Inflames21'in Konuları 4

Yanmış da olabilir fakat , yanıklarda deri su toplar , bu adamda daha çok deri gaz dolmuş gibi görünüyor.Kokain mi bilmem ama bence yanık değil

adamın beyni asfalta dağılmış resmen ya yazık

linç etmelerine bişey denemez ama yakmaları insanlık dışı olmuş

dostum çok fena bunlar ya bu korku bölümünde paylaşılan en ürkütücü konu bence :blink: ben şahsen hiç bu kadar ürkmemiştim bu tür şeylere bakarken(özellikle adamın kamyonu ezdiği resimde içim gitti yaw)emeğine sağlık hareketli resimlerden konu açarsan çok sevinirim :thumbup:

Arkadaşım böyle paylaşımları yayınlayarak zevk alıyormusun ilk önce söyliyeyim.gözüme çarpan iki paylaşımında gerçektem miğdemin sınrlarını zorladı bakamadım.sana çiçek,böcek resimleri koy demiyorum ama internette araştırıp bunları buluyorsan?bir sataşma olarak algılama sadece fikrimi söyledim.

karışmak gibi olmasın ama bende fikrimi söyleyeyim infilamesin dediği gibi bölümün adı gereği böle şeyler doğal midesi kaldırmayanlar girmesin konu başlıklarında da yazıyor yorumları okuyorum da kaç kişi bu şekilde yorum yapmış. arkadaşlara yüklenmeyin bu kadar emek vermiş resimler koymuş bu bölümden rahatsız olan varsa girmeyebilir yanlış anlama arkadaşım sözüm meclisten dışarı...

bu resimleri görmüştüm ya bunlar insan değil başka bir şey nasıl yapabiliyorlar anlamıyorum

bence adamin polisin agzindan dogru kursun arkadan cikmis

şimdi bunlara ne desemde nasıl hakaret etsem bilemiyorum başlasam susmam onuda biliyorum Allah (c.c.) bunları ISLAH eylesin...

Bunun bahsi geçen firavun olmadığını sanıyorum. Zira müzedeki açıklamada normal bir insan olduğu yazıyor. Bir firavun olsaydı yetkililer bunu kaçırmazlardı. Üstelik bir firavunun bu şekilde sergilenmesi anormal değil mi? Etrafında çanak çömlekle.

Geri