Inflames21'in Konuları 4

Bunun bahsi geçen firavun olmadığını sanıyorum. Zira müzedeki açıklamada normal bir insan olduğu yazıyor. Bir firavun olsaydı yetkililer bunu kaçırmazlardı. Üstelik bir firavunun bu şekilde sergilenmesi anormal değil mi? Etrafında çanak çömlekle.

evet haklısın ben yazıyı incelememiştim firavun hakkında bir şey yazmıyor sadece nil nehrinin adı geçiyo ama o da firavunla alakasız

evet haklısın ben yazıyı incelememiştim firavun hakkında bir şey yazmıyor sadece nil nehrinin adı geçiyo ama o da firavunla alakasız

ufak bir araştırma yaptım, 2. Ramses'in yaşadığı yıllar MÖ 1302-1212, ama bulunan cesede verilen tarih MÖ 3400'lü yıllar.

Bu tür olaylar imanımızı artıracaktır elbette, ama bence önemli olan bunları görmeden de Kurandan duyduğumuz şekliyle iman edebilmek :goz:

ramses ordusuyla musayı kovalıyor.cesedinin yanında kap kacak mı bulunuyor. bu ramses değil. laf olsun diye paylaşım yapmayın.

ramses ordusuyla musayı kovalıyor.cesedinin yanında kap kacak mı bulunuyor. bu ramses değil. laf olsun diye paylaşım yapmayın.

Kendi öz kaynaklarında ramses olduğu belirtiliyor..Lütfen saygı çerçevesinde yorumlar yapalım.

secde eder şekilde bulunmuş diye bişey duymustum belki dogru belki yanlıs yinede tşkler...

daha küçücük cocuklar var allahım sen bizi koru yarabbim..

beter olsun israilliler inşallah

Canlı bombanın patlama anı(hareketli),İşkence Edilerek İnfaz Edilen İnsanlar [+18]

Bi Teşekkürü Çok Görmeyelim..

Geri