Ben size Komik bir olayımı anlatayım
Bir gün babam İle ava cıkıcaz bende sürekli tek kırma ile giderim ava
fakat babam bir otomatik almış ki o kadar güzel üzümlü marka ve işlemeli oda benim gözümü kamaştırdı
Tabi aldık tüfekleri gidioruz bende otomatik pederde tek kırma derken bu arı kuşları oluyor bilen wardır mutlaka neyse işte onlardan toplanmışlar bir ağaca böle cırr cırr falan ötüyorlar bende gözüme kestirdim sıkıcam önceden de mermiyi agzına vermiştim neyse bir bastım tak dedi birşey
tabi bu tak biraz yüksek sesle cıkınca bütün kuşlar havalandı peder delirdi dedim ne oldu ya salak gibi altına fişşek sokmassan böle olur işte dedi ama ne dediğini anlamadım meğersem ben agzına mermi verdim ama o bir yeri warya hani mermiyi kattıgımız orayada mermi salıcakmışız
ben nerden bilyim sonra bir arkadaşımada bu olayı açıklıyayım dedim canlı canlı
tabi bu sefer tek fişşek kattım salak gibi derken tüfek bir patladı
bende patlıyacagını hesablamadım ve yere düştüm arkadaşda diyor olm hani bu patlamıyordu
tabi 2 mizde acayip korktuk =)
Ve bu olayın üstüne birde şu oldu bir gün annem bahçede avaz avaz bagırıor koşşşun yıllaaan !!! falan diye bende hemen kaptım otomatiği
salka git işte tek kırmayı al neyse pederde aldı tek kırmayı derken gittik peder arıor bulamadı yılanı
ben buldum kacıor gözümün önünde böle kahva rengi kafasına dogru yesil bişi derken bir sıkdım dann
yılan kaçmaya basladı vuramadım cünkü otlardan kapalı idi üstü derken bakıorum öle dalmısım
peder sıkdı dedi sen salak mısın oglum ya baba ne oldu ki dedim elindeki ne senin dedi
ne dedim otomatik olum neden 1 tane sıkıpda bakıyorsun sallasana ardı ardına yılanı kızdırdın ya sonra sokarsa seni dedi bastım ben kahkahayı
babamda tabi gülmeye basladı böle bişi işte baya uzattım k.bakmayın
Ha birde birinde serçe'ye 9 lu
yani bu misketlerden sıkmışım
tabi kuşun sade tüğleri kaldı ve benm omzum haşat xD