hotmaili dondurun istediginiz zamanda acın...

vaybe güzelde suan düsmanım yok ki yaw olsun böle daha ii

bişi dijem ama kızmayın ben yeni geldim nası indircez programı ????????

ben bunu şimdi indirdim ve zipten çıkarmamla kaspersky in virüs uyarı vermesi bir oldu bilemiyorum yani
adsz8to.png

kafasına göre

program çalışıyor ama düzensiz :lol:

yaw ben bu kaspersky nin uyarı vermesini nasıl engellerim bi türlü rahat vermiyo programı çalıştırıyım

YO YARAMAIO komut veriyorm bloqendo mı ne öle bieşy diyo takır takır açıyorum geyik bişey ya

diyorki [email protected] iç yada dış komut,çalıştırabilir program yada toplu iş dosyası olarak tanınmıyor diyor ne demek acaba

tarhan55' Alıntı:
diyorki [email protected] iç yada dış komut,çalıştırabilir program yada toplu iş dosyası olarak tanınmıyor diyor ne demek acaba
kardeş onu dosyaları windowsa atmadığın için veriodur. normalde o hatayı vermior

ayrıca benim şu sorunum hala devam ediyor.:
1: normalde ben ctrl+C komutunu verene kadar dos penceresini kapatsam dahi dondurma işlemi devam etmesi gerekirken dos penceresini kapatınca sadece 30 sn sonra msn açılıyor
2: ben kendi msn imi nuke atınca açamıyorum. buraya kadar normal. ama birinin msn i var hemde üç tane. üçünede ayrı ayrı nuke atıyorum ayrı pencerelerden vatandaş çatır çatır açıyor msn i. aklıma bi tek şey geldi. acaba windows messengerden açabilirmi. bende windowsunki yok deneme fırsatımm olmadı .

yaw bırakın bunları bu nukemsn de tam dondurmuyo....Bunun da çalışma mantığı ICECOLDreload gibi...Yani pek iş yapmıo..Ama yine de paylaştığın için saol...

ya peki bu programı bize karsı kullananları engellemi yolu varmı acaba ya??? yani bana karsıda kullanıyorlar giremiyorum msne bunun çözümü yokmu....

eyw..Kardes ßenden sana tsk..

yaw ben yaptım dondurdu dos kapanıo dondurma çözülüo icecold dha ii hiç olmasa pro yu kapattığınd dondurma kalıo tnx paylaşımıniçin ama

Arkadaslar Dosyayi Indirmeyin Içinde Virus Var Karspky Ye Yakalaniyor
Ayip Ayip Insan Kardesine Boyle Yaparmi Bakim

arkadaslar dosyayı ındırmeyın karspky ye yakalndı 2006 karspky
ayıp ayıp ınsan kardesıne boyle yaparmı ??

yaa siz süpersiniz sayenizde artık bende benim msnlerimi donduranların msnlerini dondurucam

sanırım prg yanlız calıstıgı makinede kitliyor eline saglık kardes prg sorunsuz calısıyor

Geri