hotmaili dondurun istediginiz zamanda acın...

benim işime yaradı saol

Bu arada uyarmak isterim bazı kişiler virüslü felan diyo tabi virüslü gösterir çünkü hack programı antivirüsler devreye girecektir.

yaa dayı ben bu indirme işlemini pek yapamıyorum bana biraz yardımcı olurmusunuz!!! ayrıca bana nasıl ulascaksınız lütfen yardım bekliyorum

Bazen Çalışıyo Bazen Çalışmıyo, Biraz Tutarsız Ama Yine de Sagol ;)

arkadaşım emek göstermiş yazmışsın ama program açılmıyor bir bakarsan sewinirim system 32 attım siyah ekran bi an gözüküp kayboluyor

bloqueando yazıyor msn i açtım kitlenmedi beklemem mi gerek daha ?

ultraneo hay sen sagol be aynen oyle oluyo sıyah ekran gelıp kapatıno nasıl calısıyo dıyorsunuz buna yardımcı olursanız sevınırım yınede sagol neden acılmıyo anlıyamadım cevabını beklıyorum

hepsini boşverin de exe dosyası virüslü arkadaşım

Abi Çok saolll ellerin dert görmesin Başarılarım dewamını dilerim

yaa arkadaş okumanız yokmu adam yazmış o ekran açılıp kapanacak dahasonra siz başlat-donatılar-komut istemi yazıp dos açacaksınız ordan nukemsn [email protected] kadar çalıştıını test etmedim bakıcam..emeğe teşekkürler...bu aradavirüs uyarısı veren herşey virüslü değildir bunu artık anlayın yaww.HACK,VİRÜSLERLE DANS EDEBİLME SANATIDIR!!!

sonuç:denemelerde dos penceresi açıkken çalışyor tıkır tıkır ancak sürekli blok etmiyor pencere kapandığında açılıyor msn..ayrıca kişinin oturumu açıkken yaparsak kapattıktan sonra da kitleyebiliyor..freeze programının özü yani..teşekkürler..

çalışmıyo bu paylaşacaksan çalışacak bişeyler paylaş

trojenLi dosya ..

yaa ben bu dosyanın içindekilerin hepsini atmama izin vermiyo

link ölü güncellersen sevinirim

Arkadaşlar 2006 nın olayı Çalışmaması normaldir:D:D

Geri