Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
-Hiç Temelin Yoksa En Azından olsa bile Yol Gösterecek Bilen Birine İhtiyacın Var veya Kursa Git...
-O Küçük Sarı Sölükler Yerine Daha Kapsamlı Sözlükler Edin (İng<>Tr ve İng<>İng)..
-KELİME HAZNENİ GENİŞLET !!!
-Her Gün En Az 1 tane olsa bile kelime öğren... (Grammar Bilmesen Bile Okuduğun Yazının Mantığını Anlayabilrisin)
-Chat odaları,Msn...vs. Gibi Yerlerde İngilizce Konuşabileceğin Partnerler Edin...
-Türkçe Alt Yazılı Filmler İzle (Tavsiyem Kulaklık Kullanarak Dinle. Bu Yöntem En iyi egzersizdir... Bir zamandan Sonra İngilizce Konuşmaları Beyin kelime kelime yakalar Hale Gelecek =) )
-ingilizce şarkı sözleri ezberle...
Dostum bir kursa gitmden biraz zor vaktin varsa kursa gitmeni tavsiye ederim ve özellikle hocaları yabancı olsu bende gidiyorum çünkü. Ayrıca Daylight inglizce setinide takip etmeni öneririm
arkadaşım eğer hiçbi bilgin yoksa work and travel ile ABD ye gider , sefil olur gelirsin.
yabancı bir ülkede 0`dan dil öğrenmek için yıllarca kalman gerekir..3 ay değil.
o sonraki aşama olabilir.
Önce bir kursa gitmen yada profesyonel yardım alman, iyice çalışman gerekio.
Ayrıca, listening ( dinleme ) için filmleri önerebilirim..