ingilizce öğrenmek istiyorum yardım edin

K€N@N

Fearles Hack
Reaction score
0
slm arkadslar ben ıngılızce ogrenmek ıstıyorum en kolay yolu nedır yada bıprogram fılan varmı bu konuda sımdıden tsk

Dostum arastırırsan forumda mevcut ıstersen bulursun..

evet arkadaşım sitede bir program var pc ye kuruyosun bikaç güne ing öğretiyo :)

bu iş programla şunla bunla olmaz gerçekten öğrenmek istiyosan bu işin uzmanından yardım almalısın ;)

-Hiç Temelin Yoksa En Azından olsa bile Yol Gösterecek Bilen Birine İhtiyacın Var veya Kursa Git...
-O Küçük Sarı Sölükler Yerine Daha Kapsamlı Sözlükler Edin (İng<>Tr ve İng<>İng)..
-KELİME HAZNENİ GENİŞLET !!!
-Her Gün En Az 1 tane olsa bile kelime öğren... (Grammar Bilmesen Bile Okuduğun Yazının Mantığını Anlayabilrisin)
-Chat odaları,Msn...vs. Gibi Yerlerde İngilizce Konuşabileceğin Partnerler Edin...
-Türkçe Alt Yazılı Filmler İzle (Tavsiyem Kulaklık Kullanarak Dinle. Bu Yöntem En iyi egzersizdir... Bir zamandan Sonra İngilizce Konuşmaları Beyin kelime kelime yakalar Hale Gelecek =) )
-ingilizce şarkı sözleri ezberle...

-Ayrıca İngilizceyi Programla Öğrenemezsin...

Bu linkede bi bak. işine yarayabilr
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=415441

ingilizce programla öğrenilmez program en fazla yardımcı kaynak olarak kullanılabilir bence bi kursa git ayrıca 3mr ın söylediklerini de yapmaya çalış

Dostum bir kursa gitmden biraz zor vaktin varsa kursa gitmeni tavsiye ederim ve özellikle hocaları yabancı olsu bende gidiyorum çünkü. Ayrıca Daylight inglizce setinide takip etmeni öneririm

walla maddi durumun iyiyse work&travel yapmanı tavsiye ederim. ingilizce yabancı bir ülkede ögrenilir.

walla maddi durumun iyiyse work&travel yapmanı tavsiye ederim. ingilizce yabancı bir ülkede ögrenilir.

arkadaşım eğer hiçbi bilgin yoksa work and travel ile ABD ye gider , sefil olur gelirsin.
yabancı bir ülkede 0`dan dil öğrenmek için yıllarca kalman gerekir..3 ay değil.
o sonraki aşama olabilir.

Önce bir kursa gitmen yada profesyonel yardım alman, iyice çalışman gerekio.

Ayrıca, listening ( dinleme ) için filmleri önerebilirim..

Tsk

HEPİNİZE TESEKKURLER YARDIMLARINIZ ICIN DUSUNCELERINIZI UYGULUCAM

Geri