işte mhp nin yaptıkları

Bence Mhp şuanda Akp nin gerçek yüzünü ortaya çıkarmak için oyun oynuyor ve bunu başardı sayılır Görüceqsiniz ki bir U dönüşü yapıp Akp yi ortada bırakacaqtır...

zamanında 80li yıllarda solcularla uğraşıyorlardı mhpliler.abim anlatmıştı.80li yıllarda abim yolda yürürken yolda önünü kesmiş milliyetçi takımlar sormuşlar abime sağcımısın solcumusun diye?abim solcuyum demiş tabi anında dayağı yemiş.şu milliyetçi takıma soruyorum şimdi zamanında solcularla uğraştınız vatan haini dediniz komünist dediniz ya ALLAH bismillah ALLAHÜEKBER deyip tekbir getirdiniz peki şimdi neden dtp yani pkknın uzantısı olan parti yandaşlarının eylemlerine sokağa dökülüp tepki vermiyorsunuz.Türkiyenin her yerinde aponun posterleriyle yürüyorlar Türk bayrağı asan tc vatandaşlarının evlerini arabalarını taşlıyorlar hemde elllerini kollarınısallaya sallaya gezip eylem yapıyorlar .he diceksinizki polis zaten müdahele ediyor diceksiniz ama 80li yıllarda polis yokmuydu.üstelik 80li yıllrda solcular vatan haini değilki onlarda ATATÜRKÇÜ vatan sever.işte bu yüzden ben mhpye güvenmiyorum,ucuz milliyetçiler solcularla uğraşacağınıza kurt işareti yapıp sokaklarda elini kolunu sallayan pkk sempatizanlarına dayak atın...solcular sizden daha vatansever beee....

zamanında 80li yıllarda solcularla uğraşıyorlardı mhpliler.abim anlatmıştı.80li yıllarda abim yolda yürürken yolda önünü kesmiş milliyetçi takımlar sormuşlar abime sağcımısın solcumusun diye?abim solcuyum demiş tabi anında dayağı yemiş.şu milliyetçi takıma soruyorum şimdi zamanında solcularla uğraştınız vatan haini dediniz komünist dediniz ya ALLAH bismillah ALLAHÜEKBER deyip tekbir getirdiniz peki şimdi neden dtp yani pkknın uzantısı olan parti yandaşlarının eylemlerine sokağa dökülüp tepki vermiyorsunuz.Türkiyenin her yerinde aponun posterleriyle yürüyorlar Türk bayrağı asan tc vatandaşlarının evlerini arabalarını taşlıyorlar hemde elllerini kollarınısallaya sallaya gezip eylem yapıyorlar .he diceksinizki polis zaten müdahele ediyor diceksiniz ama 80li yıllarda polis yokmuydu.üstelik 80li yıllrda solcular vatan haini değilki onlarda ATATÜRKÇÜ vatan sever.işte bu yüzden ben mhpye güvenmiyorum,ucuz milliyetçiler solcularla uğraşacağınıza kurt işareti yapıp sokaklarda elini kolunu sallayan pkk sempatizanlarına dayak atın...solcular sizden daha vatansever beee....

Zamanı geldiğinde bütün vatan hainleri, milletini sevenlerin tokatını suratında hissedecektir.Ülkücülerle uğraşacağına git bölücülerle uğraş.İşin gücün yokmu senin.

Zamanı geldiğinde bütün vatan hainleri, milletini sevenlerin tokatını suratında hissedecektir.Ülkücülerle uğraşacağına git bölücülerle uğraş.İşin gücün yokmu senin.

bölücüler senin zihniyetince sadece solculardanmı ibaret?televizyonları izlemiyormusun hergün apo ve kürdistan bayraklarıyla yürüyorlar TÜRK bayraklarını göklerden indirip shov yapıyorlar hemde taksmde istiklal caddesinde istanbulun göbeğinde.sen ve senin gibi milliyetçi takım bu bölücü tererör örgütüne destek verenlere neden tepki göstermiyor?zamanında solcularla uğraşıyordunuz 80li yıllrda şimdi ne değişti.pkk sempatizanlarından korkuyormusunuz?:dışarıda bi ton bölücü geziyo birader git sende onlarla uğraş taş atarlar diye korkuyosan bilemem...

senin bu sözlerine sadece gülünür.Ammada dert olmuş sana bu deniz gezmişler.Neden se her idam edilen Kahraman oluyo, eeee nede olsa gençlere fark gerek , aykırılık gerek.Her neyse canını sıkma biz kimseden korkmayız.Vakit geldiğinde pislikler temizlenir..

Kardeş Senin bu laflarına dayanamadım bende katılmamak için kendimi zor tutuyodum ama dayanamıcam konuscam. Önceliikle koskoca bi sivil toplum örgütü sen dedin diye şimdi kalkıp bölücülerle mi kavga ortamına mı girecek? sen bizi çetelerle falan karıştırıyorsun sanırım. Sonra benimde birçok kürt arkadaşım var her kürdün elini sıkan pkk lımı yada terörist falan mı oluyor senin laflarına akıl sır erdiremedim inan. "Biz milliyetçiler belki tarihte ilk defa olarak misli görülmemiş bir mücadeleye girişmiş bulunuyoruz. Mücadelemiz; büyük Türk milleti için en iyi, en doğru ve en güzeli ne pahasına olursa olsun elde etmektir."

TBMM'nin açılışındaki fotoları koymuşsun.. unutmaki o PKK'lıları meclisi yollayanlar Vatandaşlık bağı ile bağlı olanlar TÜRK'LEr... malesef onlar orda ve mecburen yapılan bir tokalaşma...

Bozkurt28 reisim sen işi biliyorsun. bu utkutan81 denen az muhterem kardeşimizin işi MHP ye saldırmak.
soralım Atatürk'ün görüşlerini mi savunuyor yoksa karşı durduğu düşünce ev akımları mı.

Atatürk ilkelerinin içinde Cumhuriyetçilik mi var yoksa komünizm mi var anlamadım gitti.
herifin amacı belli sadece MHP yi karalamak. ama gel gör ki bu adam kuş kadar beyniyle olayları yorumlayamıyor ve kendisiyle de çelişiyor.
Allah akıl fikir versin derken şunu eklemek istiyorum düşünceleri ile hareketlerini de karıştırmasın

mhp yi karalıyorum diye komünistmi oldum şimdi haydaaa her mhpye karşı geleni komünist damgasını lap diye yapıştırırsınız zaten.sen ATATÜRKÇÜMÜSÜN?ATATÜRKÇÜYSEN ATATÜRKÜN PARTİSİNİ tutsana türbana evet diyerek ATATÜRKÜN inkilaplarına devrimlerine karşı geliyorsun.senin ideolojin yani mhp ATATÜRKÇÜ değil islamcı bir parti utan beee...

mhp yi karalıyorum diye komünistmi oldum şimdi haydaaa her mhpye karşı geleni komünist damgasını lap diye yapıştırırsınız zaten.sen ATATÜRKÇÜMÜSÜN?ATATÜRKÇÜYSEN ATATÜRKÜN PARTİSİNİ tutsana türbana evet diyerek ATATÜRKÜN inkilaplarına devrimlerine karşı geliyorsun.senin ideolojin yani mhp ATATÜRKÇÜ değil islamcı bir parti utan beee...

Atatürkün dinsiz olduğunu sanmıyorum.Neden bu kadar kızdırıyor sizi islam.Yoksa farklı inançlarınız mı var?

kardeşim ben başörtüsüne okullarda kamu dairelerinde karşıyım.sen baksana o zaman şunu göster bana ATATÜRKÜN dönemin okullrda türbanlı öğrenci varmıydı?her yerde türbanlı bayanlar geziyor kim kime karşıki ama kamu ve okullarda türban olmamalı

Kardeş Atatürk Kimin başından başörtüsünü çıkarmış veya takmicaksınız diye bişey demiş de bizim mi haberimiz yok!!

Kardeş Atatürk Kimin başından başörtüsünü çıkarmış veya takmicaksınız diye bişey demiş de bizim mi haberimiz yok!!

kardeşim cumhuriyet kurluduğundan buyana okullarda kamu dairelerinde türban varmıydı?şimdi neden laiklik çiğneniyo.anayasanın kurallarına va laikliğe saygılı yaşıyorduk taki bu akp hükümeti türban meselesine ortaya koyana dek.böyle giderse kubilay olaylarını çok yaşıcaz.baksana mini etke giyen kızlara kezzap döken şırıngalı sapıklar türemeye başladı.kamu dairelerine askeriyelere okullara erkeklerimiz şalvarıyla cübbesiyle hacı sakalıyla yakında girerse hiç şaşmam sizin gibi milliyetçiler gerçi bunada destek verirler

Sen Rahat ol utkutan81 öle bişey zaten olamaz bak bende bir üniversite öğrencisiyim hatta şu an sınıftan yazıyorum bunları ve hemen yanımdaki bilgisayardada türbanlı bir kız oturuyo fakat ben rahatsız falan olmuyorum.Ayrıca öle bişey olursa inan Türkiye o zaman karışır millliyetçiliğime ve milliyetçilere de laf söletmem sen kaç tane milliyetçi tanıyosun da milliyetçiler hakkında bu kadar yorum yapabiliyorsun.

ya bu
Ataturk e solcu oldugunu ıdda eden arkadas pekı Ataturk nıye bu ulkeye kominızım getırmedıde cumhuruyetle yonetılıyoruz ya neden hep bu no.pasaparan mıdı r nedır o bıde red army mı ne nıye sureklı komunızım propagandanıza uydurma seylerı katıp yalan yanlıs seyler soyluyorsunuz

ya sızın o nazım dedınız zatın Ataturk e laf atan sıırı var senınn o denız gezms denen yaratık bu ulkeyı karıstıran banka soyan profosyonel devrımcı (her turlu devrım makul ucretlerde yapılır gıbısınden profosyonel heralde) adam oldurmedımı cumhurıyetı yıkıp kominizim getırmek ıstemedımı
bu herıf resmen rusyanın usagıyıdı
bı kere Ataturk ruslardan bırıncı dunya savasında yardım olarak sılah almsıtır rusya karsılıgında Turkıyenın kominist olmasını ıstemıstır ama kabul etmemıstır bı halt bılmıoyonuz konusup duruyorsunuz sen sımdı bu anlattıgımda yalan dersın bunuda bana ufuk dıye bır arkadasım anllattı kendıısı ılerı duzey tkplıdır hıcde sevmemm aynı zamanda kendıısı Ataturkude sevmez gelıpde burda kendı propagandan ıcın yalan atıp durma

kardeşim ben chpliyim,solcuyum varmı illa milliyetçi olunmak için mhplimi olmak gerekir.ben komünist değilim komünizim ve faşizime karşı sosyal demokrat bir kişi olarka tanımlıyorum,ayrıca deni gezmiş değil deniz baykalcıyım ve ATATÜRKÜN kurduğu partiyi tutuyorum.

mhp ye bu hareketler yakışmadı, ayrıca mhp yi kötüleyici bir sürü konu var mhp den önce bir sürü başka parti var gerçekten işe yaramayan... artık çoğu parti Atatürkçü çizgisinden az da olsa saptı, türkiye kötü bir yere sürükleniyor. yaşlı bildik siyasetçiler yerine genç ve dinamik gerçek atatürkçü siyasetçiler meclise gitsin, bir sürü üniversite mezunu gencimiz var, onlar boşunamı okuyor?

Geri