Hitlerin katlettiği yahudilerin resimleri +16

Genocide!!!!!!!!!

edit: nick ve ermenilerin 4 tarafta genocide diye dakka bası b.k atmaları yuzunden yanlıs anlayıp bayagi bi saynıstım sana:) senin nickle aciklamasız genocide yan yana gelince cok farklı anlamalar cikiyor biraz daha dikkat:) [dedigim seyi dusunursen,genocide'yi normal anlamda mı yoksa ermeni atıflı mı kullandıgın ancak diger mesajlarını arastırınca anlasiliyor su durumda]

Adam boşa dememiş " bi gün bütün yahudileri öldürmedğim için bana kızacaksınız " diye...

bencede iyi yapmış şuan vaziyeti görüyorsunuz.Atatürkde kürtleri kaldıracakdı ortadan ama ozamanın ismet inönü karsı cıkmısdı simdi vaziyeti gene görüyoruz ...Askerlerimizin başını kesmislerdi Atatürk ozaman kürt bölgesinde baş üstünde baş kalmıcak açıklaması yapmısdı ama ismet inonü buna engel oldu.

valla aslında bir yandan iyi bir yandanda kötü sonucta onlarda insan ama şimdiki yahudileri aynı şekilde öldürse üzülmezdim örneğin:İsrail :melek

Helal Olsun Devamını Bekleriz Sarmasık Gibi yayıldılar Valla Kolları Heryerde Şimdi Bu gidişle Git Gide Onlar uygulıcak Flistinle Sınırlı kalmayacak

yahudileri hic sevmem onlarda su anda aynini yapiyorlar filistinlilere ama bu bi gercekki insan ne olursa olsun bole seyleri hak etmiyor,,,hayvana bile yapilmaz bunlar......

yahudiyi sevmem nazileri hiç sevmem ikiside aynı b.k biribirinden farkları yoq hepsınınde allah belasını versın ... yahudi doğmuşsan oldurulmeye mahkumsun kurt dogmussan dogustan damgalısın ozamn allah onları kole dıye yaratsaydı bari israilin uyguladığı politikaları kınıyorum kurtlerıde kınıyorum ama vatansever olanları asla halklar kardestir ayıranlar kalleştir...

ben pek inandırıcı bulmuyorum..Yine yahudilerin bi oyunu bu bence..tamam insan öldürmüş olabilir ama anlatılanların hepsinin dogruluğu şüpheli

hristiyan almanyanın şuanda israilde bulunan yahudilere yaptıkları bu işte şimdi dost oldular müslüman ülkelere saldırıyorlar

Ne olursa olsun zulüm yapan bir kişinin övülecek yanını göremiyorum arkadaşlar.Düşününki sonuçta onlarda bir insan.
Hepsini bırakın Allah ın verdiği canı almak bize düşmez.Elinizi vicdanınıza koyun

ne muhterem adamdın sen ya tüm kalbimizle özlüyoruz seni Adolfettin amca

arkadaşlar hitlerin kendisi zaten yahudiydi öldürülenler ise hristiyan toplumuydu.zaten kullandığı bayraktanda yahudi olduğu belli.ayrıca böle bir katliamı ancak yahudiler yapar.çünkü onların dinleri onlara öle emrediyo.

:pPpp... tarih bilgin zayıf herhalde hitler ve alman tarihi hakkında kitaplar çok okumuyorsan internet elinin altında araştır derim :D

nedense bu yahudileri görünce içim hiç sızlamadı

yaptıhı doğru ddeğil ama olması gereken buydu

Geri