Hormonsal sıkıntım var...Yardım ! ! !

chester26

♫Цпẳρρя&#1
Reaction score
0
Merhaba arakdaşlar beni forumda tanıyama arkadaşlarım var 21 yaşıma geldim...1.80 boy 70 kiloyum..Bu hormonlarımda sıkıntı yok ama gelişme hormonlarımda sıkıntı var..Ben biraz araştırdım bu konuyu insanda ilk önce büyümü hormonları sonra gelişme hormonları salgılanıyormuş...21 yaşıma geldim gelişme hormonlarımın çok az salgılandığını fark ettim faullerim çeneme kadar geliyor çenemin altı seyrek ama baya var sakalım çıkmıyor...Bu hormonsal bi sorun...Aileden gelen bi sorun bu artık canımı sıkmaya başladı arkadaşlarımın alay konuısu oldum son 1 aydır..Forumdada arakdaşlardan bazıalrı dalga geçmişti..Yaşımı göstermiyorum..Her girdiğim barda kimlik soruyorlar buda beni küçük düşürüyor...Bana Askerde sıkıntı olur gibi yanıtlarla gelmeyin lütfen...yok çıkmasın daha iyi para verim al sakalımı gibi espirilerle benim problemimi dalgaya almayın buda bana bi saygısızlıktır..Şimdi sizlere soruyorum çıkan sakalı gürleştirecek ve cıkmayan bölgelerde sakalı çıkartacak yanaklar gibi... Bi yöntem biliyomusunuz...
Daha önce sarımsak jilet vurma badem yağı gibi bir çok yöntemi denedim bunun sadece sakal meraklısı olan gençlerin canını yakarak akıllanması gerrektiği için yapılan bi cezadır...Başk hiç bir işe yaramamaktadır..Proflar bu konu hakkında açıklama yağmışlar okursanız...Dikkat ettiyseniz..Yöntemlerin hepsi can yakıcı yöntemlerdir...Buz koyun suratınıza sonra sarımsak sürün hepsi can yakar...Tersten jilet vurmak v.s Bana adam gibi normal bi yöntem lazım arakdaşlar önerilerinizi bekliyorum hepinize teşekkür ederim.,....

sarmısak var ama şöyle birşey..
5-10 diş sarımsağı ocakta közle (büyük yorgan iğnesine batırarak közle ,eline dikkat et yanmasın) iyice kül olana kadar bekle ,sonra ateşi söndür ,oluşan sarımsağın küllerini bi cam kavanoza koy iyice toz haline getir ve kıl çıkmayan bölgene ovuştura ovuştura kızarana kadar sür,bi sakıncası yok ,gün aşırı bi 10 gün devam et..

Teşekkürler Sniper bu taktiği deneyeceğim Küllerle ilgili bişey duymuştum ama pek kulak asmadım bu dediğini araştıracağım iyice teşekkür ederim

Doktora gitsen daha iyi değil mi? Bu hormonal bir sorunsa bunu işin ehline danışsan... Allah'a dua etmeyi de unutma tabi...

Hormon testi yaptirman gerekli bu tespiti yapman icin cok kafaya takma olayi surekli tras ol ama nasil bu bes bicaklilarla degil ya yaprak jiletle yada ustura ile ustura kullanirken dikkat et suratini yaralama krem losyon sur her defasinda bazen ters sur jileti kahve ic bol bol protein al cinsel hayatini kisitla anladin sen :)

bu yontemlerle iki ayda degisirsin kardes 21 yas henuz erken egerki irsi bir koselik yoksa sizde kafaya takma

dostum sakal er yada geç çıkacak,daha sonra sürekli traş olmaktan bıkacaksın.çözümü sana sniper anlatmış.sen de boy da olduktan sonra gerisi mühim değil.bende sakal var ama boy olmadığı için 23 yaşında olmama rağmen beni ortaokula yada lise ye gittiğimi sanan bile var =) sende gene hormanlar var bende büyüme hormonu damla damla kullanılmış ama napalım allah beni böle yaratmış işte =) babamın da mesela 20-21 yaşlarında sakalı çıkmaya başlamış =) onun için hiç kafaya takma =)

Geri