infatuate Hakkında Bilmedikleriniz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LeaDerLyCa

New member
Reaction score
0
Bu Başlıkta infatuate' a istediğiniz Soruları (aşk,para,bilgisayar,BannedLer,Dark_AngeL,hackhelldeki durum,vaziyet,hal,hatır vb...)Sorabilirsiniz...

infatuate Hakkında Sorulan Her Soruyu infatuate size Cevaplandıracaktır....
Buyrun Mikrofon Sizde....

45eecdcccc1362e5b42de212d9c37601.jpg

NOT: Bu Başlık Her Hafta Yeni Bir İsimle Güncellenecektir....
Her Telden Bölümü Yöneticileri
Ethnic & Jewel Ortak Yapımı

VaLLaha ßiLmediğim pek ßişi yok gißi düşünim iLerde sorarım :durdurun

sen nerdeLiydin :p ßu kadar asiLiğini nerden aLdın ßakim :mad:

bir şeyi 40 kere söyLersen oLur mu cidden ya da istemenin sırrı nedir ki hemen sahip oLasın :)

Dürüst cevap cer. smod olmanda torpilin ne kadar etkisi var :)

bir şeyi 40 kere söyLersen oLur mu cidden ya da istemenin sırrı nedir ki hemen sahip oLasın :)

yeni bi waka ya da üstün zeka olmak önemli olan, tıp otoriteleri anca hava atiyi, kara weba bu :crying:

Dürüst cevap cer. smod olmanda torpilin ne kadar etkisi var :)

0 etkisi war, yönetimdeki arkadaşlar bilir, modlar tarafından oylanarak smod oldum, tepeden düşmedim ;)

birinci köprü mü daha önce yapıLmıştır yoksa ikinci köprü mü

birinci köprü mü daha önce yapıLmıştır yoksa ikinci köprü mü

İlk Boğaziçi Köprü Projesi, Sultan İkinci Abdülhamid döneminde yapıldı. 1900 yılında, Anadolu Hisarı ile Rumeli Hisarı arasında bir köprü kurulması için Bosphorus Railroad Company adlı şirket çalışmalara başladı. Köprü üzerine demiryolu döşenmesi de planlanmıştı. Böylece, Avrupa'dan kalkan bir tren Bağdat'a kadar gidebilecekti.

sonra abdülhamitle anlaşmazlığa düştük, dedim bağdatta ne işimiz war, karşıya geçsek yeter, o da ok werdi bende 1. köprüyü yaptırdım .. cewap weriyorum a şıkkı :sigara:

misaL rekLam panoLarı ya da tabeLa faLan hazırLayan esnaf greve girseLer bunun içinde yürüyüş yapsaLar bu yürüyüş esnasında eLLerinde taşıyacakLarı pankartLara bir şey yazabiLirLer mi ? yazarLarsa grev sona mı erer ?

forumda ençok beğendiğiniz bölüm ?

ne iş ile meşgülsünüz ?

dark_angelle forumda mı tanıştınız ?

düğün ne zaman ?

Dünyaya ne tarafından bakarsan daha yaşanılası :melek

misaL rekLam panoLarı ya da tabeLa faLan hazırLayan esnaf greve girseLer bunun içinde yürüyüş yapsaLar bu yürüyüş esnasında eLLerinde taşıyacakLarı pankartLara bir şey yazabiLirLer mi ? yazarLarsa grev sona mı erer ?

ben sana msnden yazcam birazdan emi kızım ..

forumda ençok beğendiğiniz bölüm ?

ne iş ile meşgülsünüz ?

dark_angelle forumda mı tanıştınız ?

düğün ne zaman ?

en çok beğendiğim bölüm her telden ilk göz ağrım =) makyözüm, hayır forumda tanışmadık, biz tanıştıktan 4-5 ay sonra üye oldum foruma, Allah kısmet ederse mayısta düşünüyoruz =)

Dünyaya ne tarafından bakarsan daha yaşanılası :melek

ne taraftan bakarsan bak yaşamak için bir sebep muhakkak görüyorsun ;)

diyeLim farz-ı misaL yani,bi tane hayvan var bu hayvanın nesLi tükenmek üzere ama bu hayvan da nesLi tükenmek zorunda oLan bir bitki iLe besLenmekte,yani soyu tükenmekte oLan bir hayvan soyu tükenmekte oLan bir bitkiyLe besLeniyorsa ne yapmaLı sayın infa kişisi...

ALLAH birlik ve beraberliğinizi bozmasın

en çok beğendiğiniz üye ?

diyeLim farz-ı misaL yani,bi tane hayvan var bu hayvanın nesLi tükenmek üzere ama bu hayvan da nesLi tükenmek zorunda oLan bir bitki iLe besLenmekte,yani soyu tükenmekte oLan bir hayvan soyu tükenmekte oLan bir bitkiyLe besLeniyorsa ne yapmaLı sayın infa kişisi...

nesli elimden tükenecek olan birini tanıyorum, halk arasında hacı diyolar, nasıl bi sapığa çattım acaba :crying:

ALLAH birlik ve beraberliğinizi bozmasın

en çok beğendiğiniz üye ?

tşk ederim, darısı kalbi temiz olan herkesin başına =) en çok beğendiğim üye diye birşey yok, saygısını we sewiyesini bozmayan bütün üyeleri beğeniyor we sewiyorum ..

Küçük dağlar kimin eseri hacım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri