chester26
♫Цпẳρρя
Merhaba arakdaşlar beni forumda tanıyama arkadaşlarım var 21 yaşıma geldim...1.80 boy 70 kiloyum..Bu hormonlarımda sıkıntı yok ama gelişme hormonlarımda sıkıntı var..Ben biraz araştırdım bu konuyu insanda ilk önce büyümü hormonları sonra gelişme hormonları salgılanıyormuş...21 yaşıma geldim gelişme hormonlarımın çok az salgılandığını fark ettim faullerim çeneme kadar geliyor çenemin altı seyrek ama baya var sakalım çıkmıyor...Bu hormonsal bi sorun...Aileden gelen bi sorun bu artık canımı sıkmaya başladı arkadaşlarımın alay konuısu oldum son 1 aydır..Forumdada arakdaşlardan bazıalrı dalga geçmişti..Yaşımı göstermiyorum..Her girdiğim barda kimlik soruyorlar buda beni küçük düşürüyor...Bana Askerde sıkıntı olur gibi yanıtlarla gelmeyin lütfen...yok çıkmasın daha iyi para verim al sakalımı gibi espirilerle benim problemimi dalgaya almayın buda bana bi saygısızlıktır..Şimdi sizlere soruyorum çıkan sakalı gürleştirecek ve cıkmayan bölgelerde sakalı çıkartacak yanaklar gibi... Bi yöntem biliyomusunuz...
Daha önce sarımsak jilet vurma badem yağı gibi bir çok yöntemi denedim bunun sadece sakal meraklısı olan gençlerin canını yakarak akıllanması gerrektiği için yapılan bi cezadır...Başk hiç bir işe yaramamaktadır..Proflar bu konu hakkında açıklama yağmışlar okursanız...Dikkat ettiyseniz..Yöntemlerin hepsi can yakıcı yöntemlerdir...Buz koyun suratınıza sonra sarımsak sürün hepsi can yakar...Tersten jilet vurmak v.s Bana adam gibi normal bi yöntem lazım arakdaşlar önerilerinizi bekliyorum hepinize teşekkür ederim.,....
Daha önce sarımsak jilet vurma badem yağı gibi bir çok yöntemi denedim bunun sadece sakal meraklısı olan gençlerin canını yakarak akıllanması gerrektiği için yapılan bi cezadır...Başk hiç bir işe yaramamaktadır..Proflar bu konu hakkında açıklama yağmışlar okursanız...Dikkat ettiyseniz..Yöntemlerin hepsi can yakıcı yöntemlerdir...Buz koyun suratınıza sonra sarımsak sürün hepsi can yakar...Tersten jilet vurmak v.s Bana adam gibi normal bi yöntem lazım arakdaşlar önerilerinizi bekliyorum hepinize teşekkür ederim.,....