islam ve insan için bir öneri

Sizce islam ve insan bölümü ana başlık olmalımıdır?

• olmalı

Kullanılan: 58 84.1%
  • olmamalı

Kullanılan: 4 5.8%
  • kararsızım

Kullanılan: 7 10.1%

• Kullanılan toplam oy
    69
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YOk kardeş..göremediler herhalde..Bu arada olmaz diyenler yorum niye yazmamış acaba..neden olmaz felan söyleselerdi yaww..;)

benden tam destek bence'de cok iyi olur
bir iki alt forum sart bence Dini Resimler/Dini Klipler gibi :goz:

olabilir tabi

Forum adına yararlı olabileceğini düşünüyorum.
Sonuna kadar destekliyorum bu fikri.

oLumLu bakıyorum umarım gerçekLeşir

Crazyboy biseyler yapmaya ve yapacaklarini artirmaya calisiyorsun ustesinden gelecegine inaniyorum + 1905 :) kly gelsin

zaten başlı başına bir konu bence ana başlık olmalı +++

baştan beri bölümün ismi ve içeriği hakkında tepkim vardı..
sadece islam ve insan değil bölümün ismi ve içeriği genişletilmeli her türlü dini ve inanç içeren bilgileri paylaşabileceğimiz bi bölüm olmasını isterdim..
örneğin inkaların taptıkları tanrılar,veya afrikada'ki kabilelerin inançları,hristiyanlık vs...
eğer bu tür öğeleri içerebilcek alt başlıklar açılacaksa olabilir..
yoksa sadece ''kendimize müslüman olursak'' bence gereksiz..

|ChaMuR|' Alıntı:
baştan beri bölümün ismi ve içeriği hakkında tepkim vardı..
sadece islam ve insan değil bölümün ismi ve içeriği genişletilmeli her türlü dini ve inanç içeren bilgileri paylaşabileceğimiz bi bölüm olmasını isterdim..
örneğin inkaların taptıkları tanrılar,veya afrikada'ki kabilelerin inançları,hristiyanlık vs...
yoksa sadece ''kendimize müslüman olursak'' bence gereksiz..

çamur herşey talep varsa açılır.
Ben de başından beri spor bölümünde sadece 4 büyüklerin olmasına karşıyım bütün takımlar teker teker başlık olarak eklenmelidir.Böyle bir istek konusu da açılmıştı hatırlıyorum ve verilen cevaplar şuydu: kaç taraftarı varki açılsın?

ben de diyorumki bizim ülkemizde kaç tane hristiyan kaç tane budist kaç tane şinto dinine inanan ve bizim dilimizi konuşan var ki butür başlıklar açılsın.

Üstelik bu ülkedeki ankaragücü taraftarlarının toplam sayısı eminim ki ülkedeki hristiyan veya budist sayısından daha fazladır =)

ha bu mu bu da inşaat bölümünün açılma isteği ile ilgili bir başlık =)
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=244459
єяєη' Alıntı:
Bende Diyeyim O Zaman Neden Tekstil Yok Diğeri Desin Neden Sütçülük Yok Ötekisi Desin Neden Uzaycılık Yok Nasıl Olur Hepsi İçin Ayrı Başlıkmı Açılacak =)

iyi forumlar =)

|ChaMuR|' Alıntı:

bu cümleden kastım hepsi için ayrı bir alt başlık açılması değil..
örneğin semavi dinler adında bir alt başlık..diğer toplum inançları adı altında bir alt başlık.anlatmak istediğim bu..
yoksa her din için bir başlık elbetteki gereksiz..

|ChaMuR|' Alıntı:
bu cümleden kastım hepsi için ayrı bir alt başlık açılması değil..
örneğin semavi dinler adında bir alt başlık..diğer toplum inançları adı altında bir alt başlık.anlatmak istediğim bu..
yoksa her din için bir başlık elbetteki gereksiz..
ben bi fark göremedim.
dediğim gibi arz talep =)
ayrıca açılırsa da ben hristiyanlıkla islamiyet gibi bir dini aynı başlık altında görmek istemem

bencede güzel olur,
+1

dinimize karşı bi sorumluluk olarak +1

Neden olmasın ki...
+

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri