istemem.Talep olursa demokratik olarak dinler ana başlığı altında islam ve insan yanına ayrıca istenilen dinlerin adlarını taşıyan alt başlıklara sahip bölümlerin de açılmasını desteklerim ama zorla açılmasını değil =).

olmali tabi
islam ve insan bölümünun basi kelmi :hhdil

Ana başlık olabilir neden olmasın

sadece ana başlık değilde birkaç alt başlıkta eklenirse userlar açısından daha faydalı olabilir diye düşünüyorum

başka görüşü olan?

Geç kalmışım:utan

Kesinlikle ve kesinlikle olmalı.

kesinlikle Doğru
Eğer adultun bile yeri Ayrıysa bu kutsal bölümünde olmalı
+++++

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri