işte mhp nin yaptıkları

Hey maşallah birader sende ne istikrar var sende bıkmadan usanmadan sürekli olarak Mhp karşıtı konu açabiliyorsun :D:D

Öncelikle sen kemalistsin komünist herifin şiiri orda ne arıyor :goz:

Konuya da gelince izah ediyoruz ama anlamak istemiyorsun Mhp akp nin eleştirdiği yönlerinde birleşmedi.Mhp 8 yıl önce de Başörtü taslağı vermişti ama meclis sizin zihniyetinizden olduğu için geçemedi :goz:

Resimlere de gelince Devlet Bahçeli belki el sıkıştı ama onlara hain diyebilen tek kişi :goz:

Kemalist Komünist ikiside Aynı Düşünceyi Savunur!.......

MHP benim gözümde bitmiştir, Bahçeli değişmediği sürece ve AKP'nin yalakalığını bırakmadığı sürece de hayatta barajı bir daha geçemez.

Kardeş Sen Eğer gerçek milliyetçiysen zaten MHP'yi gözünde bitirmessin tamam Bahçeli'yi gözünde silebilirsin ama partimi ne olursa olsun bırakmam ben kendi adıma konuşacak olursam. Bi ortamı kişiye göre değerlendiriyorsan sen bütün ortamını bırakmış sayılırsın.

Eğer Mhp ılımlı Davranmasaydı R.tayyıp Erdoğan Nasıl Hapse Atıldı Tepki Oylarıyla Başbakan Olup 1. Parti Oldu Hatırlayın. Mhp Eğer ılımlı Olmasaydı Akp Oylarını Daha çok Arttırıp Bu Sefer Daha Başına Buyruk Olacaktı. Bunu Düşünmeden Siyaset Bilmeden Bu Güzelim Siteye Böyle Polemikler Eklemeyin Lütfen . Yöneticilerin Dikatine. Burda Herhangi Bir Partiyi Kötülemiyor Yada övmüyorum. Sadece Bilinçsizce Açılan Yazıları Provake Kokan Yazıları Bu Sitede Görmek Istemiyorum. Bu Yazılar Mhp Yi Eleştiriyor, Eğer şuanda Mhp Olmasaydı Akp Bugünkü Durumdan 10 Kat Daha çok BAŞINA BUYRUK DAVRANACAKTI. Bu Konuyu Açan Arkadaşın Canını Sıkacaktı... (anlayana)

arkadaşlar bu konulara blaşmayın çoğunuz oy kullanıyorsunuz bu ülkede seçin milletvekilinizi sizin yerinize TBMM de o konuşsun. ha diyorsanızki benim milletvekilim mecliste bir işe yaramıyor
ee seçmeseydin be kardeşim. haksızmıyım arkadaşlar

Kemalist Komünist ikiside Aynı Düşünceyi Savunur!.......

kemalistler kominismi
kominisler kemalistmii kii aynı düşünceyi savunsunlarr

tahrik edici ve bir o kadar cahilce mesajj...

-ilk mesajlarda klon üye yada çoğaltılmış üye tek mesajlık tek kullanımlık kukla üyeler hakkında yöneticilerin hassas davranmalarını temenni ederimm

-söyleyemeyeceği lafları gölge üye olarak söyleyen çakkallar varrr bence
-kemaliste kominist diyemeyen bikaç kullanımlık üye olup söyleyen çakkallar varr

-tavsiem eğer uygun görülürse ...

belli bir post yüzdesi olanlar siyasi bölümü kullanmalıı

bu tip suistimaller e ufak da olsa bir önlem alınmalı...

saygılarımla............

hak etmi$Ler ki yapmı$Lar :goz:

Kardeş Sen Eğer gerçek milliyetçiysen zaten MHP'yi gözünde bitirmessin tamam Bahçeli'yi gözünde silebilirsin ama partimi ne olursa olsun bırakmam ben kendi adıma konuşacak olursam. Bi ortamı kişiye göre değerlendiriyorsan sen bütün ortamını bırakmış sayılırsın.

kardeş sende gerçek milliyetçiysen ATATÜRKÇÜ düşünürsün...

ya ÖlÜm Ya iStİkLaL TEK yol DEwRiM YAPACAK DA BİRİ VAR YETERKİ SERBEST BIRAKSINLAR ONU!!!!!!!!!!!!!!!!! UZATMAYIN LAFI

ya ÖlÜm Ya iStİkLaL TEK yol DEwRiM YAPACAK DA BİRİ VAR YETERKİ SERBEST BIRAKSINLAR ONU!!!!!!!!!!!!!!!!! UZATMAYIN LAFI

hapiste çakkallarr varrr hangisini diorsun açık konuşşş apoyumu kastediyorsun yoksaa söylee de uzamasınn mademm öylee
-biz devrimdenmi bahsediyoruzz nasıl vardın bu kanıyaa
-hem devrimden bahsediyormuşuz hemde uzatıyormuşuz lafıı buyurr mademm öylee sen söylede fazla uzamasınn bu hangii çakkalkii hapisten çıkıp devrim yapacakk

ya bu
Ataturk e solcu oldugunu ıdda eden arkadas pekı Ataturk nıye bu ulkeye kominızım getırmedıde cumhuruyetle yonetılıyoruz ya neden hep bu no.pasaparan mıdı r nedır o bıde red army mı ne nıye sureklı komunızım propagandanıza uydurma seylerı katıp yalan yanlıs seyler soyluyorsunuz

ya sızın o nazım dedınız zatın Ataturk e laf atan sıırı var senınn o denız gezms denen yaratık bu ulkeyı karıstıran banka soyan profosyonel devrımcı (her turlu devrım makul ucretlerde yapılır gıbısınden profosyonel heralde) adam oldurmedımı cumhurıyetı yıkıp kominizim getırmek ıstemedımı
bu herıf resmen rusyanın usagıyıdı
bı kere Ataturk ruslardan bırıncı dunya savasında yardım olarak sılah almsıtır rusya karsılıgında Turkıyenın kominist olmasını ıstemıstır ama kabul etmemıstır bı halt bılmıoyonuz konusup duruyorsunuz sen sımdı bu anlattıgımda yalan dersın bunuda bana ufuk dıye bır arkadasım anllattı kendıısı ılerı duzey tkplıdır hıcde sevmemm aynı zamanda kendıısı Ataturkude sevmez gelıpde burda kendı propagandan ıcın yalan atıp durma

komiksin ne diyim sana ileri düzey tkp li ne demekse :durdurun
ufuk diye arkadaşı varmış :durdurun

bir kere rica ediyorum yazdığın şeyi bir kere oku öyle yolla birde anlattığını çözmeye uğraşmayalım

şimdi senin üstünden tüm kendini milliyetçi sananlara yazıyorum

atatürkün solcu olduğunu iddia etmiyorum çünkü atatürk solcudur nedenlerinide sıralayım
feodal düzeni yıkıp cumhuriyeti kurmuş bir kişilik
inkılaplar yapmış bir devrimci (inkılap türkçesi=devrim)
halkı din sömürücülerinin şeyhlerin elinden kurtarmış bir insan
artı emperyalizme karşı savaşmışlığıda var

daha neler neler sayılabilir

atatürkün komünist olduğunu iddia etmiyorum (her solcu komünist değildir bunuda bilmiyorsunuz galiba) ama milliyetçilerin atatürk milliyetçiydi diyip atatürk milliyetçiliğini(yani atatürk ne kadar ve kime karşı milliyetçiyse o) çeke çeke sündüre sündüre kendileriyle bağdaşlaştırmalarınıda kabullenmiyorum

şimdi atatürkün bugün mhp lilerin milliyetçilik sandığı şeyi benimsediğini düşünelim
milliyetçi sitelerde ne kürtlerin kuyrukluluğu ne hainlikleri afedersin ne köpeklikleri eksik edilmiş her türlü hakaret diz boyu atatürk sence bumuydu

1955 yılına kadar istanbulda 200.000 rum yaşadığı söylenir yani atatürk dokunmamıştır bu insanlara ama azınlık olaylarından sonra (bunada neden azınlık olayı denirse sanki olayı azınlıklar çıkarmış gibi) olan olmuştur bugün bile o kendini milliyetçi sanan gölge etmeseler başka ihsan istemeyeceğimiz güruhtan insanlar hrant dinki haince öldürmüş misyonerlerin kafalarını kesmekte hiçbir beis görmemişlerdir yani sizce atatürk sizin gibi milliyetçimiydi

deniz gezmiş ve nazım hikmetle ilgili söylediklerine girmeyecem hakaret etmişsin

yalan olan birşeyi söyle bilmediğini kanıtlayayım

" şimdi atatürkün bugün mhp lilerin milliyetçilik sandığı şeyi benimsediğini düşünelim"

Milliyetçilik sandığı şeymi? peki sence sandığımız şey nedir?

Ben milliyetçiyim, ama ırkçı olduğumu sanmıyorum.Mhp ninde ırkçı olduğuna inanmıyorum.Ama sen öyle düşünüyorsan yanlış düşünüyorsun diyebilirim.

Ben milliyetçiyim, ama ırkçı olduğumu sanmıyorum.Mhp ninde ırkçı olduğuna inanmıyorum.Ama sen öyle düşünüyorsan yanlış düşünüyorsun diyebilirim.

her ne kadar mhpnin yönetici kesiminde böyle birşey görmesemde tabana baktığımda bunu görüyorum şu anda söylem olarak bulunsada icraatta var

yani hrant dink öldükten sonra bir köpek eksildi demek bence ırkçılıktır veya ozan arif bence ırkçıdır ermeniyi dışlamak ırkçılıktır

Ermeniyi dışlamak ırkçılıktır diyosunda.Ermeniler türkiyeyi bölmek için elinden geleni yapıyo.Doğrumu?

Ermeniyi dışlamak ırkçılıktır diyosunda.Ermeniler türkiyeyi bölmek için elinden geleni yapıyo.Doğrumu?

türk vatandaşı ermenileri kastediyorum kaç bin kişi varki neyi bölecekler bu ülke 3-5 bin kişiyle bölünecek bir ülkemi korkular yersiz

dış güçleri kastediyorsan yapıyor olabilirler ama ülke dıştan bölünemez içten bölünür çözüm ölüm değil halkı mutlu etmektir bana göre

her ne kadar mhpnin yönetici kesiminde böyle birşey görmesemde tabana baktığımda bunu görüyorum şu anda söylem olarak bulunsada icraatta var

yani hrant dink öldükten sonra bir köpek eksildi demek bence ırkçılıktır veya ozan arif bence ırkçıdır ermeniyi dışlamak ırkçılıktır

yapma ya ne güzel Milliyetçilik dersi veriyorsun sen öyle :durdurun

ermeni itleri şuanda bile azerbaycana girsin sen ermeniyi dışlayınca ırkçı ol bu ne perhiz bu ne lahana turşusu!!

taban sana göre ırkçıdır bazılarına göre ümmetçi ama biz kendimizi ALLAH a çok şükür ki biliyoruz ve MİLLİYETÇİYİZ!

Geri