Inca Dijital Tv Kart

BADYTAN

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar yeni INCA DİJİTAL TV KART ALDIM KURDUM HERŞEY TAMAM AMA Bİ TÜRLÜ UYDUYU İZLEYEMİYORUM SİNYAL GÜCÜ DE VAR AMA KIRMIZI BİTÜRLÜ KİTLENMİYOR KULLANAN ARKAŞLARIN YARDIMLARINI BEKLİYOR

EMEĞE SAYGI

digital tv kartların tunerleri kalitesizdir.Hele senin inca nın maalef iyice kalitesiz.Çanağın ayarını en yüksek sinyal alıcak şekilde ayarlattır.aynı çanakla digital receiverdan görüntü alaiblirsin ama inca dan almazsın dediğim gibi çanağını en yüksek sinyali alaibldiği şekilde ayarlattır başka bi sorun olcağını sanmıyorum

Prog Dvb Diye Bi Program Kurdum Bi Müddet Uğraşcam Galiba Bilmeyince Biraz Karişik Geliyor Dediğin Gibi Yaptircam Sinyaşleri En Iyi Alabilceğim şekilde Ayarlicam Anneti Sağol Dostum

yaa arkadaşlar bende aldım çekı ama kalıtede bısı gozukmuo bana yardımcı olurmusunuz yaa msn adresım tolgatanrş@hotmail.com yardımcı olursanız sevınırım

bu kartın tuneri slikon sanırım doğal olarak zayıf receivere bağlayın o zaman sinyal kalitesi artar bu twinhan hep böle naparsınız

nasıl yani şimdi nasıl baglantı yapcam ben recicer da bi çanaklardan gelen kabloyu lnb ın e takıom tv kartınıda loop through dıye bır yer var orayamı baglıcam .ama bıde sunu solıım bana %68 sınyal gelıo zaten lnb yı dırek tv kartına bagladıımda (tv kartı dıgıtal)
msn adresım [email protected]

yardım lütfen

inca dvb kullanıyorum. Bence tuner kalitesi iyi, receveir geçiçli kullanıyorum ve kablo uzun ama turksat iyi çekiyor. tuner sorunu değil ayar sorunu. Driver kurulduktan sonra direk porg dvb kullan oradan ayar yap mümkünse önce receiver da kontrol et sinyali orada sorun yoksa inca dvb sorun olmaz. Birde diseg kullanıyorsan kısa devre olmuş olabilir diseg, kısa devre diseg receiver da çalışır uydu tv kartında çalışmaz hasas elektirk sinyallari ile çalışır ufak diseg bozukluğunda çalışmaz

Geri