işte mhp nin yaptıkları

utkutan81

New member
Reaction score
0
Son Başbuğ Gazi mareşal Mustafa Kemal ATATÜRK
212c1lk.jpg

Seçim arefesinde herkesten çok atıp tutan, onun bunun boynuna ip fırlatan, Tayyib'e ve kabinesine bin bir suçlama isnad eden MHP, seçimlerden sonra büyük değişiklik gösterdi. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin büyük çabaları neticesinde Cumhurbaşkanı seçilemeyen Abdullah GÜL'ün Cumhurbaşkanı seçilmesini sağlamakla, 367 setini yıkmakla işe başladı. Eğer MHP, bu seti yıkmasaydı, diğer bütün milletvekilleri oylamaya katılsaydı dahi 367 seti yıkılamayacak, Abdullah GÜL Cumhurbaşkanı seçilemyecekti ama anlaşılan MHP, irticanın Çankaya'ya bağdambaç kurup oturmasına çok hevesliydi. Ondan sonra gidip Meclis'te, kürtçü DTP'li teröristlerle kırk yıllık ahbap gibi el sıkıştı. Hem de bunu, milleti enayi yerine koyarcasına yaptı çünkü DTP'li teröristlerle beraber MHP'de Meclis'e girince, herkes MHP'nin, DTP'nin önünü keseceğini düşünüyordu. Fakat öyle olmadı, tam tersi oldu ve DTP, Türkiye Cumhuriyeti Devletine ağzı dolusu konuşup teröristlere "kardeşim" derken, MHP zahmet buyurup da bir karşı cevap vermedi.

Tahmin edilen hep şuydu; MHP ve CHP Meclis'e girer, ortak hareket eder ve bir ulusalcı cephe oluşturarak, AKP'nin başına buyruk hareket etmesini engeller. Fakat nerede? Mal bulmuş mağrubi gibi Meclis'e girince aklından olan MHP, seçimlere kadar yaptığı her şeyi ve millete verdiği bütün sözleri unuttu. MHP'nin, 22 Temmuz'da aldığı oyların büyük kısmı MHP tabanından değil, Atatürkçü ve milliyetçi kesimden, yani bugün "ulusalcılar" olarak tabir edilen kesimden gelmiştir. MHP'nin taban oyu ortlama %8 ila 9 arasıdır. Bunun üzerine çıkamaz.

Hatırlayacağınız gibi geçen sene yapılan Söğüt Şenliklerinde MHP'liler ile AKP'liler arasında kavga çıkmıştı. MHP'li bir grup, Tayyib'in korumalarına saldırmış, korumanın birinin yüzüne muştayla vurmuşlardı. O zaman ülkücülede bir hava bir hava vardı ki görmeyin gitsin. Tayyib'in korumasını dövdüle ya, artık yanlarına yaklaşılmıyordu afra tafralarından. Peki bu yıl ne oldu? O, adamları Tayyib'in korumalarına saldıran Bahçeli, kalkıp Tayyib ile kol kola aynı şenliklere katıldı. Tabi ülkücülerin o çok övünerek yaptıkları iş de fıkralara konu olmaktan başka bir şeye yaramadı.
İşte 2006 yılındaki ve 2007 yılındaki MHP'nin karşılaştırması:

2q21mhk.jpg

2006 yılında AKP otobüsünün camını kıranların 2007 yılındaki resimleri bunlar:

dmviao.jpg

Peki ya teröristlerle el sıkışmalarına ne demeli:

2h31nxv.jpg

295ww07.jpg

İnsan, hesap vermesini bilmeli, hesabını veremeyeceği bir işi hiç yapmamalıdır. MHP, bu milletin oyunu ödünç almıştı, her ne kadar ona biz güvenmesek de, ona güvenen tabanından başka samimi insanlar da vardı. Hadi kendi tabanı hiç bir şekilde düşünmeden, sorgulamadan ve tetkiklerde bulunmadan MHP'ye oy veriyor da tabanı dışında kendisine oy verenlere MHP'nin hesap vermesi gerekir. Çünkü o oylar MHP'ye, Abdullah GÜL'ü Cumhurbaşkanı seçsin, DTP'li teröristlerle kol kola resimler çektirsin, Söğüt'te Tayyib'in dizinin dibinden ayrılmasın diye verilmedi.

Uzun lafın kısası; MHP artık Türk Milleti nezdinde bitmiş, sönmüş bir partidir.

Bu Vatana Nasıl Kıydılar

İnsan olan vatanını satar mı?
Suyun içip ekmeğini yediniz.
Dünyada vatandan aziz şey var mı?
Beyler bu vatana nasıl kıydınız?

Onu didik didik didiklediler,
saçlarından tutup sürüklediler.
götürüp kâfire : Buyur... dediler.

Eli kolu zincirlere vurulmuş,
vatan çırılçıplak yere serilmiş.
Oturmuş göğsüne Teksaslı çavuş.

Günü gelir çark düzüne çevrilir,
günü gelir hesabınız görülür.
Günü gelir sualiniz sorulur :

mhpnin ve diğer işbirlikçilerin

hesapları

teker teker sorulacak

Dostum Bunun Adı Siyaset Başka Bir Izahı Yok

kardeş sen olaylara at gözlüğü ile bakıyorsun seçimden once hepiniz mhp hep kavga edecek işte hep olay cıkaracak diyordunuz. Şimdi uzlaşma yolunda olan mhpye laf etmeyin bence.. Bende akpden nefret ediom!!!

kardeş sen olaylara at gözlüğü ile bakıyorsun seçimden once hepiniz mhp hep kavga edecek işte hep olay cıkaracak diyordunuz. Şimdi uzlaşma yolunda olan mhpye laf etmeyin bence.. Bende akpden nefret ediom!!!

akpden enfret ediyorsun o zaman mhpye niye laf söylettirmiyorsun.çok tutarsız bir açıklama yapmışsın.istersen okuma gözlüğünle mesajını bir daha oku:durdurun

Hey maşallah birader sende ne istikrar var sende bıkmadan usanmadan sürekli olarak Mhp karşıtı konu açabiliyorsun :D:D

Öncelikle sen kemalistsin komünist herifin şiiri orda ne arıyor :goz:

Konuya da gelince izah ediyoruz ama anlamak istemiyorsun Mhp akp nin eleştirdiği yönlerinde birleşmedi.Mhp 8 yıl önce de Başörtü taslağı vermişti ama meclis sizin zihniyetinizden olduğu için geçemedi :goz:

Resimlere de gelince Devlet Bahçeli belki el sıkıştı ama onlara hain diyebilen tek kişi :goz:

MHP den kuyruk acısı olanlar çoğalmış.... olsun dedim ya bizim kervan yürür.....

ATATÜRk ten Hiç Siyaset Dersi Almamışlar..Ya da İşlerine Gelmiyor.Bu görüntüler beni fAzlasıyla Rahatsız etti....BU YAPILANLAR UNUTULUR MU....?

ben bu tabloyu hıc unutamıyorum..biz daglarda terörist kovalarken bazılarıda milliyetci dedimizz adamlarda patronlarıyla el sıkışıyorlar

mesajının ne kadr saçmalıklarla dolu olduğu aldıın teşekkürden belli.belki senn aslın kürttür ama bu senn bu ülkeyi sevemicein anlamına gelmez.çünkü onlarda senn kadr bu ülkennn vatandaşı.unutma.bölücülükde yapma kokuyor

Hey maşallah birader sende ne istikrar var sende bıkmadan usanmadan sürekli olarak Mhp karşıtı konu açabiliyorsun :D:D

Öncelikle sen kemalistsin komünist herifin şiiri orda ne arıyor :goz:

Konuya da gelince izah ediyoruz ama anlamak istemiyorsun Mhp akp nin eleştirdiği yönlerinde birleşmedi.Mhp 8 yıl önce de Başörtü taslağı vermişti ama meclis sizin zihniyetinizden olduğu için geçemedi :goz:

Resimlere de gelince Devlet Bahçeli belki el sıkıştı ama onlara hain diyebilen tek kişi :goz:

ağzını topla koskoca nazım hikmete herif demekte ne oluyor nazım hepinizden daha vatanseverdi
o bu ülkenin sahibinin para babaları sizin gibi amerikancılar değil emekçi halk olduğuna inanıyordu

üstelik atatürkün politikasında sizinki gibi bir milliyetçilik olsaydı bugün birde kürt soykırımıyla uğraşırdık atatürk solcuydu sizin gibi bağnaz değil
hem atatürk hem osmanlı sevilmez atatürk osmanlının tepesine binmiş bu topraklarda feodal düzenin sonunu getirmiş emperyalistlere karşı emekçi halkla birlikte savaşmış bir devrimcidir

Devlet Bahçeli'nin Dokuz Sabıkası

adlı kitabı okuyun. Daha ağır suçları var bunların. En kötüsü MHP ye güvenen liderleriin peşinden giden halkımıza olacak. Boşu boşuna kandırılıyorlar. İsmi milliyetçi diye kendi de milliyetçi zannediyorlar. Fethullahdan icazet alındı bilmiyorlar. Sorsak bütün mhp li arkadaşlar, kardeşler ABD ye karşıdır. Ama hiçkimse Bahçeli***********abd ajanlarıyla kapalı kapılar ardında ne konuştuığunu açıklayamıyor. Alparslan Türkeşin ABD de geçirdiği on yılın hesabı da yok. Onlardan tek isteğimiz, ki bu türk milletinin dileğidir. Artık gözlerini açsınlar.

Ülkü ocaklarının kimseye kiatap okuttuğunu kimseyi eğittiğini görmedim. ******************. Gençlerin heyecanlı, ateşli yanını kullanıyorlar. Ben de gittim ülkü ocaklarına ve gördüklerimden sonra zorla kaçtım. Ne diyeyim allah vatanımıza milletimize yardım etsin.

Hakaret,argo yasaktır

ağzını topla koskoca nazım hikmete herif demekte ne oluyor nazım hepinizden daha vatanseverdi
o bu ülkenin sahibinin para babaları sizin gibi amerikancılar değil emekçi halk olduğuna inanıyordu

üstelik atatürkün politikasında sizinki gibi bir milliyetçilik olsaydı bugün birde kürt soykırımıyla uğraşırdık atatürk solcuydu sizin gibi bağnaz değil
hem atatürk hem osmanlı sevilmez atatürk osmanlının tepesine binmiş bu topraklarda feodal düzenin sonunu getirmiş emperyalistlere karşı emekçi halkla birlikte savaşmış bir devrimcidir

nazım hikmet Vatansevermiş:D:Do ''herif'' ondan sovyetler birliği üyesiydi zaten :D
kürtlere de gelince boşuna yorum yapmışsın bizim içimizde de kürtler var sana sadece susmak düşer :D

"Biz ne Bolşeviğiz, ne de Komünist. Ne biri ne de diğeriolamayız.Çünkü biz milletperver ve dinimize hürmetkarız." Mustafa Kemal AtaTürk

-Bir Gün Ressamlar Türkün Simasını Kaybederlerse,yıldırımı Alsınlar Yapıversinler.

Aziz Atatürk mü solcuydu sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün :D

emekçi halk diyenlere nedense halk içinde hala moskof gözüyle bakıyorlar hala halka açılamadınız ne hikmetse :biggrin

Bozkurt28 cümlelerine dikkat et... biz sizin başbuğunuza "alparslan herifi" desek birden godzilla kılığına bürünüp ahkâm kesersiniz!..

Dikkat et!..

Konunun ozunu saptırıp asagılayıcı ve tahrık edıcı kelıme kullanan arkadaslara yaptırım uygulanır..Nazim Hikmet'in siyasi vb gibi yaptıklarını degil gunumuz Turkıyesındeki Mhp'yi iyi yada kotu tartısmak icin acılmıstır konu..

Lutfen bu dogrultuda devam ediniz..

işte bu zihniyet yüzünden ülkemiz yıllardır geriye gitmekte....

devrim şartmış... bundan 10 yıl öncesi ekonomi yerin altına girdiği zaman niye devrim devrim diye tutturmuyordunuz?

Biz o zaman da bağırıyorduk,şimdide bağırıyoruz.Sadece siz o zaman sudan çıkmış balık gibi ortada dönüyordunuz.Ne yapalım,nereye gidelim,hangi tarafa geçelim,kime benzemeliyiz,milletin gözünü nasıl boyarız diye uğraşırken bizim DEVRİM çığlıklarımızı duymamanız normal.

Birde şu fotoraf vardı konuyu destekleyecek.Forumdan almıştım 3-4 hafta önce.O zamanlı dehap lı vekildi hatırladığıma göre en yakın olan.arkadakide malum şahıs.d.bahçelinin yaptığı sağ gösterip sol vurmaktır.Eğer Dtp lileri o kadar sevmiyorsan(ki konuşmalarından bu anlaşılıyor) meclis kürsüsünde demediğin lafı bırakmayıp,sonrada gelip ellerini sıkma.birazcık tabiri caizse Delikanlı ol:goz:

16c0v83.jpg

bana kalırsa mhp bundan sonraki seçimleri düşünüp oy toplama merakıyla çizgisinden taviz verdi.devlet bahçeli 'kürt vatandaş ile terörist ayrıdır' dedi sağır sultan bile duydu meclisteki pkk'lıları, devlet bahçeli'mi bilmiyor.

Devlet Bahçeli'nin Dokuz Sabıkası

adlı kitabı okuyun. Daha ağır suçları var bunların. En kötüsü MHP ye güvenen liderleriin peşinden giden halkımıza olacak. Boşu boşuna kandırılıyorlar. İsmi milliyetçi diye kendi de milliyetçi zannediyorlar. Fethullahdan icazet alındı bilmiyorlar. Sorsak bütün mhp li arkadaşlar, kardeşler ABD ye karşıdır. Ama hiçkimse Bahçeli***********abd ajanlarıyla kapalı kapılar ardında ne konuştuığunu açıklayamıyor. Alparslan Türkeşin ABD de geçirdiği on yılın hesabı da yok. Onlardan tek isteğimiz, ki bu türk milletinin dileğidir. Artık gözlerini açsınlar.

Ülkü ocaklarının kimseye kiatap okuttuğunu kimseyi eğittiğini görmedim. ******************. Gençlerin heyecanlı, ateşli yanını kullanıyorlar. Ben de gittim ülkü ocaklarına ve gördüklerimden sonra zorla kaçtım. Ne diyeyim allah vatanımıza milletimize yardım etsin.

Kardeş sen hangi ocağa gittin ki seni zorla tuttular.Sen ocaklan çeteleri karıştırıyon galiba.Yada sizin ordaki ocaklar başka.Bir kere sen Alparslan Türkeşin km olduğunu biliyormusun ki böyle konuşuyosun.Bizim gözümüz açık.Açık gözlü olduğunu sanan amalar önlerini göremiyorlar.

akpde mhpde müslümanlığı kullanmış oytoplamıştır ikiside aynı ama MHP arada sırada ülkeyi koruyan açıklamalr yapıo ama akp TC sattı Satacak

Geri