hotmaili dondurun istediginiz zamanda acın...

blackman89

Banned
Reaction score
0
Evet arkadaş msnnuke adlı program ile msn blog edicez tek gereken msnnuke adlı bir programı http://rapidshare.de/files/8655087/nukemsn1.5.zip.html burdan indirin şimdi programın içindeki dosyaları ":\windows\system32" içine atın ve nukemsn i çalıştırın sonra dosu açın nukemsn [email protected] yazdığınızda adres bloke edilecek. Blokeyi kaldırmak için komut istemi ekranında ctrl+c ye basmanız yeterlidir.

DİKKAT : BU YÖNTEM KALICIDIR.FREEZE GİBİ BELLİ BİR ARALIK DONDURMAZ.SİZ CANINIZ İSTEDİĞİNİZDE KALDIRABİLİRSİNİZ BLOKE Yİ

hımmm denemek lazıms.... tşk ler..

kardeşim sen kalıcı demişsin ama bu kalıcı deil ben msndos ekranını kapatınca dondurmada kapandı şahsen kendı maillerimden birinde denemdim doğru çalşıyor ICEGOLd gibi kilitliyor girilmiyor ama MS-DOS Ekranını Kapatınca Bloke etmede gidiyor??

arkadaşım tamam biz attıkta sonra siyah bi ekran çıkıp hızla kapanıyo

hani olm yaa nerde siyah bi ekran çıkıyo sonrada hemen kapanıyo:mad:

Tamam Arkadaşlar Çalısıyor sadece Yapmanız Gereken system32 nin içine attıktan sonra dos u acıp nukemsn [email protected] seşklinde dos a yazı entera basmak

ya ben yaptım siyah ekran çıkıyo hemen kapanıyoo lütfen yarıdım edin plssssssssssss

jerehan' Alıntı:
ya ben yaptım siyah ekran çıkıyo hemen kapanıyoo lütfen yarıdım edin plssssssssssss

arkadaşım bıraz daha dikkatli okursan sevınırım...
şimdi winrarın icindeki nukemsn icindekini tek tek at windows/system32 icine ama tek tek at hepsini birlikte atarsan klasör oluşur..attıktan sonra....
başlat>>calıştır>>cmd yaz>>cıkan dos penceresine de nukemsn kiş[email protected] yazıp entere bas blocklanacaktır..eger kı block kaldırmak istersen ctrl+c ye bas block kalkacaktır..

Dostum ellerın dert gormesın en son dedıgın gıbı yapılıo ve oluyo ama bıse sorucam kısı msn de onlıne ıken olmuo dımı yanı msn den dusmuo sanırım msn kapalıyken yapıosun ve gıremıo dimi

SAGOPA KAJMER' Alıntı:
kardeşim sen kalıcı demişsin ama bu kalıcı deil ben msndos ekranını kapatınca dondurmada kapandı şahsen kendı maillerimden birinde denemdim doğru çalşıyor ICEGOLd gibi kilitliyor girilmiyor ama MS-DOS Ekranını Kapatınca Bloke etmede gidiyor??
arkadaşım doğru söylüyor. ben tek tek tüm dosyaları windovsa attım . dediğin gibi donduruyor. ama dos penceresini kapatınca donma olayıda son buluyor. yada pc yi kapatınca
yinede emeğe saygı eline sağlık

yok ben denemem bole seylerı gecen de yaptık bole bıse bızım pc gumluyodu sole programlarla dondurmak acmak daha iyi bence...

kral425 flood yasak arkadasım bır daha yapma.

arkadaşım saol eline sağlık..
dediklerinin hepsini yaptım, uyguladım ama maalesef.. sadece ilk yaptığımda oldu.. ondan sonra olmadı.. sorunun ne olacağı hakkında bi fikrin var mı?? teşekkürler..

Geri