HeaVenSiS
V.I.P
Bence Mhp şuanda Akp nin gerçek yüzünü ortaya çıkarmak için oyun oynuyor ve bunu başardı sayılır Görüceqsiniz ki bir U dönüşü yapıp Akp yi ortada bırakacaqtır...
zamanında 80li yıllarda solcularla uğraşıyorlardı mhpliler.abim anlatmıştı.80li yıllarda abim yolda yürürken yolda önünü kesmiş milliyetçi takımlar sormuşlar abime sağcımısın solcumusun diye?abim solcuyum demiş tabi anında dayağı yemiş.şu milliyetçi takıma soruyorum şimdi zamanında solcularla uğraştınız vatan haini dediniz komünist dediniz ya ALLAH bismillah ALLAHÜEKBER deyip tekbir getirdiniz peki şimdi neden dtp yani pkknın uzantısı olan parti yandaşlarının eylemlerine sokağa dökülüp tepki vermiyorsunuz.Türkiyenin her yerinde aponun posterleriyle yürüyorlar Türk bayrağı asan tc vatandaşlarının evlerini arabalarını taşlıyorlar hemde elllerini kollarınısallaya sallaya gezip eylem yapıyorlar .he diceksinizki polis zaten müdahele ediyor diceksiniz ama 80li yıllarda polis yokmuydu.üstelik 80li yıllrda solcular vatan haini değilki onlarda ATATÜRKÇÜ vatan sever.işte bu yüzden ben mhpye güvenmiyorum,ucuz milliyetçiler solcularla uğraşacağınıza kurt işareti yapıp sokaklarda elini kolunu sallayan pkk sempatizanlarına dayak atın...solcular sizden daha vatansever beee....
Zamanı geldiğinde bütün vatan hainleri, milletini sevenlerin tokatını suratında hissedecektir.Ülkücülerle uğraşacağına git bölücülerle uğraş.İşin gücün yokmu senin.
Bozkurt28 reisim sen işi biliyorsun. bu utkutan81 denen az muhterem kardeşimizin işi MHP ye saldırmak.
soralım Atatürk'ün görüşlerini mi savunuyor yoksa karşı durduğu düşünce ev akımları mı.
Atatürk ilkelerinin içinde Cumhuriyetçilik mi var yoksa komünizm mi var anlamadım gitti.
herifin amacı belli sadece MHP yi karalamak. ama gel gör ki bu adam kuş kadar beyniyle olayları yorumlayamıyor ve kendisiyle de çelişiyor.
Allah akıl fikir versin derken şunu eklemek istiyorum düşünceleri ile hareketlerini de karıştırmasın
mhp yi karalıyorum diye komünistmi oldum şimdi haydaaa her mhpye karşı geleni komünist damgasını lap diye yapıştırırsınız zaten.sen ATATÜRKÇÜMÜSÜN?ATATÜRKÇÜYSEN ATATÜRKÜN PARTİSİNİ tutsana türbana evet diyerek ATATÜRKÜN inkilaplarına devrimlerine karşı geliyorsun.senin ideolojin yani mhp ATATÜRKÇÜ değil islamcı bir parti utan beee...
benim farklı bir inancım yok.peki neden laikliği çiğneyip ATAÜRKÜN devrimlerine inkilaplarına saygısızlık yapıyorsunuz ?nasıl güveneyim ben mhpye !!!!
Kardeş Atatürk Kimin başından başörtüsünü çıkarmış veya takmicaksınız diye bişey demiş de bizim mi haberimiz yok!!